השחלה + בקשת עזרה

שפות גרמאניות

אבל לא בדיוק זה אלא O עם שתי נקודות מלמעלה (שוודית, גרמנית ודנית)

גנגי

New member
זה נקרא

"UMLAUT", הסימן הזה. בגרמנית, כמובן. סקאלי ותופסוגב יפרשו, אני אין לי מושג מה זה אומר.

אטיוד5

Active member
מתמטיקה

בשפה הזאת התילדה יכולה לקשט כל אות. וגם הגרש יכול. בכלל יש במתמטיקה הרבה סימנים כל-יכולים.

nutmeg

New member
תמיד הצחיקה אותי

התילדה הזותי...
Waltzing matilda, waltzing matilda You'll come a waltzing matilda with me And he sang as he sat and waited by the billabong You'll come a waltzing matilda with me.​

אטיוד5

Active member
תמיד הצחיקה אותי ...

הסטודנטית הממשוקפת בצד שמאל שהיתה מצחקקת כל פעם שהמורה היה רושם תילדה על הלוח. מסכן, הוא חשב שהיא רוצה להתחיל איתו, אבל היא רק חשבה "יייוו, איזה חנון, עם התילדה שלו".

nutmeg

New member
טוב נרגעתי

אין סיכוי שזו הייתי אני, כי כשהייתי מספיק מבוגרת להיות סטודנטית דאגתי להתרחק מתילדות, ומהספרות המוצמדות להן. גם לא הייתי ממושקפת (עכשיו זה סיפור אחר)... רק צחקנית.

אטיוד5

Active member
חיברו עליה אפילו שיר ...

אהבתי פעם נערה במשקפיים, שראתה אותי קצת מטושטש, ילדה כל כך יפה, אבל שנתיים, היא לא ראתה אותי ממש, בגלל החלונות שלה, האלה, לא יצא לנו להיפגש, היא הסתכלה עלי כמו מכלא, את מבטה היה אפשר רק לנחש, עם משקפיים, מה לא עשינו, צמודים בירידות, בעליות, אבל כמה שקרובים היינו- תמיד היו ביננו זכוכיות, אהבתי פעם נערה במשקפיים, שראתה אותי קצת מטושטש, ילדה כל כך יפה, אבל שנתיים, היא לא ראתה אותי ממש, היא לא ראתה אותי כמעט שנתיים, יום אחד קמה והלכה, אמרה:" הייתי בלי המשקפיים, והוא היה כל כך דומה לך…", עם משקפיים, מה לא עשינו… ילדה כל כך יפה, אבל שנתיים, היא לא ראתה אותי ממש.

shellyland

New member
התכוונת:

ולס עם מתילדה אההה, אההה, ולס עם מתילדה אההה, אההה, בעיר זרה בזמן אחר קדימה הצידה אני ומתילדה... (תרגום: י. גפן האב)

zimes

New member
ובפקולטה למתמטירה היינו...

כותבים "ולס", מציירים מעליו (צעל כולו) טילדה, ושרים: "ולס עם הטילדה".

מארסו

New member
כי היא כזו

הטילדה הזו אתמול היא כן ומחר היא כבר לא אבל היום היא כולה בשבילי, פה איתי הטילדה שלי (יוסי בנאי, הטילדה שלי)

למעלה