השחקן המוביל בNCAA ?

TheElvenBrains

New member
השחקן המוביל בNCAA ?

אהלן , רציתי לבקש את דעתכם , מיהו השחקן או השחקנים המוביל או המובילים לפי דעתכם השנה בNCAA ? יכול להיות שזה גם פארשמן לא בהכרח סניור. יהיה גם נחמד טיפה פירוט למה דווקא בחרת שחקנים אלו. :)

TheElvenBrains

New member
אחלה של בחירה!

אני גם שמתי עין , בהחלט שחקן מעולה , ראיתי כמה משחקים שלו בעיקר ב-ESPN ואם בובי נייט מדבר עליו ככה, אז כנרא באמת אפשר לצפות משהו ממנו! חברה , יש עוד דעות/בחירות ?

קצת קשה לעקוב כשיש כל כך הרבה תחלופה

כל שנה מגיעים והולכים המון שחקנים, ורק קמצוץ שבקמצוץ מגיעים לNBA. אותי מאוד מעניינים טיילר הנסבורו, וסטפן קרי. הנסבורו, כמה שיהיה טוב, תמיד יסתכלו עליו ויחשבו על דני פרי, וכריסטיאן לייטנר, ככה שהסיכוי שלו להיבחר גבוה הוא נמוך מאוד. סטפן קרי סקורר שזה פשוט לא יאמן, אבל גם לו יש בעיה. הגובה. אף מאמן לא יתן לו לשחק 2, והוא ממש לא רכז. לדעתי הוא יהיה תותח על, אם רק יתנו לו הזדמנות. מונטה אליס, רק הרבה יותר טוב, ועם יותר דרכים ליצר לעצמו נקודות.

TheElvenBrains

New member
יש בזה משהו

אבל אין מה לעשות , זה בעצם שלב מעבר , יש כאלו שצולחים אותו ומשחקים בNBA ברמה טובה , יש כאלה שבאים לאירופה ויש כאלה שפושט פורשים. אני מקווה שהנסברו לא ייאכזב , איכשהו יש מן "ענן" מעליו , נראה. כן יש שחקנים עם בעיה של גובה בהרבה בכל עמדה , חלקם מצליחים להסתדר איתה (מישהו אמר סר צ'ארלס ש"רשום" 6"6' ) וחלקם לא. תודה על הדעה.

למעלה