השותפה שלא הייתה...

השותפה שלא הייתה...

תמיד רציתי שותפה לדירה...חשבתי שזה כייף ואפשר לעשות איתה הכל. פירסמתי מודעה במקומון מקומי...והתחילו ים של טלפונים... קבעתי פגישות לסופ"ש...יום שישי בערב בעודי יושב בבית ושותה בירה היא מתקשרת שלום היא אומרת זה בקשר לדירה מסרתי לה פרטים ושאלה מתיי אפשר לבוא לראות אמרתי עכשיו אמרה אוקיי אני כבר באה... לאחר רבע שעה דפיקה בדלת אני פותח והזין ישר מתחיל לעמוד. בחורה מהממת גבוהה ובלונדינית עומדת בפתח.לובשת שמלת מיני קצרה... ונראית מליון דולר..אומרת שלום דיברנו קודם בקשר לדירה..הכנסתי אותה פנימה.עשיתי לה סיור בכל הדירה.והתיישבנו בסלון החלה לשאול כל מיני שאלות עניתי בנימוס וזה היה ברור שהיא קלטה איך הזין שלי עמד במיוחד שלבשתי רק בוקסר שחורות.לפתע היא עבר לשבת לידי.ואומרת לי הדירה מאד יפה ומסודרת וגם השותף נראה אחלה.אבל החדר שאתה רוצה להשכיר לי קצת קטן ויש לי המון ציוד.באותו רגע אמרתי בליבי.בואי תגורי איתי בחדר ואני אזיין לך את הצורה.אמרתי לה טוב זה שיקול שלך...והיא רצתה לשתות שלוק מהבירה פתחתי לה בקבוק חדש עשינו לחיים ושתינו בהנאה.הייתי מחורמן עלייה בטירוף. פתאום היא נצמדה אליי והרגשתי איך הזין שלי עומד להתפוצץ.התקרבתי חזרה והתחלנו להתנשק בפראות נשיקה רטובה...מממ...במקביל אני דוחף לה ידיים לתוך השמלה מזיז לה את החוטיני האדום...ודוחף לה אצבעות לתוך הכוס היא החלה להאנח.קמתי והיא אחרי.הורדתי לה את התחתון.הרמתי לה את השמלה.והתחלתי לרדת לה בטרוף הכוס שלה היה מגולח והריח נפלא...ליקקתי והיא צרחה.ושרטה אותי בגב עם הציפורניים שלה.לפתע היא הפכה אותי דחפה את הזין הגדול שלי לתוך הפה ואמרה וואו איזה גודל אני מקווה שהוא יכנס לי לתוך הפה צחקתי ואמרתי לה קדימה למצוץ.והיא אמרה כן המפקד אעשה כל מה שבא לך. היא מצצה כל כך טוב שתוך דקה לא יכולתי להתאפק והשפרצתי לה זרע חם ומתוק לתוך הפה...היא בלעה את זה כאילו זה היה גלידה וניל. והמשיכה ללקק בתשוקה גם אחרי.פתאום צלצל הטלפון שלה וזה היה כמובן החבר שלה...אמרה לו שהיא באה לראות דירה אבל היא קטנה מדי בשבילה. סיימה את השיחה ואני מת לחדור אלייה אמרה לי חמוד אני חייבת ללכת.אבל יש לי את המס שלך ואני אתקשר היה כייף אמיתי. כמובן שהיא לא התקשרה אבל מה אכפת לי בחורה באה לראות דירה ומקבלת זין מהבעל בית.הלוואי כל יום תבוא אחת כזאת... בסוף יצאה לי שותפה מכוערת ושמנה שלא יכולתי להביט בה אפילו... אבל היא בחורה טובה...

למעלה