השחט משאלה D:

t0mi

New member
יאיי משאלתך התגשמה!!

אך אבוי, הם זייפו חבל על הזמן ולכן לא שידרו את השיר המשאלה שלי היא להצליח להוריד שני קילו

../images/Emo42.gifיפה, הצלחת!

אבל אז אני הגעתי
עם מלא שוקולדים מואהאהאה.. [טוב שלא הגזמתי
] ולא הצלחת לשלוט בעצמך אז לקחת לי את כולם ועלית שוב
אני כל כך לא מקורית. המשאלה שלי היא שתהיה לי ג'ירפה אמיתית

משאלתך התגשמה,

אך אבוי ונורא, הבית שלך בעל תקרה נמוכה למדי והג'ירפה שברה את הצוואר
. משאלתי היא שהמקלדת שלי תהיה נקייה. ;[

משאלתך התגשמה

המקלדת נהייתה נקיה אבל היא התקלקלה לגמרי
משאלתי היא שאני יעבור ת'בגרות במתמטיקה יום שלישי בהצלחה ..

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifעברת את הבגרות בהצלחה רבה,

אבל לפני שהמורה הספיקה לבדוק את הבחינות [או להעביר אותן אל משרד החינוך...] היא הלכה על גשר כלשהוא בעיר, מעדה והבחינות נפלו לתוך הנהר. אין יותר בחינות, אתם צריכים לעשות בגרות חוזרת. הלוואי שיבטלו לנו מבחן אחד. [4 מבחנים בשבוע!
]

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif משאלתך התגשמה. :}

אבל אז המורה למתמטיקה אמרה שאת חייבת לעשות מבחן במתמטיקה כדי לשפר את הציון שלך. הלוואי שאמא שלי תרשה לי כלב בבית. D:

hilonet14

New member
מה היא לא אמרה לך!?

היא מרשה לך כלב בבית.. ותלכי לסלון... הוא שם..! כלב גור לברדור קטן כמו בפירסומת של לילי.....!! אבל למה אבא שלך לא מפסיק להתעטש?? יאווווו הוא אלרגי לכלבים.... !!! טוב אם את רוצה אני אקבל אותו בשמחה!! 0520000000 תתקשרי אליי!! אני בשמחה מאמצת אותו המשאלה שלי היא : להיות שחקנית בחו"ל בסרטים

../images/Emo42.gifמשאלתך התגשמה!

נסעת להוליווד, הלכת לאודישנים ולאחר מאמצים רבים התקבלת לתפקיד הראשי! וגם התקבלת לא לסתם סרט, לסרט שהולך להיות אחד הסרטים הטובים ביותר בכל העולם! אבל לרוע המזל שברת את הראש ומצאו שחקנית חדשה מעולה. מאותו יום אף אחד לא לקח אותך לשום סרט. המשאלה שלי היא נממ לעבוד בחופש.

../images/Emo205.gif../images/Emo173.gifהתגשמה.

התחלת לעבוד, איזה יופי! את עובדת במזנון! אבל...... על היום הראשון קרתה לך טעות נוראית, פיטרו אותך. הלוואי שדודה שלי תגיע כבר. XD

משאלתך התגשמה!../images/Emo219.gif

את עבדת בחופש דווקא. עד שפיטרו אותך,בכית,ואז רוטווילרים ואמסטפים רדפו אחרייך ואכלו לך את הידיים
. הלוואי שההורים שלי לא יהיו כאלו מעצבנים.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif משאלתך התגשמה :)

הורייך לא כ"כ מעצבנים, מרשים לך לעשות נזם, הליקס ולעשות כל מה שתרצי! אך אבוי, קיבלת 0 במבחן באנגלית והם מאוד כועסים אלייך ונהיו מעצבנים שוב!
הלוואי שMCR יבואו לארץ.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif משנה משאלה כי לוטן רשמה כבר אותה.

הלוואי שתהיה לי בטן שטוחה ];

KerenKun

New member
אם ככה,

אז היא התגשמה, אבל עכשיו הבטן שלך קשה מדי ואת לא יכולה לשבת מכופפת XP

KerenKun

New member
משאלתך התגשמה

אבל לא יכולת להגיע בגלל מבחן במתמטיקה. הלוואי שאני אצליח לכתוב ביפנית מסורתית.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif משאלתך התגשמה..

אבל אז גילית שאת כתבת ברוסית ולא ביפנית
הלוואי שיהיה לי חבר.

shaharrr53

New member
משאלתך התגשמה!

אבל בסוף גילית שאת בעניין של בנות. הלוואי שהחופש כבר יגיע D=

mafakit

New member
משאלתך התגשמה!!!!!!

כן!! כן!! היא התגשמה!! רדי קצת למטה.. אההההההההההההההההההה.............. פיספסת!!! אה-או אה-או!! [לא היה לי משו אחר..
] הלוואי ששנה הבאה יחליפו לי מורה לאנגלית ושאני יעלה הקבצה באנגלית.. [מה שאומר שהמורה תתחלף בטוח.. כי המורה שיש לי עכשיו היא רוסייה לא מדברת עיברית ובקושי יודעת אנגלית..]

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifמשאלתך התגשמה!!

עלית הקבצה באנגלית ל5 יח"ל,אבל אז המורה תפסה אותך בשיעור עם הפלאפון וגרמה שיעיפו אותך מהבי"ס XD(עדינה שכמותי). הלוואי שאני אלך להופעה החדשה של שרית

למעלה