השומר של הגן

kavakava

New member
השומר של הגן

אהלן חברים עלתה בראשי שאלה ואני אשמח לקבל מכל אחד תשובה ... אתם חושבים שהשומר של הגן התמכר לסמים \ הפך להיות נרקומן ? "הנסיך זרועותיו פשוטות לפניו חיוך נעים שפוך על פניו , פרקי ידיו אדומים וחוורים ... אני לא מצטער טוב לי עכשיו " מה אתם אומרים ? תודה ולהתראות

erans13

New member
לא נראה לי

אבל אני חושב שזה יכל לקרות לו , כי גם זה תןצר של בדידות ודיכאון ואם הוא היה מתמכר הוא לא היה מתאבד כנראה (אולי מת ממנת יתר).

ממ..

יכול להיות, אבל אני האמת פירשתי את זה אחרת: הנסיך רוצה לצאת החוצה מהגן שלו, מהכלא שלו, והוא מטפס על החומה ועובר אותה- "..מעבר לחומה, הרחק בעיר..". כשהוא חוזר הידיים שלו אדומות וכואבות מהטיפוס, אבל הוא לא מצטער. אבל לך תדע. אולי הוא מכור לסמים ואולי הוא פשוט חותך וורידים.

kavakava

New member
ידועים מקרים

חברה היו הרבה מקרים של התאבדויות בעקבות "נטילת" סמים . חוץ מזה יש גם את השורה - שלא מבשרת טובות "מסביב לנסיך שלולית של דם ..." קצת מפחיד כל העסק . טווידלדי - זה אחלה שיר של קאט סטיבנס - SAD LISA איי לייק איט וורי מאצ' !

ענת1986

New member
לדעתי ההתאבדות שלו היא תוצאה של

תחושת הבדידות והכליאות שהוא הרגיש בגן, ולאו דווקא שימוש בסמים... וזה מראיה יותר מרחבית... כל דבר אפשר לקשר לסמים אבל זה עושה את החיים יותר קלים.

kavakava

New member
ומה את חושבת על ...

ואיך מתקשר הקטע של חיוך נעים שפוך על פניו ? תאמת שזה הגיוני מאד לחשוב על בדידות כי נשאלת השאלה : מי ידע לב אדם ... אבל אולי בכל זאת

נפתח בזה

שהחיוך על פניו הוא מריר:) ובתור השומר של הגן הייתי חייב לכתוב הודעה:) הרהרתי בזה רבות, אני לא חושב שיש קשר לסמים. אני לא מבין גם את הדחף לשייך כל משפט משיר לסמים, זאת תופעה משונה.

מתןפ

New member
מריר או נעים?

דן תורן שר מריר ברי שר נעים או להפך.. לא זוכר

ענת1986

New member
זה חיוך שמסמל את הסוף שבחר לעצמו

הנסיך. הרי בכל פעם שאנחנו מסיימים משהו בהצלחה- יש איזשהו חיוך, גאווה על כך שהצלחנו במשימה. הפעם זהו חיוך מריר וכואב מכיוון שנסיבות חיו של הנסיך הביאו אותו לעשות מה שעשה.. זה לא חיוך שבא עקב אקסטה

israel1986

New member
רק אני חושב

שהוא פשוט חתך את הורידים? והחיוך, כמו שאמרו כבר, פשוט כי הוא שלם עם ההחלטה שלו, ומתלהב מהעובדה שהוא סוף סוף יוצא מכל החרא.

המממממ

תמיד כשאני שומעת תשיר עולה לי בראש שהוא בעצם חתך תוורידים ובגלל זה מתארים כ"כ תזרועות ואת פרקי הידיים שלו..וחוצמזה מה הפיצול- אדומים וחוורים?
סתם נו, זה די מובן. הבנאדם התאבד

kavakava

New member
טוב טוב בסדר בסדר

שכנעתם אותי ... אני חשבתי משסופר על בחור שהיה חי במין "בועה" שכזו (נגיד אזור הקיבוצים או המושבים והגיע לעיר ( שם הכל מהיר ) ונחשפים לכל מיני דברים גם לא כ"כ טובים \ או כן טובים תלוי מי מסתכל ומי שואל . הוא היה מאד תמים והיה מאד קל להשפיע עליו והוא התמכר לסמים והתדרדר לסמים קשים יותר זהו . אה... ואז הוא התאבד ... :))))) סליחה ממש ממש לא מצחיק ! זהו אבל כנראה שזה לא זה תודה על כל התגובות כנראה שאכפת שם למישהו ... טוב די יאללה ביי

למעלה