השורדים של השרדות 10

Sole Survivor

New member
השורדים של השרדות 10

אני לא זוכרת אם כבר העלו את האתר והשורדים אז הנה הוא.. אם כבר הנושא נידון אז אפשר למחוק את ההודעה http://www.cbs.com/primetime/survivor10/survivors/bio/katie.shtml

Nameless One

New member
כבר העלו אותו לפני אבל

זו הזדמנות טובה לעלות אותו מחדש, האתר התעדכן היום עם קטעי ווידאו חדשים על כל שורד (Meet...).

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif פייבוריטים preshow

בהסתמך על קטעי הווידאו הפייבוריטים שלי כרגע הם: קובי,ג'אנו,ג'יימס וקייטי. קובי-אהבתי את זה שהוא מסתמך על זה ששאר הגברים יראו אותו בתור ההומו החלש שלא מהווה איום בזמן שהוא מסרק את השיער של הבנות וזומם נגד השאר. ג'אנו-חוץ מזה שהיא מזכירה לי את סאנדרה היא נראית כמו אחת שיודעת מה היא רוצה להשיג מהמשחק ואיך, היא רוצה לשחק "מתחת לרדאר" למרות שיש לי הרגשה שזה לא עומד לקרות. ג'יימס-הבנאדם הזה אמיתי? הוא נראה כמו סטריאוטיפ מהלך, מאוד משעשע, למרות שאני לא ממש קונה את ההצגה הזאת... נראה איך הוא יצליח לנווט בין כל הדוגמנים האלה. קייטי-היא דומה לג'נה ל. מה שקצת הורס אבל היא דיי משעשעת וכמו שהיא ציינה לא היו בנות מצחיקות בתוכנית (חוץ משיאן אולי), ככה שאני מקווה שהיא תשאר לטווח הארוך, באמת יש הרבה חומר לצחוק עליו בעונה שהרבה מהמתמודדים הם הווו כל כך ברי השראה. אלה שאני דיי שונא: מבין הבנים גרג-ג'ף-איבראים-ג'ונתן נתנו ראיונות כל כך משעממים, מקווה שבתוכנית המצב יהיה טוב יותר. בובי ג'ון-נראה כאילו שהוא יוכל להתחרות עם רוב (double b dude) על תואר השורד הטיפש ביותר. ג'ניפר-בעע יש לה קול דומה לשל היידי והאסטרטגיה שלה היא... לפלרטט עם אחרים! נהדר, עכשיו שמישהו יעיף אותה. אשלי-כנ"ל. ס"כ הקאסט,חוץ מכמה דוגמנים חסרי אופי, נראה דיי מגוון העונה,יהיה מעניין.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifלפי הקטעי וידאו באתר

פייבוריטים - ג'אנו, קובי, ג'ניפר, ג'ולנדה, קים, ווילארד ככה ככה - קארין, אנג'י, גרג, איברהם, ג'ף, איאן, ג'ונת'ן, סטפני, טום, וונדה לא אוהב - אשלי, בובי, ג'יימס הפתיעו אותי לטובה - קובי, ג'ניפר, ווילארד, טום הפתיעו אותי לרעה - אשלי, אנג'י, ג'ף

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

ככה ככה

SweetRevenge

New member
../images/Emo58.gifקטעי וידאו

לא התעמקתי ממש אבל אני בכל זאת חייבת להגיד - אשלי

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gifהתרשמותי מהחבר'ה החדשים

אנג'י - נראית מעצבנת, טיפשה מאוד, וזקוקה להרבה תשומת-לב. לא אתפלא אם היא תהיה קורבן מוקדם. אשלי - אכן, כמות אדירה של ציצים. טוענת שיש לה ערכים, אבל מצד שני נראה שהיא מתכננת לעשות את הג'ולי. לא מבחינת ג'ף, אלא מבחינת להשתמש בסקס כנשק. יכול לעזור לה לפעמים, ויכול לפגוע בה. אגב, מה כל הסיפור עם זה שהיא מורמונית? אם אני לא טועה, גם נליה היתה מורמונית... בובי ג'ון - העצה שלי אליו היא להסתיר את השרירים האלו, גם מהבנות. בעונה 10 של הישרדות, בנות לא ישאירו אותו במשחק בגלל שהוא נראה טוב. הן יזרקו אותו כי הוא נראה טוב. אם הוא יצליח להתחבא מתחת לרדאר, נראה מועמד טוב. הסיכויים שלו, מצד שני, לא משהו. קארין - נראית חזקה, יכולה להגיע רחוק מאוד. קשוחה, עובדת קשה, ומשכנעת. בדרך-כלל שחקניות מסוגה מגיעות רחוק מאוד במשחק. קובי - וואו, איזה "ניסיון חיים". יציאה מהארון, הומלס, תקופה בכלא. נורא מזכיר את ריצ'רד האץ'. הומו עגול, משעשע, תחמן וגם האסטרטגיה דומה. נראה כמו אחד שעלול להילכד ברשת התחמנות של עצמו, אבל בהחלט יהיה כיף לראות אותו משחק. המשך מחר, אני חייב לזוז עכשיו... ערב קשה עוד בפני כוחותינו: השגריר והשוליה אחד מול השני...

Sole Survivor

New member
המתמודדים../images/Emo58.gif

לפי דעתי אלה שיצליחו יותר הם ג'נו- איבראים- ג'ניפר קים גרג קובי

למעלה