השוסון השוסון יש לי את התמונה הזאת של השוסון היא צולמה ליד קיבוץ בארי וזה שוסון שהיה שייך לדן
י יניב הקטן New member 22/4/03 #1 השוסון השוסון יש לי את התמונה הזאת של השוסון היא צולמה ליד קיבוץ בארי וזה שוסון שהיה שייך לדן
ה ה דרומי New member 22/4/03 #2 אביתר צ.סעד וכיון לישובי גוש קטיף נכתב ע"י יניב הקטן: השוסון יש לי את התמונה הזאת של השוסון היא צולמה ליד קיבוץ בארי וזה שוסון שהיה שייך לדן לחץ כדי להרחיב... אביתר צ.סעד וכיון לישובי גוש קטיף כביש 434 בין עלומים לבארי. כ200 קצרים אחרי הכניסה לעלומים בצד ימין וממה שהבנתי כתב משהו שזה שוסן שהיה שייך לחברת דן.
אביתר צ.סעד וכיון לישובי גוש קטיף נכתב ע"י יניב הקטן: השוסון יש לי את התמונה הזאת של השוסון היא צולמה ליד קיבוץ בארי וזה שוסון שהיה שייך לדן לחץ כדי להרחיב... אביתר צ.סעד וכיון לישובי גוש קטיף כביש 434 בין עלומים לבארי. כ200 קצרים אחרי הכניסה לעלומים בצד ימין וממה שהבנתי כתב משהו שזה שוסן שהיה שייך לחברת דן.
א אביתר 777777777 New member 22/4/03 #3 המון תודה וחג שמח !!! נכתב ע"י ה דרומי: אביתר צ.סעד וכיון לישובי גוש קטיף כביש 434 בין עלומים לבארי. כ200 קצרים אחרי הכניסה לעלומים בצד ימין וממה שהבנתי כתב משהו שזה שוסן שהיה שייך לחברת דן. לחץ כדי להרחיב... המון תודה וחג שמח !!!
המון תודה וחג שמח !!! נכתב ע"י ה דרומי: אביתר צ.סעד וכיון לישובי גוש קטיף כביש 434 בין עלומים לבארי. כ200 קצרים אחרי הכניסה לעלומים בצד ימין וממה שהבנתי כתב משהו שזה שוסן שהיה שייך לחברת דן. לחץ כדי להרחיב... המון תודה וחג שמח !!!