השחיתות והנקמה

nachumadller

New member
השחיתות והנקמה

לא אני לא נחום אדלר האמיתי אני מתחזה שלו אם תשימו לב תראו שיש שתי L. תכנסו לפורום שנחום אדלר כותב ותראו שלכל רשעות יש נקמה. חבל שאתם לא יכולים לראות את התחנונים של נחום אדלר בתיבת המסרים שלי. לטירור עונים בטירור

אני אישית לא חושב שזאת הדרך

להתמודד עם הטרור של אדלר (כזכור, גם את הטרור הפלשיתיני לא בדיוק הכנענו - עד עתה - בעזרת השימוש בכוח...) אני אישית פניתי למנהלת פורום "טורדנות כפייתית" במסר אישי, ביקשתי את עזרתה בעניין, וידוע לי שהיא פנתה אל נחום אדלר במסר אישי ודרשה ממנו להפסיק את ההטרדות. לצערי, פעולות כמו אלה - של רישום דברים בשמו בפורום שלו, עשויות להביא להחמרה בהתנהגותו, ולכך שהוא עלול לחזור ולהטריד. דרך התגובה החליפית: במקום להתייחס אליו, מי שמוטרד על ידו מוזמן ליצור קשר במסר אישי עם המנהלת של הפורום ההוא, כאן , ולבקש שוב את עזרתה בהרגעתו של נחום אדלר. יום נעים לכולם

ועוד הערה: אני לא "בן רבנית"

ועוד הערה: אני לא "בן רבנית", דווח לי שהוא הטריד פה אנשים. צר לי על שהשתמשו בכינוי שלי.

לא תִּקוֹם

כבר דנו בעניין בעבר אך כנראה שיש צורך שאחזור על זה שוב. אם אדם אחד (וגם אם שניים) מפורום מסויים נכנסים ומטרידים אותנו, אין זה אומר שעלינו לפגוע בכל משתתפי הפורום בו אותו אחד כותב. אם הבקשה שלי שווה משהו - תפסיק. בכל מקרה אם תמשיך ואדע (יש כלים לברר זאת) מי אתה, אתה תיחסם גם בניק הרגיל שלך, מכתיבה כאן. על טרור עונים בהרחקת הטרוריסטים ולא בהענשה קולקטיבית. נכון לעכשיו אתה טרוריסט לא פחות ממנו.

nachumadller

New member
אני כבר עשיתי את שלי

ואני לא חושב שצריך לעשות עוד משהו. אבל סתם יש לי שאלה, אם אני עובר ברמזור אדום הניק הרגיל שלי גם יחסם ? ואם אני יזרוק בדל סיגריה מהחלון המכונית הניק הרגיל שלי גם יחסם ? התמים לייזר פלס - בכובע המחנך החוזרים בשאלה...

לא ולא

ההבדל בין הדברים שציינת למה שעשית הוא בהשפעה שיש לדברים האלו על הפורום ועל מערכת 'תפוז' שאני מחוייב גם אליה.

למעלה