השוליה הפרק של היום

בוביץ

New member
השוליה הפרק של היום

או איך גסי הרסה לזאת שעפה לעוף אם היא לא היתה מקשיבה לדסי היא היתה עדיין נשארת הכי קורעת אותי תמי עם המשפטים הדפוקים שלה.(שזו רק ההתחלה) לתמי אין טאקט ליד אנשים טרוי לדעתי אחלה מנהיג לדעתי הכי מוצלח מכל המתמודדים.

מטר9

New member
פרק מעולה.

הצוות של ניק זה לחלוטין צוות החלומות. הייתי מעיף משם את תמי ומחליף בהיידי/טרוי אבל חוץ מזה זה פשוט צוות מושלם... אריקה, קתרינה ואיימי יחד עם ניק וביל - מה עוד אפשר לבקש?? אני לא מבין את קריסטי. אחרי שהיא ראתה שג'סי מכרה אותה לחלוטין בבורד רום כשהיא אמרה לטראמפ שקריסטי היא זאת שפישלה, אחרי שג'סי אמרה לה במפורש שהיא תצודד בה, היא עדיין מביאה את היידי לבורד רום במקומה?? חוץ מזה, אני ממש לא מבין איך היא באמת חשבה שלא להגיד שום דבר לטראמפ זה רעיון טוב. ג'סי כלבה, אני מקווה שהיא תלך כבר. ויש לי שאלה לפרקים הקרובים אז אני ארד למטה... אמרו שאומרוסה היא הכלבה הכי גדולה אי פעם בכל תולדות הריאלטי. בינתיים עוד לא ראיתי אותה עושה משהו כלבתי בצורה בלתי רגילה... הקטעים הרציניים שלה יבואו בהמשך?

maya567

New member
../images/Emo58.gif לפרקים בהמשך

אם אני לא טועה, הצד הביצ'י שלה יוצא בעוד שני פרקים (במשימה שקשורה בנדל"ן). חוץ מזה, היה לה את הריב הגדול לפני שבוע עם קתרינה, ולפני שבועיים (או שלושה) עם אריקה (כשאומרוסה מאשימה אותה בשימוש ב-N word).

מטר9

New member
את שניהם ראיתי |כבר לא ספוילר|

ואגב, אריקה לא קראה לה ניגר בכלל, אומרוסה סתם ניפחה את זה... בכל מקרה, היא אכן יצאה מרושעת, אבל עוד לא ראיתי שום דבר שמצדיק את הכלבה הכי גדולה אי פעם.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifלהמשך

היא תהיה ביצית אל תדאג .... ובכלל בינתיים היא עדיין כלבה כל המריבות שלה וההצגות שלה והקטע עם הכושי היתהטיפשות שלה . אריקה אמרה שמהו והיא איכהשו עיוותה לזה שהיא ירדה עליה על ניגר שזה היתה שטות כי אריקה לא אמרה את זה

למעלה