איך זה הולך ביחד? כלומר, מי שמעשן סיגריות בוודאי יודע שאי אפשר סתם ככה להפסיק פתאום לעשן מהרגע להרגע, ולהתמיד בזה מעל חודש וחצי במיוחד לא במצבי לחץ ומתח כאלה. אז, האם מישהו יודע איך זה הולך בדיוק? מסקרן אותי העניין הזה.
הרי אנחנו לא באמת יודעים מה קורה על האי- אם מאכילים אותם וא נותנים להם לעשן או מורידים שערות לבנות. עד שאחד/אחת מחברי הפורום יילך להישרדות וייספר לנו לא נדע לעולם
אבל מי שמעשן צריך להכין את עצמו נראלי איזה חודש לפני בלי עישון.
אבל לא הגיוני שיחתימו אותם על חוזה לשמירת סודיות לכל כך הרבה זמן. הגיוני שיהיה לשנה אבל לא מעבר לזה. אולי צריך לשאול את קריספל (הוא ציין שהוא מעשן כבד)
היי נכנסתי במקרה בגלל טיזר בעמוד הראשי. אני השתתפתי לפני שנה וחמישה חודשים בסדנא של אלן קאר. עד אז עישנתי לפחות שתי קופסאות ליום ומאז... הבית ובעיקר הריאות - נקיים מעשן. שיהיה לך בהצלחה רבה!!!
אם את הולכת מחר לסדנא, הרשי לעצמך לעשן הערב ככל שאת רוצה. ככה לא תרגישי מחר שהחמצת משהו. אין שום טעם שתסבלי כבר הערב. לכי תהני משאיפות העשן האחרונות שלך וממחר - תתחילי לפתח שאיפות אחרות וטובות יותר. בהצלחה!
אבל איך זה שלא שמענו תלונות? האלה שמקטרים על "לא נוח לי", "אני עייף", "אני רעב" וכ'ו בטח כבר היו מקטרים גם על הסיגריות. ההנחה שלי היא שמי שמעשן נותנים להם שם הקצבה יומית וכמובן לא מראים את זה בשידור.
ראשית, תרגיע. שנית הפסקת לעשן במכה אחת? כל הכבוד. אחוז קטן מצליח. 90 אחוז ומעלה לא מפסיקים במכה אחת ועוד יותר אחוזים מכך כאלה שמעשנים מעל 20 שנה בקביעות ולא "פה ושם סיגריה" למשך כמה שנים.