השומן מבגר אותנו?!

jesie12

New member
השומן מבגר אותנו?!

איזה כיף שאף אחד לא מעריך את גילי? כשזה קורה, אני מנפנפת בגיל של הבן הבכור שלי 18
עם הקילואים ירדו ממני גם שנים,מעריכים את גילי עד 35 יודעים מה? אני קונה
מסקנה - השומן מבגר

ממש לא נכון.

אני אמא לשלושה ילדים והייתי די שמנה, ואני נראית לפי מה שנותנים לי ברחוב כמו אחת בת 25 וכשאני אומרת שיש לי בת בת כמעט 14, לא מאמינים לי. אפילו כשאני הולכת איתה ברחוב תמיד שואלים אם אני האחות הבוגרת שלה, ממש קשה לאנשים להאמין שאני אמא ועוד ל-3 ילדים. ואני יכולה להגיד לך כשהיתי באמת בת 25 וגם שמנה נתנו לי 13, ובאחד המקומות שבהם עבדתי שאלו אותי במעלית בלי להתבייש אם אני חלק מתעסוקת הילדים של הבניין ולא האמינו שאני עובדת קבועה במקום באחד המשרדים ומזמן כבר שכחתי מה זה להיות ילדה. ככה שלא קשור בשומן תלוי איך את נראית בפנים. לי למשל אין בכלל קמטים בפנים וזה מהשומן. לעומת חברות שלי שאני רואה שהן יותר שמנות ממני והן גם נורא מקומטות ועם המון בורות של פצעי הבגרות שנשארו להן הצלקות. אז כנראה שזה קשור גם לעור הפנים ולא רק לגיל ולשומן.

לילית462

New member
לדעתי במובן מסויים מאוד

נכון לשמנות יש הרבה פחות קמטים, כי העור מתוח על השומן. אבל המראה הכללי הוא בהחלט יותר מבוגר, יותר 'דודתי' אני רואה תמונות שלי, ונחרדת - נראיתי כמו האמא של עצמי... ואני יכולה להגיד את זה על הרבה שמנות. מה גם שבכלל מסתכלים על אדם מסתכלים על כל ההופעה שלו, ואדם רזה ותמיר נראה יותר צעיר מאשר שמנדוב.

רגב ת

New member
אני לפי דעתי זה שאני מתחמקת מתמונות עם הבנות

זו הסיבה להתחיל להזיז את עצמי וגם אם כבר הצתלמתי אז תמיד אני מתבאסת מסקנה: לסתום את הפה ולהפסיק לזלול

אני חושבת שכן אבל זה אינדיבידואלי בדרך כלל כן, לדעתי, אבל דווקא כשאבא שלי רזה הרבה ובתקופה די קצרה (בן שישים וקצת) הוא נראה פתאום הרבה יותר מבוגר מקודם. אבל אני מסכימה עם לילית, שבדרך כלל יש משהו "דודתי" בבחורות שמנות. הנה עוד מוטיבציה לרדת.

אור685

New member
גם לדעתי-מבגרולא רק חיצונית

גם פנימית-כשקשה לזוז,אין חשק לעשות כל דבר שקשור בתנועה של הגוף,זה נותן הרגשה "זקנה"

michal@gal

Active member
מנהל
כן, מאד

מאז שהשתמנתי אני נראית כמו אמא שלי. לפני זה תמיד היו מעריכים שאני הרבה יותר צעירה מגילי.

למעלה