השורדים ועישון ?

N641

New member
השורדים ועישון ?

איך זה הולך ביחד? כלומר, מי שמעשן סיגריות בוודאי יודע שאי אפשר סתם ככה להפסיק פתאום לעשן מהרגע להרגע, ולהתמיד בזה מעל חודש וחצי במיוחד לא במצבי לחץ ומתח כאלה. אז, האם מישהו יודע איך זה הולך בדיוק? מסקרן אותי העניין הזה.

idanoosh17

New member
מה שנקרא- מי שלא שם לא קיים....

הרי אנחנו לא באמת יודעים מה קורה על האי- אם מאכילים אותם וא נותנים להם לעשן או מורידים שערות לבנות. עד שאחד/אחת מחברי הפורום יילך להישרדות וייספר לנו לא נדע לעולם
אבל מי שמעשן צריך להכין את עצמו נראלי איזה חודש לפני בלי עישון.

N641

New member
עד כדי כך זה סודי? :)

החתימו אותם על טופס שאסור לדבר על זה?

אני חושבת שהם חתומים על חוזה לשמירת סודיות

הקנס למפר את התנאים גבוה. אני לא בטוחה בזה, נדמה לי שכך קראתי פעם.

N641

New member
בוודאי שהם חתומים על חוזה

אבל לא הגיוני שיחתימו אותם על חוזה לשמירת סודיות לכל כך הרבה זמן. הגיוני שיהיה לשנה אבל לא מעבר לזה. אולי צריך לשאול את קריספל (הוא ציין שהוא מעשן כבד)

לא חושבת

זה לא שהם מחכים לגמר בכדי להתחיל לפטפט. אני משערת שהחוזה ארוך טווח. ההפקה הרי לא טפשה.

G I R L P

New member
לא מעשנים שם....

או שמגיעים אנשים חזקים מספיק לא לעשן כמעט חודשיים או כאלו שלא מעשנים בכלל...
יאללה הלכתי להדליק אחת
{אחת מיניי האחרונות שלי}

G I R L P

New member
גם וגם!

קודם חיים בריאים יותר
ביום ראשון אני משתתפת בסדנא של אלן קאר. {קיבלתי מתנת יומולדת} ואם יילך לי להצטרף לשורדים- מה טוב

תוהה2000

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif

היי נכנסתי במקרה בגלל טיזר בעמוד הראשי. אני השתתפתי לפני שנה וחמישה חודשים בסדנא של אלן קאר. עד אז עישנתי לפחות שתי קופסאות ליום ומאז... הבית ובעיקר הריאות - נקיים מעשן. שיהיה לך בהצלחה רבה!!!

תוהה2000

New member
עוד משהו

אם את הולכת מחר לסדנא, הרשי לעצמך לעשן הערב ככל שאת רוצה. ככה לא תרגישי מחר שהחמצת משהו. אין שום טעם שתסבלי כבר הערב. לכי תהני משאיפות העשן האחרונות שלך וממחר - תתחילי לפתח שאיפות אחרות וטובות יותר. בהצלחה!

N641

New member
על פניו ניראה שהם לא מעשנים שם באי

אבל איך זה שלא שמענו תלונות? האלה שמקטרים על "לא נוח לי", "אני עייף", "אני רעב" וכ'ו בטח כבר היו מקטרים גם על הסיגריות. ההנחה שלי היא שמי שמעשן נותנים להם שם הקצבה יומית וכמובן לא מראים את זה בשידור.

N641

New member
את אומרת הם עושים עבודה טובה העורכים :)

טוב נו, מכל ההוצאות של ההפקה כנראה הם מקבלים נתח יפה מאוד :)

yellow38

New member
מישהו באמת חושב שהדס לא עישנה כלום ?

למה אתם חושבים שהיא כול הזמן מחייכת ?

drorzicher

New member
חרטטן

אני הפסקתי לעשן במכה אחת ואני כבר שנה וחצי לא נגעתי בסיגריה הכל אפשרי אם רק רוצים

N641

New member
ומה זה קשור להישרדות?

ראשית, תרגיע. שנית הפסקת לעשן במכה אחת? כל הכבוד. אחוז קטן מצליח. 90 אחוז ומעלה לא מפסיקים במכה אחת ועוד יותר אחוזים מכך כאלה שמעשנים מעל 20 שנה בקביעות ולא "פה ושם סיגריה" למשך כמה שנים.

למעלה