השחקן הטוב במשחק!

dlml

New member
השחקן הטוב במשחק!

מיהו לדעתכם? אני חושב שלא צריך לתת את התואר הזה למי שיש לו את הריטינג הכי טוב, אלא לשחקן שיש לו את הכי הרבה יכולות שונות, יכול לשחק בכל מיני מקומות במגרש, שלא נעלם במשחקים גדולים ושתמיד אפשר לסמוך עליו. הכוונה היא בעיקרון שתרשמו את השחקן הכי טוב לדעתם שתמיד תרצו בקבוצה, למרות שאתם חושבים שמבחינת ריטינג שחקן אחר יותר טוב. השחקן שלי הוא::::::::::: ג'ונינו פורנמבוקאנו. מבוגר, זה נכון. אבל אם שמים אותו במשבצת שהוא אוהב הוא פשוט מדהים!

Big Joni1

New member
מתחיל באות ר'

נגמר ב - ונאלדיניו

TheBeachBoy

New member
ג'וניניו זה נכון..אבל גם:....

פבריציו מיקולי! הוא פשוט שחקן ענק...גם לא צעיר כל כך..אבל אחד השחקנים הטובים במשחק ללא ספק!

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo45.gif

ג'וניניו באמת אדיר!יעיל,ויכול לשחק ברוב המקומות בקישור.

בכל משחק הוא מפתיע מחדש

כנראה שהחברה המייצרת של המשחק אוהבת אותו, או שאולי הוא באמת כזה טוב. רק חבל שהוא נעלם בצרפת.

dlml

New member
לא יודע כמה נעלם..

בכל זאת 4 אליפויות רצופות והעפלה לשלבים הסופיים של ליגת האלופות.. בכלל אני בטוח שאם ליון הייתה בליגה האנגלית/ספרדית/איטלקית היא הייתה מסיימת במקומות 1-4 זה שהוא בצרפת לא אומר שהוא בקבוצה רעה בלי עתיד. על אלכס של פנר אפשר לומר שהוא מתבזבז.. או שבכלל הכוונה שלך הייתה שחבל שהוא בצרפת כי לא רואים אותו יותר?

dlml

New member
יכול ליהיות שפירסום

לא מעניין אותו ממש, ידוע גם שהוא לא רוצה לעזוב את ליון בשביל ליהיות מפורסם עוד יותר (כמו מיכאל באלאק) להפך הוא מאוד מאוד אוהב את המועדון. ומאחר שאנחנו בפורום מנג'ר, טוב לדעת שפרד שם אה? נראה איך הוא באמיתי סוף סוף מול ריאל הוא בקושי שיחק אני מקווה שבמשחק השני (ומציפיה שבערוץ הספורט ישדרו) הוא ישחק יותר.. הוא וחאטם בן ארפה..

למעלה