השוליה 202

amitooshacham

New member
השוליה 202../images/Emo58.gif

עוד פרק מעולה. נראה שהולכת להיות עונה מצוינת. קצת חבל על בראדפורד שבגלל החלטה טיפשית אחת, טראמפ החליט להתעלם מהמשימה, שלפיה הוא אמור להחליט את מי לפטר, ודווקא שם דגש על החלטות. כשטראמפ אמר שבראדפורד מפוטר, התגובה שלי הייתה דומה לתגובה של איוונה. לא צפוי.. כמה שאני אוהב את איוונה, חשבתי שהגיע לה לעוף. היא עשתה עבודה בינונית, בעוד סטייסIE עשתה עבודה די טובה אבל כל הבנות החליטו פתאום להיות נגדה. מריה שולתת. אני מת עליה. בינתיים נראה שהיא משחקת את המשחק יפה מאוד, אני מקווה שהיא תמשיך ככה ותנצח. קלי הפתיע אותי.. בפרק הקודם בקושי ידעתי לזהות מי הוא, ובפרק הזה הוא הבריק והוביל את הקבוצה שלו לנצחון מוחץ. |כפיים|

Doji

New member
202 ../images/Emo58.gif

ממש ממש הופתעתי כשבראדפורד פוטר. אני מבין למה הוא אמר לטראמפ שהוא מוותר על החסינות, אבל זה היה מהלך מאוד מטוממטם. איוונה היתה צריכה לעוף! גם בגלל אופן הניהול שלה וגם בגלל ארגון השיחה בבית שבה כל הבנות השתתפו חוץ מסטייסי וסיכמו שצריכים להעיף אותה. אני במקום סטייסי הייתי מתעצבן הרבה יותר ממה שהלך שם ומעלה את הנושא מול טראמפ. סה"כ, היא התחרפנה קצת במפעל הצעצועים פרק שעבר וכל הבנות מאושרות שמצאו להן שעיר לעזאזל שיוכלו להעיף ראשונה אם יפסידו והן מעוניינות לשמור עליה ככזאת. פרק מעולה. "אם" (big if...) הייתי טראמפ איוונה היתה עפה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 202

OMG OMG כשטראמפ אמר שבראד מפוטר הייתי עם פה פעור יש לך אחת שכולם שונאים, אחת שהיתה חרא של מנהיגה, ואתה מפטר את בראד שהצטיין במשימה? לך קיבינימט. זה אפילו יותר מעצבן מ"אומרוסה בת זונה, אבל את לא מגנה על עצמך אז את מפוטרת" את בראד אהבתי דוקא, ולדעתי היה לו המון פוטנציאל. הוא היה שחקן די חזק, ובהחלט הייתי יכול לראות אותו מנצח בכל הדבר הזה. טראמפ מטומטם. בכלל, כל הסדרה הזו נראית כמו קמפיין של טראמפ. הוא בכל פרק מפרסם פיתוח אחר שלו. המשימות בעונה הקודמת היו הרבה יותר טובות. אני עדיין בקושי מבדיל בין הברביות בקבוצת הנשים. קלי היה נהדר בפרק הזה. בפרק הזה אהבתי יותר את קבוצת הגברים (למרות שפמלה ממש מטומטמת). אבל למה את בראדפורד?!?!!?! טמבל.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 202

קודם כל - בהחלט OMFG. גם אני הייתי עם פה פעור כששמעתי את ה-you're fired. בראדפורד היה מעולה. ודביל. חוץ מזה, הפרק היה מעולה. כך היה צריך להראות הפרק של הישרדות. ראינו גם את המשימות, ראינו אותם בסוויטה, ראינו אותם בהרבה מאד מקומות - גם אינטרקציות בין הקבוצות השונות, ובין האנשים, גם המון ראיונות אישיים - ועוד יש את הפרקון של 20 דקות היום בלילה. סופסוף גילינו מי זאת הילדה בת ה-12. סטייסY. עו"ד. מעצבן אותי שאני עדיין לא זוכרת את השמות של רובם. אהבתי את זו עם הפוני, שטראמפ צעק עליה כל הזמן שתשתוק. וגם את זו עם השיער הקצוץ. ואצל הגברים אנדי וראז' הם הפייבוריטים שלי, ונוסיף לקלחת גם את ווס והחתיך השני (שאין לי מושג איך קוראים לו).

בוביץ

New member
השוליה 202../images/Emo58.gif

לדעתי העיף אותו כדי שאישה תזכה סוף. לדעתי הוא מנסה שאישה תזכה בתוכנית ובגלל זה העיף את בראדפורד.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 202

בהחלט שערורייה. הפיטורים האלה היו מהלא-מוצדקים שבפיטורים אי-פעם. שיים און יו דונאלד טראמפ. לא הצלחתי להבין מה הוא רצה מבראדפורד - חשבתי שהוא מראה אמונה בעצמו ובביצועים שלו במשימה שהוא מוותר על האקזמפשן. דונאלד היה במצב רוח רע בגלל ההופעה הפאתטית של הנשים ובמיוחד מאיוואנה וסטייסי ג'יי. אהבתי מאוד את המשימה והתפקוד של הגברים היה פשוט מעולה. קלי היה תותח, גם ראג' ובכלל כולם פרט לפמלה פשוט תקתקו עבודה ותפקדו כל כך נפלא. אצל הנשים רק בראדפורד תפקד בצורה טובה כשמריה עוד איכשהו שומרת על תפקוד נורמלי. כל השאר היו פשוט מבולבלות כמו אפרוחים אחרי שבקעו מהביצה. הפייבוריטים שלי הם קלי וראג' אצל הגברים וכרגע אף אחד אצל הנשים. מריה אולי אבל גם לא ממש.

De fire

New member
../images/Emo58.gif202

הודעה מלאה בסימני "
" יסכמו את הסיום של הפרק הזה בצורה מושלמת. ואם לצאת קצת מההלם- החלטה לא הכי חכמה של מיסטר טראמפ, שכמו שאמרתי למאיה, נראה כאילו נעשה כדי ליצור עוד באזזז סביב התוכנית. טראמפ הדיח את בראדפורד בגלל שבראד עשה טעות אימפולסיבית במהלך של הרגע, בלי לחשוב. מה אירונית העובדה שדונלד (לא אכפת לו שאני קורא לו ככה, נכון?) עשה אותה טעות דבר בפיטורים האלה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ואני אומר זאת שוב - זו הבעיה כשהכל קם ונופל על הבל פיו של הדונלד.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק ג'ורג' אמר לו לפטר את איבנה, קרולין אמרה לו לפטר את סטייסי (או שזה היה להיפך), אבל לא- הוא חייב לפטר את האדם היחיד שהיה באמת נכס לקבוצה שלו. סאן אוף א ביץ' בראד היה יכולהיות גם נכס ענקי לחברה של טראמפ.

De fire

New member
../images/Emo58.gif (לא ממש אבל שיהיה)

אולי העונה, ב"שנת הטוויסטים בריאליטי" תהיה בורד מיטינג של החזרה?

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 202.

פשוט צעד מטופש של טראמפ מין נסיון להוכיח עשית צעד מטופש שויתרת על חסינות יעלה בואו נעניש אותך. וסתם נסיון להגביר את הרייטינג. צעד מטופש של טראמפ . אז הוא ויתר על החסינות בגלל זה לא צריך לפטר אותו

למעלה