השוק

מצב
הנושא נעול.

א-ר

New member
השוק

השוק

השוק נראה כמו המדינה בזמן האחרון - על הפנים. העלייה של הדולר הגיע משום מקום (לא מנסדא``ק ולא מאירועים בטחוניים) וזה מה שמעצים אותה, הנסדא``ק שפרץ (או יותר נכון שבר) את קו המגמה היורד (באיזור ה 2700) שהחל לפני כמה חודשים עדיין לא נראה מובהק במהלך כלפי מעלה (התנגדות חזקה ב 3020 ביומי/שבועי) ועושה רושם (זמני) שת``א התנתקה קצת ממנו ביומיים האחרונים. טבע מתנהגת שלא כדרך הטבע (22% באוברדראפט מתחילת השנה), לבנקים יש עוד שומן, קבוצת אידיבי נראת כמו מכבי ת``א בכדורגל, בבזק כבר לא עונים בימים האחרונים ורק מכתשים אגן נשארה מלכת הביצה. הסטיות החלו לעלות ועושה רושם שכולם רוצים להצטייד בפוטים ומזומן ליימי שרון. כש יורד מעל 4% ביומיים, אז זה נראה רע, ורמת ה430 בהחלט נראת סבירה (לפחות על פי הגרפים).כולם מחכים פה לשרון וחוששים ממלחמה, אך לא לדאוג - מלחמות לא קורות בחורף, והכלכלה בסוף תנצח, הריבית הנומינלית ובעיקר הריאלית תמשיך לרדת והכסף יזרום לשוק, זה רק עניין של זמן. לאן יגלוש הר השקלים שמקבל כל חודש ריבית קטנה יותר ? לדולר ? אולי קצת, למדד ? אה..אולי קצת אך התשואות יורדות בהדרגה, לשוק המניות ? להערכתי כן, ובמיוחד אחריי שהעניינים הפוליטים/מדיניים ירגעו/יתבהרו (אם יש דבר כזה), תוסיפו לזה הגדלה של קופות הגמל + קרנות הפנסיה (מיועדות out - מניות in) עוד מליון עולים (ובעיקר עולות) ששרון וקצב יביאו ויהיה לנו פה יופי של שוק, ואולי אז יהיה לנו כסף לעשות ADSL ולשלם לבורסהגרף דמי מנוי. דרך אגב, Ed Downs שמפרסם סקירות טכניות יומיות באתר של Nirvana , לא פוגע בד``כ, אבל שווה להציץ בגרפים (רק DOW) ובסקירות שלו מדי פעם.http://signalwatch.com/

ursus

New member
אם הגוי לא קולע אז בשביל מה צריך אותו?

השוק נראה כמו המדינה בזמן האחרון - על הפנים. העלייה של הדולר הגיע משום מקום (לא מנסדא``ק ולא מאירועים בטחוניים) וזה מה שמעצים אותה, הנסדא``ק שפרץ (או יותר נכון שבר) את קו המגמה היורד (באיזור ה 2700) שהחל לפני כמה חודשים עדיין לא נראה מובהק במהלך כלפי מעלה (התנגדות חזקה ב 3020 ביומי/שבועי) ועושה רושם (זמני) שת``א התנתקה קצת ממנו ביומיים האחרונים. טבע מתנהגת שלא כדרך הטבע (22% באוברדראפט מתחילת השנה), לבנקים יש עוד שומן, קבוצת אידיבי נראת כמו מכבי ת``א בכדורגל, בבזק כבר לא עונים בימים האחרונים ורק מכתשים אגן נשארה מלכת הביצה. הסטיות החלו לעלות ועושה רושם שכולם רוצים להצטייד בפוטים ומזומן ליימי שרון. כשהשוק יורד מעל 4% ביומיים, אז זה נראה רע, ורמת ה430 בהחלט נראת סבירה (לפחות על פי הגרפים).כולם מחכים פה לשרון וחוששים ממלחמה, אך לא לדאוג - מלחמות לא קורות בחורף, והכלכלה בסוף תנצח, הריבית הנומינלית ובעיקר הריאלית תמשיך לרדת והכסף יזרום לשוק, זה רק עניין של זמן. לאן יגלוש הר השקלים שמקבל כל חודש ריבית קטנה יותר ? לדולר ? אולי קצת, למדד ? אה..אולי קצת אך התשואות יורדות בהדרגה, לשוק המניות ? להערכתי כן, ובמיוחד אחריי שהעניינים הפוליטים/מדיניים ירגעו/יתבהרו (אם יש דבר כזה), תוסיפו לזה הגדלה של קופות הגמל + קרנות הפנסיה (מיועדות out - מניות in) עוד מליון עולים (ובעיקר עולות) ששרון וקצב יביאו ויהיה לנו פה יופי של שוק, ואולי אז יהיה לנו כסף לעשות ADSL ולשלם לבורסהגרף דמי מנוי. דרך אגב, Ed Downs שמפרסם סקירות טכניות יומיות באתר של Nirvana , לא פוגע בד``כ, אבל שווה להציץ בגרפים (רק DOW) ובסקירות שלו מדי פעם.http://signalwatch.com/

ursus

New member
דרך אגב מה יש לך נגד הקיסר החדש לפחות

דרך אגב מה יש לך נגד הקיסר החדש לפחות

לא נצטרך לדעת על כתמי זירמתו...וכל השאר הרי בידי חבורת זקני השבט שמינה אביו. ולהבנת הנקרא הייתי מציע עיון בסוטוניוס - שתיים עשרה הקיסרים - זה לא שונה.

ursus

New member
ביחס לטבע

ביחס לטבע

דרך אגב מה יש לך נגד הקיסר החדש לפחות לא נצטרך לדעת על כתמי זירמתו...וכל השאר הרי בידי חבורת זקני השבט שמינה אביו. ולהבנת הנקרא הייתי מציע עיון בסוטוניוס - שתיים עשרה הקיסרים - זה לא שונה.
יש מאמר ב REALMONEY (שיעבור תוך יום ל THESTREET.COM ויהיה בחינם) על כל סקטור הבריאות בארה``ב שמספר את הסיפור - כלומר שנגמר הסיפור - בו הוא מתיחס גם לטבע ספציפית וטכנית. כמו כן נא לא לשאול אותי מה אני עושה במשרד בשעה כזו.

ursus

New member
של ג`ון רוק - בטח יופיע גם במרקר עוד יומיים

של ג`ון רוק - בטח יופיע גם במרקר עוד יומיים

ביחס לטבע יש מאמר ב REALMONEY (שיעבור תוך יום ל THESTREET.COM ויהיה בחינם) על כל סקטור הבריאות בארה``ב שמספר את הסיפור - כלומר שנגמר הסיפור - בו הוא מתיחס גם לטבע ספציפית וטכנית. כמו כן נא לא לשאול אותי מה אני עושה במשרד בשעה כזו.

א-ר

New member
תקרא ותשפוט

תקרא ותשפוט

אף פעם לא מזיק לקרוא את דעתם של אחרים על השווקים (בגלל זה אנחנו פה, לא ?), הגרפים שם לעיתים מעניינים, אם כי יש לו נטיה להכנס לתבניות שבתוך תבניות שבתוך תבניות.

ursus

New member
וכי אתה חושב שכתבתי את משכתבתי לפני שקראתי?

וכי אתה חושב שכתבתי את משכתבתי לפני שקראתי?

תקרא ותשפוט אף פעם לא מזיק לקרוא את דעתם של אחרים על השווקים (בגלל זה אנחנו פה, לא ?), הגרפים שם לעיתים מעניינים, אם כי יש לו נטיה להכנס לתבניות שבתוך תבניות שבתוך תבניות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה