השוק יורד 7%

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
נתפס לי לימיט קניה קטן בניו מד. פירמה מעולה בתימחור נוח, עם פוטנציאל הצעת רכש של עשרות אחוזים מעל מחיר השוק.
אשמח לעוד הצעות אטרקטיביות :unsure:

קניתי קצת דלק קבוצה . סביר להניח שלוקחים בחשבון אולי חשש מפגיעה עתידית באסדה

THE_ENDLESS

Active member
יהיה מעניין לראות אם יהיה פדיון רציני בקרנות נאמנות, במידה וכן 7 אחוז זה פתיחה לתיקון גדול יותר.

אני לצערי מכרתי ישראכרט במחיר כואב בבטן בפתיחה (נראה שזה מחיר גבוהה מעכשיו אבל עדיין) לצורך נזילות וקניות לתוך הירידות.

lemner40

Well-known member
שוב, מה שזול היום, מחר או עוד שבוע יהיה יקר,
המצב הנוכחי לא הולך להרגע בתוך ימים, אלא חודשים...

ursh

Member
מה ההיגיון להיכנס עכשיו לשוק, כאשר אנחנו יודעים בוודאות שהולכת להיות מלחמה (אין וודאות גם לגבי חיזבאללה) ??

dw

Well-known member
מנהל
מה ההיגיון להיכנס עכשיו לשוק, כאשר אנחנו יודעים בוודאות שהולכת להיות מלחמה (אין וודאות גם לגבי חיזבאללה) ??
האיום מעזה עלינו נגמר. זהו. סוף. צה"ל משתלט על האירוע. עוד כמה טילים פה ושם לא יעשו שינוי. הם כנראה ירו את עיקר התחמושת. מעכשיו זה בעיקר שלב האיום שלנו עליהם. לכן כנראה השוק מתחיל לתקן.

איום נוסף אכן יכול להיות מכיוון לבנון. לכן צה"ל מרכז כוחות + מגיעה נושאת מטוסים אמריקאית.
בוא. היא לא הגיעה בשביל כמה צינורות מתכת מעזה וכמה מחבלים שעדיין בעוטף. חיזבאללה כעת נדרש להחלטה האם להתחיל מלחמה, שאמנם תפגע בנו אולם גם תפגע בו קשות בלבנון.

הפרבולה1

Well-known member
האיום מעזה עלינו נגמר. זהו. סוף. צה"ל משתלט על האירוע. עוד כמה טילים פה ושם לא יעשו שינוי. הם כנראה ירו את עיקר התחמושת. מעכשיו זה בעיקר שלב האיום שלנו עליהם. לכן כנראה השוק מתחיל לתקן.
זה בהנחה שהם לא מחדשים את מלאי הטילים מסיני, מה שלא בטוח בכלל שהרי יש להניח שחלק מהטילים מלכתחילה הגיעו ממיצריים.

dw

Well-known member
מנהל
זה בהנחה שהם לא מחדשים את מלאי הטילים מסיני, מה שלא בטוח בכלל שהרי יש להניח שחלק מהטילים מלכתחילה הגיעו ממיצריים.
ישראל איימה ומצרים סגרה את המסוף. יתכן אמנם שמבריחים דרך המנהרות אבל זה עדיין אומר שמשאית צריכה לנסוע בסיני לעבר נקודה תמוהה. בעייתי.

הפרבולה1

Well-known member
ישראל איימה ומצרים סגרה את המסוף. יתכן אמנם שמבריחים דרך המנהרות אבל זה עדיין אומר שמשאית צריכה לנסוע בסיני לעבר נקודה תמוהה. בעייתי.
אני משער שאת מעבר רפיח הם סגרו כדי למנוע בריחת אזרחים מעזה למיצריים, זה חלק מהאסטטגיה של המיצרים להפיל את הקטע "ההומנטרי" על ישראל . אבל העברת נשק היא לא בעיה יש להם מנהרה ארוכה מאד ואילי יותר ואני לא בטוח שצה"ל עוקב אחרי מה קורה בצד המיצרי של רפיח.

אני הייתי ממליץ לצה"ל להפציץ את המנהרות התת קרקעיות בין מיצריים ועזה ומצד שני להפציץ את החומה החוצצת בין עזה למיצריים כדי לאפשר לאוכלוסיה לברוח לסיני ולא להיות כלואים בתוך עזה תחת הפצצות כבדות, הגיע הזמן שנעזור לעזתים לפרוץ את המצור שמיצריים הטילה עליהם .

למעלה