../images/Emo58.gifהתרשמותי מהחבר'ה החדשים
אנג'י - נראית מעצבנת, טיפשה מאוד, וזקוקה להרבה תשומת-לב. לא אתפלא אם היא תהיה קורבן מוקדם. אשלי - אכן, כמות אדירה של ציצים. טוענת שיש לה ערכים, אבל מצד שני נראה שהיא מתכננת לעשות את הג'ולי. לא מבחינת ג'ף, אלא מבחינת להשתמש בסקס כנשק. יכול לעזור לה לפעמים, ויכול לפגוע בה. אגב, מה כל הסיפור עם זה שהיא מורמונית? אם אני לא טועה, גם נליה היתה מורמונית... בובי ג'ון - העצה שלי אליו היא להסתיר את השרירים האלו, גם מהבנות. בעונה 10 של הישרדות, בנות לא ישאירו אותו במשחק בגלל שהוא נראה טוב. הן יזרקו אותו כי הוא נראה טוב. אם הוא יצליח להתחבא מתחת לרדאר, נראה מועמד טוב. הסיכויים שלו, מצד שני, לא משהו. קארין - נראית חזקה, יכולה להגיע רחוק מאוד. קשוחה, עובדת קשה, ומשכנעת. בדרך-כלל שחקניות מסוגה מגיעות רחוק מאוד במשחק. קובי - וואו, איזה "ניסיון חיים". יציאה מהארון, הומלס, תקופה בכלא. נורא מזכיר את ריצ'רד האץ'. הומו עגול, משעשע, תחמן וגם האסטרטגיה דומה. נראה כמו אחד שעלול להילכד ברשת התחמנות של עצמו, אבל בהחלט יהיה כיף לראות אותו משחק. המשך מחר, אני חייב לזוז עכשיו... ערב קשה עוד בפני כוחותינו: השגריר והשוליה אחד מול השני...