השחיתות של שרון...

השיטה הכי קלה לטמון ראש בחול

להפטיר משפט על ערוץ 7 כי זה כ"כ אופנתי עכשיו ולעבור הלאה. אני שונא לחזור על עצמי, אבל תתבגר.

Bassman

New member
טומן ראשי בחול?

להפך. אתם אומרים שהתקשורת שמאלנית אני אומר שערוץ 7 גם לא אובייקטיבי איפה הבעיה

יש הבדל בין

העובדות שהוא מציג ואליהן התייחסת כלא אמינות, לבין התייחסות לשיוך הפוליטי של עורכיו. כשאמנון אברמוביץ' נושא מדי ערב דרשות שמאלניות מובהקות וכשנותנים פתחון פה רק לשכמותו אי אפשר להתבלבל. הידיעה מבוססת על דברים שבאו מבחוץ ולא ממוחו הקודח של העורך. לעומת זאת, כשנותנים בכל סופ"ש ליאיר לפיד עמוד שלם כדי לכתוב את השטויות שהוא כתב שבוע קודם לכן [הצהרות פוליטית שנוטות בבירור לצד אחד]- שוב- אי אפשר להתבלבל. ביום שיתנו לאיש ימין להתבטא ככה, וכ"כ הרבה, בכלי תקשורת שהוא חלק מהמיינסטרים- אני אולי אחשוב שהגאולה בדרך.

איפה אתה רוצה לקרוא את זה?

בחדשות ערוץ 2 חשבו שלא יהיה לזה רייטינג, כמובן שעדיף לשקר ולקבל כסף,מאשר לומר את האמת ולקבל מצפון שקט- אבל לאנשים כאלה כבר אין מצפון-אז זה לא מפריע להם.

Bassman

New member
כמובן. כמו זה שבמקרה צילמו את

טקס הפולסא דנורא. שוב- כדי למכור את הקלטת לחדשות ולקבל כסף.

אני לא מבין על בסיס מה הטענות.

התקשורת במדינת ישראל משמשת כשופר של השלטון מאז ומתמיד. עד לפני שנתיים, אתם שיתפתם פעולה עם הדפוס הזה בשמחה גלויה. עכשיו אתם סובלים מהתופעה הזאת. תקשיב, חביבי. אי-אפשר לרקוד על שתי התחתונות. אי-אפשר גם להוביל את המדינה למעשים דיקטטוריים חסרי פשר, וגם לצפות שבבוא היום שירותי הביטחון פתאום יהפכו למלאכים לבושי לבן בבואם לטפל במתנחלים. השמאל העקבי במדינה הזהיר עוד בשנת 1967 שהמדינה תהפוך למדינת שב"כ. צחוק הגורל הוא, כולם האמינו שבבוא היום, שירותי הביטחון שלנו והמערכת המשפטית שלנו והתקשורת שלנו יתגייסו למען השלטון ונגד האופוזיציה השמאלנית. אבל הגורל, מחזיק באירוניה משלו- והמתנחלים, הארכיטקטים של שיטת החוק הכפולה (חוק כפול משמעותו, כשמחבל ערבי מקבל 35 מאסרי עולם אבל אנשי המחתרת היהודים מקבלים חנינה אחרי כחצי-עשור בכלא בתנאים סופרלטיביים), הם עכשיו אלה שסובלים ממנה.

Vrock

New member
שטויות! פשוט שטויות!

התקשורת תמיד הייתה שופר של השמאל.

ולכן היא עשתה דמוניזציה לערפאת?

ולכן היא הצדיקה את מדיניות החיסולים? תקשיב, ידידי. בניגוד לגישה המזלזלת והמתנשאת שלי, אני רוחש לך המון כבוד ועד כה יצא לי ללמוד המון ולהחכים מהדיונים איתך. בבקשה אל תציג עמדה כל-כך לא בוגרת כמו לטעון שהתקשורת בישראל מזוהה עם הזרם הפוליטי של השמאל. התקשורת בישראל מזוהה עם השלטון. כאשר השלטון רוצח ערבים, היא תומכת בו. כאשר השלטון מפנה מתנחלים, היא תומכת בו. אם השלטון יחליט מחר לצאת למלחמה נגד סוריה, היא תתמוך בו, ואם השלטון יחליט מחר לחלק את ירושלים, היא תתמוך בו באותה המידה.

Vrock

New member
דמוניזציה לערפאת הייתה?

בסה"כ, כמה דמוניזציה צריך לעשות לראש ארגון טרור ודיקטטור? ובנוגע למדיניות החיסולים-מה יש לך נגדה?

העיתונות היא שופר של השמאל

אך לא רק, התקשורת משופעת מכמה גורמים, בהם השמאל ה"ממוסד" נכלל בלי כל ספק(תנועת העבודה אם לדייק) כמובן, שהיא לא שופר בלעדי, היא מושפעת קשות גם ממערכת הבטחון, וגם מהאמת ומהכסף וכו'... העיתונות ה"שחירה" את ערפת כשהיה מחבל, והלבינה את פניו כשבא לחתום על הסכם אוסלו, עם ממשלת השמאל, והשתתפה במסע ההשחרה מחדש עם...ממשלת השמאל... "אם השלטון יחליט לצאת למלחמה נגד"...הרשה לי לשאול, אם השלטון יצא למלחמה בלבנון...האם העיתונות תתמוך בו, מה קרה לעיתונות במלחמת לבנון, איזו ממשלה יצאה למלחמה בלבנון? יש לומר כך, אם תנועת העבודה(הגוססת אמנם) תרצה בחלוקת ירושלים, העיתונות תתמוך, אם תנועת העבודה תתמוך בהתנחלויות העיתונות תתמוך, אם תנועת העבודה תתנגד למלחמה בסוריה, העיתונות תתנגד לא השלטון, אלא השמאל

לא עם הממשלה-עם הרייטינג

ומה לעשות שרייטינג שמאלני תופס יותר כי פונים אל הלב של אנשים ורואים אנשים מסכנים ועזובים וזה פונה אל הרגש. כן, ישנו את פני הדברים כפי שהם באמת העיקר כדי להראות את זה בצורה שיתפוס רייטינג!

כמו שאמיר כתב

התקשורת לא שופר של השמאל, אלא של השלטון. הרבה פעמים היא היתה מאוד מאוד ימנית.

למעלה