השחרור

אמיתי 39

New member
השחרור

חייב לספר לכם משהו נפלא שקרה לי נפרדתי מאשתי לפני חצי שנה. במקביל, היתה לי חברה שחשבתי שאני אוהב אותה , אהבת נפש אבל זה לא הסתדר ועזבתי גם אותה עם צער רב , הפרידה היתה יותר קשה מהראשונה, ולוותה בסצינות קשות ביותר ! סוף שבוע שעבר הייתי בתורכיה עם הילדים גם היא היתה שם ... קרה מה שקרה , ועדיף שלא להרחיב את הדיבור על זה אבל קרה דבר נפלא : הבנתי שאני לא אוהב אותה . שהגעגועים הם לא אליה ו-- שזה היתה סתם פנטזיה , ומעולם לא אהבתי אותה באמת ומאז, לא הפסקתי לשיר. ביום רביעי שלפני הנסיעה לתורכיה היה בטלויזיה השיר: לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב שמעתי , ובכיתי . היום שמעתי את השיר שוב ושרתי אותו בכל הכוח, בשמחה, באושר . עכשיו דרכי באמת נפתחה וכעת , אני באמת נקי ומאושר . הלוואי על כולכם . ** רק מי שנמצא בחושך יכול לראות את האור שבקצה המנהרה **

הלואי שתמשיך להרגיש ככה../images/Emo45.gif

זה כל כך משחרר להרגיש ככה אחרי כל המחשבות והכאב סוף סוף אתה יודע שזהו טרקת את הדלת ועכשו תתחיל לבדוק דלתות חדשות בתקווה למצוא את הדלת הנכונה ולפתוח אותה לדרך טובה יותר. יופי כיף לשמוע, בהצלחה.

אמיתי 39

New member
תודה למזל

תודה. אין לי ספק שנפתחה דרך חדשה בחיי. הדלתות כבר התחילו להיפתח ולא רק בתחום הזוגי אלא בכלל. כשאתה משתחרר רגשית , קורים לך עוד דברים נפלאים. למשל - החיבור עם הילדים ניהיה חזק מאי פעם (כן מאי פעם !!!) בעבודה- הענינים מתחילים לרוץ בקצב שאותו הובלתי כל כך הרבה שנים והפסקתי בזמן האחרון . והשיר בלב ובשפתיים --- חבל"ז !!

../images/Emo57.gifנהדר פשוט ככה

ממש נכון מה שאתה אומר הכל פתאום שונה כשמשתחררים הכל משתחרר יחד ופתאום הכל כל כך קל ונעים ונוח וכיף . ותמשיך לשיר גם מהלב וגם מהשפתיים.

לפעמים

המרחק,הפרדה והפגישה מחדש באמת מבהירים לנו את מה שסרבנו לראות. אבל תודה שגם פנטזיה יכולה להיות נפלאה וכשמגלים שזו היתה פנטזיה ומגיע השחרור , באמת קמים עם שיר חדש בלב... כן גם אני קמתי לא פעם עם מנגינה חדשה ואין ספק כי היא נעמה לאזני.

ophra

New member
הרגעים האלה....

של תובנות אישיות... אצל אחדים זה תחושה של שחרור אצל אחרים תובנות אחרות הם אלה שנותנים את הכח לא רק להמשיך אלא גם להנות מהדרך מהדברים הקטנים שנתקלים בהם ביומיום עם הילדים אם אנשים אחרים שסביבנו אני חושבת שכבר סיפרתי פה על היום שבו צמחו לי כנפיים... נכון....? זה קרה לפני כמעט שנתיים ומאז הן צומחות כל פעם מחדש... עם התובנות...
סופשבוע נפלא ומשוחרר לך אמיתי

העקשנית

New member
אמיתי-והיא? אהבה אותך?../images/Emo23.gif../images/Emo128.gif../images/Emo14.gif

בעצם-למה חשבת שאהבת אותה, ומה לפתע עשה את השינוי? למה אני שואלת-כי אני מתלבטת באותו נושא, בפרק ב שלי. ומה שכתבת כאן נשמע לי כאילו הוא היה כותב את זה. הוא כל הזמן האחרון היה אומר לי שאני לא אוהבת אותו....במקום לקחת אחריות על מה שהוא מרגיש ופשוט לאמר לי שהוא לא אוהב אותי! אז אני אמרתי לו-שגם אני לא אוהבת אותו כי אני לא אוהבת את מי שלא אוהב אותי, ומעליל עלי כל מיני דברים.... אבח באמת-אני עדיין קשורה אליו, ויודעת שצריכה לעבור דרך לפני שאשתחרר ממנו לגמרי. וקודם כל-עלינו ללמוד לאהוב את עצמינו, ורק אז בא המקום שלנו לאהבה למישהו אחר. וזה-לוקח זמן.....

אמיתי 39

New member
אהבה / לא אהבה

כן היתה תקופה שהיא אהבה אותי אחר כך היא היתה תלויה בי וזה משהו אחר תקופה ארוכה עברתי , שינויים רבים עברו עלי היתה תקופה בה רתציתי לעזוב , אבל לא ידעתי איך היא תסתדר בלעדי וזה הקשה עלי . לימים הבנתי שזה היה רק מסך ששמתי , רציתי לעזוב אבל לא רציתי. לצערי בעקבות זאת קרו הרבה ארועים לא נעימים . היום אני יודע בודאות, אני לא אוהב יותר ולא אהבתי תקופה ארוכה מאוד. ובזוגיות , אין חוכמות זה תמיד דו כיווני. רק התלות ברגש, בפיזיות, ולפעמים גם בחומר מחזיקים אותנו יחד. לגבי בן זוגך, ממש לא יודע מה להגיד לך כי זה ממש אינדיוידואלי. את צריכה לבחון את זה , פנימה עמוק אל תוך נפשך . לא לצרכים היום יומיים אלא לעתיד. למשל האם שאלת את השאלה : " האם הייתי יכולה להזדקן איתו יחד??" שאלה פשוטה עם תשובה מאוד עקרונית להמשך הדרך. ובכל מקרה. פרידה זה דבר קשה , מסובך ומורכב. אבל אין ברירה צריך לעבור גם את זה בחיים. בסופו של תהליך - יוצאים מחוזקים !! תצליחי בדרכך . שבת שלום

למעלה