השוק בראש העין,

השוק בראש העין,

בנות, מה אני יכולה למצוא שם מבחינת מידות גדולות ואיפה יחסית לשוק? לא הייתי שם כבר מזמן, ותמיד הגעתי יחסית מאוחר וכבר סגרו את השוק ממש "עלינו"... יום שישי הקרוב, אנחנו מתכננים לנסוע לשם כבר מהבוקר. לבנות גם על בגדים, או רק על מצעים ושטויות אחרות?

DREAM111

New member
גם על בגדים תלוי מה את מחפשת.

אני מצאתי חולצות מדליקות בשוק לא כולן באיכות א.א. אבל באמת חלק עדיין מחזיקות מעמד ואני מאוד מרוצה וחלק נפרדנו בידידות. כמו כן את יכולה למצוא חזיות ותחתונים. אם את עוסקת באומנות אז יש גם מוצרי אומנות זולים. ואם יש צאצאים או זעטוטים אז יש מלא דברים מדליקים משהו. אז יאללה בילוי נעים בשוק וספרי איך היה.

ענבר 23

New member
תשובה לשאלתך

אני הולכת לשוק בראש העין כבר 5 או 6 שנים ומאוד נהנית. חזיות ותחתונים- ממש בזול! אני גם נהנית מהאיכות. מצעים, אמממ לא משהו. מוכרים חברות זולות ולא מוכרות. קניתי כמה מצעים עד כה אך הגומי של הסדין נקרע אחר 2 כביסות והצבע ירד אחרי הראשונה למערי. מאכלים- אממ ממש טעימים יש מכל הסוגים והמינים במחירים עממיים- מומלץ בחום. ועכשיו לגולת הכותרת- המידות הגדולות: ובכן, רק בשנתיים האחרונות נוספו דוכנים של מידות גדולות אך מעט. אני מאמינה שאם את עד מידה 50 אולי 52 את תוכלי למצוא שם כמה פריטים ואף בזול. במידה ואת בסביבות מידה 46/48 אני מאמינה שאף תחגגי במידה וכמובן אותם בעלי הדוכן יגיעו (לא תמיד הם שם). אני מכירה דוכן נחמד מאוד שמוכן פריטים של "בנג'ימין" ולא יקר. אם את מחפשת נעליי, יש גם את זה שם ולא כל כך יקר. בגדים לילדים- המון פריטים לבית על כל סוג וצורה-בשפע תהני !

תודה בנות../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אני אהיה שם מחר- מבטיחה לדווח על הרכישות

למעלה