השופט בן זונה (2)

deep ocean

New member
ואני שפטתי אותך

איך היא לא רואה כמה אני מבינה בשיפוט? מה היא עיוורת? איך היא לא רואה כמה אני טובה?

MsPiggy

New member
../images/Emo13.gif

טכניקה נהדרת! פעם הבאה שיהיה לי מקרה חמור של שיפוט אני אנסה לזכור להשתמש בה

דונלד

New member
דיווח מהשטח

מאז שהתחלת עם השופט הבן יונה, עצם הפניה של המודעות להבנה הזו, גרמה לירידה בשיפוטיות. יותר קלילות. אני מוסיף מעכשיו גם לדבר איתו בקול. דונלד

deep ocean

New member
יההההההה ../images/Emo45.gif

התשובות שלו שנאמרות בקול הן מאד משעשעות

KEiN

New member
דיווח כוזב,

עובדה שעליתי עליה, שיפוטיות באה לפעמים מאיכפתיות. יש לשים זאת על המאזניים...

KEiN

New member
לא יודע....

אבל הפסקתי לשפוט את עצמי... כאילו כשאני מרגיש שאני הולך לשפוט אני פשוט נרגע ומסתכל על העולם- ופשוט חוזר לתפיסתי האפסית.....

דונלד

New member
כן../images/Emo127.gif

או קיי אני צריך לזכור לשאול את השופט:מה אתה רוצה שאעשה ע"מ שתהיה מרוצה ? ואני לא זוכר. אז חשבתי לבתוב את זה פה בפורום. ואז זה נשמע לי כמו חיקוי זול (מישהו בפורום מזכיר כך לעצמו "אייל אל תשכח ל...). שאלתי את השופט : מה אתה רוצה שאעשה ע"מ שתהיה מרוצה ? השופט ענה לי : תהיה מקורי. ואז חשבתי לי שככה לומדים, מספר, ממישהו אחר. והשופט הוא בסך הכל האגו ! וכתבתי : דונלד, תזכור לשאול את השופט, בכל פעם שאתם נפגשים : "מה אני צריך לעשות ע"מ שתהיה מרוצה" ? אחלה דונלד

deep ocean

New member
לא כל כך הבנתי את כוונתך ../images/Emo9.gif

אבל אני שואלת את השופט מה אני צריכה לעשות על מנת שהוא יהיה מרוצה, רק בזמן שאני מזהה ניצוצות של שיפוט/בזמן השיפוט עצמו. אני אתן דוגמא: נניח ואני מעבירה במהלך שיעור קונג-פו עבודה פנימית על תדמיות (זאת אחלה עבודה). זאת פעם ראשונה שאני מעבירה את העבודה הזאת, ולא התכוננתי אליה בכלל (קיבלתי הנחיה להעביר אותה עוד כמה דקות). אני יושבת מול כולם ופתאום מקבלת BLACK OUT. אני מדברת בלי לחשוב. המילים יוצאות ממני בלי להבין מה קורה. אני מסיימת את העבודה הפנימית ושופטת את עצמי שזה הדבר הכי גרוע שהעברתי בחיי. מבאס אותי שאני יכולה לתרום יותר לאנשים בקבוצה, ושלא הצלחתי להתאפס על עצמי. טוב, אני שואלת את השופט: שופט יקר, מה הייתי אמורה לעשות על מנת שתהיה מרוצה? הוא עונה: להיות כל הזמן בפוקוס, להעביר עבודה פנימית הכי טובה שיש, להיות אחראית..בלה בלה בלה...חה חה חה....שילך יחפש
אחר כך שאלתי את המודרכים איך היתה העבודה הפנימית, והם מ-א-ד נהנו. כן, זו דוגמא אמיתית שהתרחשה לפני כחודשיים, נראה לי.

דונלד

New member
בדיוק

רק בלי הבלק אאוט. וגם אם כי הייתי ממוקד בהתרחשות, לא אמרתי בקול. יש אנשים לידי, וגם ככה חושבים שאני מוזר... לא חושבים-יודעים... אבל בהזדמנות הראשונה אדבר אליו בקול. דונלד

deep ocean

New member
אני לא מדברת אליו בקול

אבל זה כי אני מנוסה בזה. נתתי הדגשה להגיד בקול, כי כאשר לא מדברים בקול, שומעים את השופט בתמונות או בקטעי מילים/מנטרות קבועות, ולא באופן בהיר. ואז בעצם לא עשינו כלום, אלא המשכנו לשפוט את עצמנו. האמירה בקול פשוט מכריחה אותנו לשמוע בבירור את המחשבות הפנימיות שלנו, ואת השיפוט המדויק. כאשר אנו שופטים את עצמנו, איננו מודעים למחשבות המדויקות שלנו. יש לנו מין אוסף של משפטים קבועים שאנו אומרים לעצמנו בזמן השיפוט (עם וריאציות שונות), ולמרות שנראה לנו שאנו מודעים למילים המדויקות, אנו לא מודעים אליהן. אנו פשוט מזמרים בתוכנו את הטקסט הקבוע. כאשר אנו אומרים את המחשבות בקול, אנו נעשים מודעים אליהן, וקולטים את הגיחוך שבאמירות האלו. בשלב מתקדם, לא חיביים להגיד בקול את המחשבות, אבל בתור התחלה רצוי להגיד אותן בקול. התרגיל הזה לא מצליח אם לא מזהים בבהירות את המחשבות המדויקות בתוכנו. אחרת, זה נשאר שיפוט רגיל שבו אנו מקשיבים למחשובת שלנו. יש הבדל בין הקשבה למנטרות האלו, לבין שמיעה שלהן בבהירות. כשאנו שופטים את עצמנו אנו חושבים שאנו שומעים, אבל אנחנו רק מדקלמים פזמונים ידועים מבלי לשים לב למילים.

KEiN

New member
אסור לך לשכוח

שאלו הן לא המחשבות שלך, אלא של ההוא THA מעופף, ההוא שאין להזכיר את שמו, ה(לחישה) ´טורף´ (פסנתר כזה עושה עכשיו: טם טם טם!)...
חחח פשוט אין על החוש הדרמטי שלי... חח
אני אומר: ´ז*ן על הטורף המניאק, אבל גם חבק אותו חזק, ותן לו נשיקה צרפתית, כי הוא חלק ממך!´
תתפחי את הטורף והוא יטפח אותך, למשל - אני מתבדח איתו הרבה, אנחנו אוהבים לצחוק על כמה שאני מטומטם ואיך הוא כולא אותי בקלות, הוא נורא אוהב את זה.. לפעמים אני מכבד אותו מהביסלי שלי, ואז אנחנו נושפים אחד על השני ומתפלאים כמה זה מסריח, אני אוהב לחבק אותו ולנשק אותו, והוא אוהב לנשוך אותי בעורף- זה ממש כיף... אוי אלו החיים הטובים,!!!!! ליל"צ אנשים!

למעלה