השחור חזר!!!

kramberg

New member
השחור חזר!!!

לא, לא מדובר באביעד, מדובר באופנוע שלי שחזר מהמוסך עם כידון חדש ומוגבה ומחזירי שמן קדמיים דנדשים מהאחריות של עופר אבניר (מישהו אמר מחלה?) תודה לכפיר על העזרה, לברדה על המקצועיות ולסימה על ההסעות. חזרתי, מתי שפיצרינג? מחר נשמע לכם טוב?

t P R

New member
מברוק!

כידון חדש חלופי? או חמאתי מקורי??? והגבהה, רייזרים?

kramberg

New member
אכן רייזרים - כ20 ס"מ...

והכידון הוא EMGO, כרגע קצת מוזרה לי הזווית שלו (מוטה כלפי מטה כמו אוזן של כלב), אבל זה זמני...

kramberg

New member
מה גם ש...

הוחלף השמן בבולמים לשמן 10 (במקום 5 המקורי) ועכשיו מרגישים את הבולמים עושים עבודה בנחיתה מקפיצות. קצת יותר קשיח, קצת פחות דרוזי.
אז מה סוגרים על מחר? שפיצרינג בפיתה?

לא טוב EMGO

מוש חראם? מקווה שלא תגלה את "עמידותו" במהרה. לדעתי אם כבר מחליפים - רנטל/אפאם/פרנס אקוויפמנט או משהו מהשכונה. לא שווה חיסכון של מאתיים שקל.

kramberg

New member
קולולולולולולו

אתה בא מחר? בא לי מחר. יש לי גם אראי חדשה

Dr XR

New member
../images/Emo6.gif

איך אני אחזור אם בכלל לא הלכתי?...
גם לך נפרץ מחזיר שמן בטלסקופ? באיזה צד? האם החלפת שמן טלסקופים בשני הבולמים? מחר אנדורו בלטרון/כרמי יוסף...
שבת שלום

kramberg

New member
נפרץ מחזיר שמן

בצד ימין, אחרי התאונה ברדה שם לב שיש גם נזילה בשני, תבע את האחריות והכל טוסט, בסך הכל בסדר שם בעופר אבניר. (במיוחד אם אתה מבצע את הטיפולים בזמן אצל מורשה)

kramberg

New member
אגב,

מישהו יודע על חלקי פלסטיקה חילופיים או מקוריים לסוזוקי במחירים שפויים? עופר אבניר רוצים 700 שקל על כנפון ימני ועוד 300 על מדבקה. ואני אומר - שחיטה.

SMחן

New member
ראיתי באיביי לפני כמה זמן סט שלם

ב 200 ירקרקים...שווה. (משומש כמובן, במצב טוב)

kramberg

New member
עזובת'ך

הרגע איתרתי סט שלם של פוליספורט ב150 דולר. כוסאומו עופר אבניר, שיחנקו מצידי. אגב, בנושא הבחור שקנה מהם ג'ילרה, שלא יתפלא אם הוא קונה ג'ילרה, חרא קטנוע, שיקנא איזה דרעייק קוריאני במקום.

למעלה