deep ocean
New member
השופט בן זונה (2)
שם הפינה: השופט בן זונה
הופעה: 2 מתוך 10 (פינה זו תופיע עוד 8 פעמים בלבד!)
מנהל הפינה: deep ocean
פתיחת פינה בפורום הינה באישור מנהלי הפורום בלבד!!! • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • טכניקה במקרה של שיפוט נניח ומישהו שופט את עצמו בשיעור קפואירה שהוא בועט נמוך מידי יחסית לשאר האנשים. הטכניקה הולכת ככה: הוא שואל את השופט: מה אני צריך לעשות על מנת שתהיה מרוצה? פה מגיע החלק החשוב: אתם צריכים לענות בקול. למשל, הוא יכול לענות: אתה צריך לבעוט גבוה כמו כולם. ברגע שאנו שומעים מה השופט אומר, אנו קולטים כמה זה מגוחך, והשיפוט מתפוגג. חשוב מאד: כשאנו שופטים את עצמנו, אנו שומעים בליל של מחשבות ורגשות, או רואים שיפוט בתמונות. אם נשאל את השופט מה אנו צריכים לעשות, ולא נגיד את התשובה בקול, נמשיך לשמוע בליל של מחשבות ורגשות, ורק תגבירו את השיפוט שלכם. ברגע שאנו מתרגמים את השיפוט למילים ואומרים הכל באופן ברור ולאט, אנו קולטים את האבסורד שבשיפוט. מי שמיומן (למשל אני כבר מיומנת בזה) לא חייב להגיד בקול את התשובה של השופט, אבל בתור התחלה רצוי להגיד את התשובה בקול, בבירור, ולאט. הטכניקה הזו קלה לביצוע ואפקטיבית מ-א-ד ברגע שקולטים אותה ומשתמשים בה נכון. תיקחו כל שיפוט שיש לכם, ברגע שתקשיבו לתשובה של השופט, ותגידו אותה בבירור, ולא תיתנו לו להגיד את בליל המילים הקבוע, או לתרגם לכם את השיפוט בתמונות, תחשפו את הגיחוך שבשיפוט. שאלות? נ.ב.-מנסיון, זה עבד לי עם כל שיפוט שהיה לי ביעילות רבה מאד.