השושנים

אופה3

New member
השושנים

הבטיחו לי הרבה בחיים הבטיחו לי זרי שושנים הבטיחו כל כך הרבה דברים שאנשים פשוט שוכחים שהם מבטיחים רציתי הרים וגבעות, רציתי להגיע לירח, ורציתי גם להגשים את התקוות רציתי כל כך הרבה דברים ויכלתי להגשים אותם כי במה שמאמינים בסוף משיגים אך אנשים נחמדים שכחו להזכיר לי גם שבכל גן של שושנים יש הרבה קוצים ודוקרנים שכחו לספר, שצבע הפרחים שושנים אדומים הם רק מוסתרים, מאחורי הרבה קוצים רציתי רק לשאול אלוקים למה בתוך כל כך הרבה פרחים יפים שנקראים שושנים מסתתרים כל כך הרבה קוצים, אבל כישבתי וחשבתי זה נכון, בכל דבר יש את העוקץ שלו, אין דבר מושלם האושר לא קיים כי על כל דבר מעיב משהו, לא הכל מושלם בחיים, אבל תמיד צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה, ולראות, איך על הכל אנחנו מתגברים במהרה לכן הרשו לי להביע תקווה אחת קטנה שבשנה הבאה עלינו לטובה יהיו רק שושנים מזן נדיר, כאלה בלי שום קוצים ודוקרנים פשוט שיהיו לנו חיים קצת שקטים ויפים כתבתי את זה עכשיו, סתם ככה האופה

אופינקהההההה../images/Emo24.gif

אהבתי מאד את ה-"סתם ככה" הזה ואת יודעת שאין טוב בלי טיפה פחות מטוב ככה זה ואנחנו לומדים להעריך את יפיי השושנים רק אחרי שאנחנו נדקרים......... המון אושר ורק טוב!!!

גל ים..

New member
פרח השושנה...אופי מוקדש לך ../images/Emo141.gif

אומרים שיש משהו קסום בתחילת כל יום חדש השמש מחממת באורה העצים מחייכים לכל אורח המגיח לשדירה ומטיילת בין הפרחים מלטפת את העלים הירוקים ומבטי נופל על פרח השושנה מתענגת על ניחוחה מתפעלת מיופייה ומרכותה ונזכרת בך זוכר הייתי מספרת לך על אהבתי הגדולה לשושנים לא חשוב אם ורודים הם או אדומים צהובים או לבנים תמיד לחשתי על אוזנך.. אם תרצה לפנקני במתנה נפלאה הבא לי תמיד שושן מהגינה לא רוצה עדיים גם לא תכשיטים עתיקים גם לא שמלות ובגדי מלכים רק שושנה אדומה עם קוץ בצידה שושן מדם ליבך מקוץ הגורם לליבי לבכות מרה כשאומר אתה מילה לא נכונה... וניחוחה כריח אהבתי ואהבתך.. גל

אופה3

New member
גלוש, וגחליליתוששששש, קראתי

ואהבתי את מה שכתבתן, וגל תודה על השיר, התרגשתי מאוד לקרוא אותו. שנה טובה ומתוקה, האופה

למעלה