השחקן שמגלם את מיקי...

השחקן שמגלם את מיקי...

למה הוא הוחלף?? מי שאולי רואה בית חולים כללי (שמשודרת לפני ימי חיינו) אולי זיהה את מיקי החדש משם.. אישית די בילבל אותי כי אני רואה GH (בית חולים כללי
) ונדהמתי לראותו בתור מיקי החדש.... (גם זו שמשחקת את בל עברה לGH.. אבל זה כבר סיפור אחר..)

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

גם לגבי בל זה ספוילר. אצלנו עדיין לא עזבה. לגבי מיקי הראשון, השחקן עזב בגלל מחלה ולכן יש מחליף.. ויש לציין שהוא מזעזע ביותר וזה לא בגלל הסיפור הנוראי שנותנים לו . הוא גרוע

אבל אני בספק אם איש לא יודע זאת כבר פה../images/Emo3.gif

ולמה? השחקן הזה דווקא בסדר.. הוא חמוד ומשעשע לפי מה שאני רואה אותו בGH.. פה הרסו את הדמות לדעתי אז מין הסתם הכל הולך בהתאם
וזה לא שבל עוזבת בימי חיינו להבנתי פשוט השחקנית הוחלפה..

abcd80

New member
אני מכירה אותך מפורום טלנובלות לא? ../images/Emo9.gif

אכן הרסו את הדמות של מיקי אבל עדיין, למיקי הראשון היה סטייל והוא זה שעשה את הדמות. גם בתקופה שבוני המעצבנת התחילה להתקרצץ אליו, הוא עדיין לא איבד את הסטייל שלו. ולעומתו השחקן החדש נוראי, הוא אדיש, דחליל, לא אכפת לו מכלום.. עומד שם כמו איזה פסל ולא רואים עליו רגשות.

../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

למרות שאת לא נמצאת שם הרבה
תראי, קשה לקבל מחליף ככה פתאום לכן הוא נראה תלוש מהמציאות.. אני מניחה שעם הזמן הוא יכנס לנעלי הדמות עצמה...

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה מיקי לא יישאר בימי חיינו , כלומר הדמות תעזוב. ולגבי פורום הטלנובלות, מאז שמונטקריסטו
נגמרה אני לא רואה שום טלנובלות. ניסיתי כבר לצפות ב"שיכורה מאהבה" ולמרות שאנחליקה מעולה, ההוא שמשחק את רודריגו לדעתי פשוט נוראי.. הוא דרמטי! והקאסט שם לא מי יודע מה.. אני צופה מדי פעם ב"יפה היא לא" אבל בגלל שכבר ראיתי את בטי המכוערת המקורית אז אנילא ממש צופה בגרסה המקסיקנית. "קוראים לזה אהבה" - הצצתי מדי פעם נראה לי טוב ואולי אצפה בשידור חוזר כשיהיה מתישהו.. בקיצור אין לי מה לראות כרגע בויוה..
מה שנשאר לי זה ימי חיינו
הודות למרלנה !

ולי בית חולים כללי../images/Emo6.gif

גם אני לא רואה ממש משהו בויוה.. חוץ מתשוקת הנצים שמסתיימת תיכף ולמדי אותי לאהוב בגלל דנה גרסיה
אבל לא משהו מיוחד.. את אדוארדו יאנז אני לא סובלת גם ככה...
אני בשוק מעצמי בכלל שנפלתי חזק על אופרת סבון.. כי אני מאלה שלא אוהבים מסטיק... אבל את GH למדתי לאהוב מאוד...
ימי חיינו הייתי רואה לפרקים שהייתי יותר קטנה.. עד שנמאס לי....
ועכשיו בכלל אני לא מוצאת את עצמי שם

abcd80

New member
ראיתי כמה פעמים GH

זה נחמד..פשוט אני כבר רואה ימי חיינו ואין לי כח לעוד אופרת סבון.יוצא לי לראות GH רק בדקות האחרונות כי אני מחכה שימי חיינו תתחיל אז ..
אז חזרת לצפות בימי חיינו באחת התקופות היותר מעניינות שלה.. !

חבל את כזה מפספסת עם GH!

אופרת סבון מיוחדת במינה.. ששם המתים נשארים מתים!! (ביעסו אותי בערוץ 3 שהביאו אותה רק מפרקי שנת 2005 שלה אבל כבר השלמתי פחות או יותר פערים..
) וחח כן אני מנסה להציץ טיפה עד מתחילות מחדש שמתחילה אחרי חחח

4hilla4

New member
ראיתי כמה פרקים

ואני אוהבת את קרלי- לפי השלושה- ארבעה קטעים שראיתי וגם את זאת שחולה בסרטן.... ואת בעלה לשעבר של קרלי.. הם מצחיקים אותי ביחד... אבל גם החבר הנוכחי שלה נחמד=]]

כן קרלי די משעשעת../images/Emo6.gif

חייבת להיכנס לכולם בעניינים, במיוחלד של ג'ייסון וסאני (בעלה לשעבר... שאגב התחתנו והתגרשו שלש פעמים
) וחולת הסרטן היא אלקסיס, אכן משעשעת כמעט כמו קרלי... GH מאוד הומוריסטית וצינית, זה מה שאני אוהבת הכי שם.

4hilla4

New member
כן, היה איזה קטע שראיתי

שסאני אמר לעובד ביניין של קרלי למשוך את השיפוץ של השרפה הרבה זמן
נקרעתי מצחוק

של ההצפה חחחח

התפוצץ לה צינור במטבח שגרם להצפה בכל הבית... אז הוא קצת "משך" את העניין... אבל היא ניסתה להחזיר לו בזה שערכה ארוחת ערב עם האהוב החדש שלה בבית שלו (בזמן שזה בחו"ל בכלל) ובסוף הילדים שלה חירבשו לה הכל
אין זה קורע מצחוק

abcd80

New member
לפחות אנחנו מפגרים עם GH בשנה בלבד

אנחנו בפיגור של 3 ו-8 חודשים עם ימי חיינו ! הלוואי שערוץ 3 היה משדר פרק כפול מדי יום כדי שנדביק את הפער . הצחקת עם המתים.. אכן בימי חיינו שום מוות אינו סופי.. לכל אחד שם יש 9 נשמות

בדיוק!! חחח

דווקא בגלל הפער הזה עוד יותר קשה לי לצפות כי אני יודעת מה יהיה קדימה גם וקשה לצפות... עם GH יותר פשוט כי זה אכן שנה של פער וכבר הספקתי להשלים כך שאני גם מתקדמת על פי ארה"ב ולא רק מה שאצלנו.... איזה 9 נשמות... ממיתים בימי חיינו ומחיים אנשים כאילו מדובר בהחלפת זוגות גרביים

נטלייי

New member
אגב

קריסטן סטורמס... ערב אחד זיפזפתי בטלויזיה מרוב שעמום, והגעתי לאחד הערוצים החדשים של הוט - הוט קידס. הגעתי לקראת סוף איזה סרט, ואת מי אני רואה שם בתור ילדה שגדלה על ספינת חלל או משהו כזה, לא אחרת מאשר קריסטן סטורמס, זה היה משעשע לגלות שהיא שיחקה סוג של חייזר

זה שלישיית סרטים... שאישית אהבתי מאוד!

היא די משעשעת שם.... בימי חיינו היא סבירה.. אם באמת בא לך להתחרפן ממנה (ואני בספק בכך..
) את צריכה לראותה בGH... שם היא פשוט
ה
פשוט בא לחנוק אותה חחחח

למעלה