השולחן

טוסבר

New member
השולחן

דופק שלוש דפיקות בדלת, ונכנס מבלי לחכות לתשובה.
מניח את התיק, נועל את הדלת ונשאר לעמוד במקום.
נושם.
אוף כמה זמן עבר. כמה לחצים, בעיות, עומסים, התמודדויות, חסכים, אוף כמה זמן עבר מאז שחשתי את הדגדוג הזה מתחת לעור, את הדהירות של הלב, כמה זמן !

עומד שם לרגע שניים ומסתכל איך הכל מוכן.
היא עומדת לא שקטה, נבוכה, ידיים אחורה, עיניים מכוסות, לבושה בג'ינס, ומלבדו שום דבר.
אני רואה את הרעד בשפתיים שלה, את החשש, את המבוכה, את החשמל שאופף אותה טעונה. ואת הפחד מהשאלה שמטריפה אותה, זה אתה ?
אני עומד ונושם פנימה את המראה המטריף הזה שלה, שתי כוסות יין אדום על השולחן.
שולחן כהה מאסיבי גדול חלק, כמו מזבח גדול, השולחן !

אני מתקרב אליה, נעמד במרחק אולי שניים שלושה סנטימטרים ממנה, אני יכול להרגיש את החום של העור החשוף שלה, היא עוצרת את הנשימה. לוחש לה באוזן מבלי לגעת בה, "זה אני" ולא מוסיף.
היא קופצת קצת מצליל המילים המרגיעות, ואני מחליט לשחק קצת עם המטען החשמלי הזה שאצור בגוף שלה.
נגיעה קטנה בבטן שלה, היא קופצת.
נגיעה קטנה בשד, היא קופצת.
ככה אני מקפיץ אותה בנגיעות קטנות ואקראיות, עד שהקפיצות דועכות.
אני מניח לה לרגע, ופותח את התיק.

ניגש מאחוריה מצמיד לה טוב יותר את הידיים מאחורי הגב, ותוך פחות מעשר שניות הידיים שלה מקובעות, והיא לא יכולה להזיז אותן.
המהירות ועצמת הקיבוע זורקות אותה.
אני מניח לה לכמה שניות, מתקרב, ומתחיל שוב בעדינות
נגיעה קטנה, והיא קופצת עוד יותר מקודם,
נגיעה, והיא קופצת, נגיעה והיא קופצת.
צביטה בפטמה, היא שוב קופצת, הפעם זה לא רק פורקן של המתח הפנימי.
אני משחק בשדיים שלה, בגוף שלה, מרגיש את החרמנות שבה עולה.
תופס את הג'ינס שלה מקדימה ומושך אותו כלפי מעלה, הקול שיוצא ממנה מחייך אותי.
היא מוכנה.
אני פותח את הכפתור בג'ינס, ולאט לאט את הרוכסן, ללא תחתונים, חושף את הכוס שלה, היא רועדת.
בעיניים מכוסות וידיים מקובעות היא לא יכולה לעשות כלום, נשאר לה רק לדמיין איך אני מסתכל עליה נחשפת. איך אני בוחן את הכוס שלה בעיניי עוד ועוד, ולמות ממבוכה וריגוש בו זמנית.
לאחר נצח, אני מושיט יד ונוגע בה, היא שוב קופצת. הפעם מעט מרחיקה באינסטינקט את האגן שלה. אני משאיר את היד בדיוק באותו המקום, עד שהיא נרגעת, חוזרת לעמידה הרגילה, ובכך מקרבת שוב את הכוס שלה אל היד שלי, במגע היא שוב קופצת. מחזירה, מגע, ושוב קופצת. לאחר כמה סיבובים אני דוחף את היד קדימה ואוחז בה חזק מהכוס, היא נאנקת ונשארת במקום, לא יאמן כמה היא רטובה !

אני מקלף ממנה לגמרי את הג'ינס, מלטף אותה קצת עומדת שם בעיניים מכוסות ערומה, ומוריד ממנה את כיסוי העיניים.
היא מסתכלת לי בעיניים, אומרת "הי" מובך שיוצא הרבה יותר חלש ממה שהתכונה, "היי" אני עונה , מחייך חיוך גדול, מרים אותה בשתי ידיים ונושא אותה אל השולחן.
אני לוקח את שתי כוסות היין, מקיש אחת בשניה, "לחיים" שותה לגימה מהיין שלי, ומשקה אותה מהיין שלה. עם ידיים מאחורי הגב, שתית היין שלה תלויה לחלוטין בי. לאחר הלגימה הראשונה אני מגיש לה שוב את הכוס, אבל מגדיל משניה לשניה את זוית הכוס שלה. היא מנסה לעמוד בקצב אך ללא הצלחה וזרזיף קטן של יין אדום נוזל מזוויות פיה. בין השדיים, על הבטן, דרך הטבור, ונעלם בין רגליה מתערבב ברטיבות שלה. מקשט אותה.
אני משחרר לה את הידיים, ומושיט לה את הכוס, "לחיים" אנחנו לוגמים, ואני מתחיל לעבוד.
מוציא חבל מהתיק ומתחיל בקשירה של הרגל. היא יושבת ערומה על השולחן, כוס יין ביד, ומתבוננת בקשירה שמתהווה על הרגל שלה. אני מצמיד את השוק לירך וקושר אותן יחד, החבל מלופף סביב הרגל המקופלת שלה, ואני מבצע את הנעילות. היא מתבוננת מוקסמת. כשהקשירה מושלמת אני לוקח את כוס היין שלי ומקיש בכוס היין שנשכחה בידה, "לחיים". "לחיים" היא עונה וגומעת את היין.
אני מתחיל לקשור את הרגל השניה, עכשיו כבר ברורה ההגבלה, כדי להשאר ישובה היא נשענת על הידיים מאחור. אני מצמיד ועוטף וקושר אותה.
כשהקשירה הושלמה אני מפשק את הרגליים המקופלות שלה, היופי של הקשירות משני הצדדים החבל ועור הירכיים שלה, ובניהן הכוס הרטוב שלה, מטריף.
אני מלטף לה את הרגליים והקשירות, ומרגיש איך כל פעם שאני מתקרב לכוס שלה היא מנסה טיפונת לדחוף את האגן לכיווני, עוד לא, עוד לא.
אני ניגש מאחוריה, מצמיד את הידיים וקושר גם אותן, עכשיו היא באמת לא יכולה כמעט לזוז. לאט אני מטה אותה על הצד, והופך אותה.
היא מונחת עם הפנים כלפי מטה, הרגליים מקופלות וקשורות מתחתיה, ידיים קשורות מאחורי הגב, החזה והפנים מעוכים על השולחן, עקודה.

אני נעמד מאחוריה, מהופנט מהמראה שמולי. התחת שלה מוגבה באויר, והחורים שלה פשוט מונחים שם בשבילי לשחק בהם. התחת הלבן הזה קורא לי .
אני ניגש לתיק ומביא את המקל.

אפשר להרגיש את המתח בגוף שלה כשהמקל מלטף את התחת שלה, היא יודעת מה הולך להגיע. אני מתחיל במכות קטנות חלשות ומהירות . טק, טק, טק, טק, טק, טק, טק ... מאדים קלות איזורים בתחת שלה זה אחר זה. זה נראה שהיא דוחפת את התחת שלה אלי, מזמינה את המקל, אני מצליף פעם אחת חזק לרוחב התחת שלה, צעקה קטנה נפלטת ממנה, כשפס אדום בולט יפיפה מופיע, הוא עוד יהיה כחול או סגול זה ברור. היא מזנקת כשאני מלטף את הפס בעדינות עם היד, הגוף שלה מעט רועד. אני מלטף מעט עד שהיא נרגעת, ומצליף שוב בעוצמה על הצד השני, עוד פס מופיע. ועוד אחד, ועוד אחד, ועוד ..
תוך כמה דקות כל התחת שלה מסומן בפסים אדומים כהים לאורך ולרוחב, ואפשר לראות את הרטיבות שלה כמעט מטפטפת.
אני דוחף שתי אצבעות לכוס שלה במכה אחת, היא נאנקת, ואני מתחיל לשחק בה מבפנים, אצבעות משתוללות בה מאחור, משחקות בחורים שלה.
עד שהיא גומרת, רועדת, מרטיבה את השולחן.
אני לוקח צעד אחורה,
ומתפשט .

זה מרגיז אותי

למה להכות אותה במקל
הייתת רוצה שיתנו לך טיפול שכזה ?
שתנו לך מכות בישבן וישאירו לך על סימנים על הישבן
אותי זה מרגיז למה להכות שאפשר לעשות אהבה מבלי להכאיב
גם ככה יש הרבה אנשים כואבים בעולם שלנו
אוףףףףףףףףףףףףף

טוסבר

New member
אממממ ...

אין מה להתרגז.
יש אנשים שזה מה שעושה להם את זה,
ישנן כאלו שרוצות את הכאב, שרוצות להיקשר ושזה עושה להן טוב.
ישנם כאלו שאוהבים לסמן את הישבן בפסים ולקשור ולהם זה עושה טוב.
בוודאי שאפשר לעשות אהבה עדינה ומרגשת מבלי להכאיב או לקשור (רוב הפורום הוא על זה לא ? )
אבל אפשר גם להזדיין בעוצמה להכאיב ולקשור , במידה וזה עושה טוב לשני הצדדים,
לא ככה ?

בוא נפתח את זה לרגע

לרות אותה קשורה ועם סימנים על הישבן גורם לך לתשוקה אחרת
כמו של גבר חזק להוכיח לה מי החזק בחבורה?
כאילו להעניש את האהובה הסוררת , זה משחק בשולט ונשלט כדי להגביר את החשק המיני ?

טוסבר

New member
אבל רק לרגע ...

את שואלת לגבי המניעים של כלל העוסקים בבדס"מ ? או רק בשלי ?
לגבי האחרים קטונתי מלהשיב, ואני מניח שגם אין תשובה אחת "אמיתית". לאנשים שונים מניעים שונים.

אישית לגבי ?!
מעבר להנאה הישירה שלי מקשירה, וחיבה קלה לקיין , עיקר ההנאה שלי היא מהעונג שהיא מפיקה מזה.
אם לה זה לא יהיה טוב, גם לי לא .

תודה על התשובה שלך

פחתי את הנושא ותראה איזה התעוררות
מסכימה שלא תמיד צריך להסכים
וכל אחד וההנאה שלו בחיים
ומודה לך על הדיון על בפנטזיה שכתבת
כי שכתבת וקראתי אותה הרגשתי שזו פנטזיה אחרת ושונה
לרוב לכאילו פנטזיות לא מגיבה , אבל אתה כתבת שונה ולכן קראתי עד הסוף
שוב תודה על הדיון ועל דו השיח

giligil55

Member
צודק בהחלט

giligil55

Member
רק מזכירה לך ...

לא בהכרח הפנטזיות של האחד מתאימות לפנטזיות של האחר ומה שמוזר לאחד יהיה טוב לאחר.

ga262

New member
"זכותו של כל אדם לפנטז ולחלום ולחיות את חייו כראות עיניו."

זה מה שכתוב בכללים של הפורום. גם אני פחות מתחבר לפנטזיה הספציפית שתוארה אבל אז מה? זכותו לתאר את הפנטזיה שלו כל עוד במציאות אם הוא מממש אותה זה בהסכמה הדדית.

עוד ממה שכתוב בכללי הפורום:
"לא בהכרח הפנטזיות של האחד מתאימות לפנטזיות של האחר ומה שמוזר לאחד יהיה טוב לאחר"

אכן כך כל אחד שיפנטז על מה שבא לו

וכמו שאני כותבת ואווו בא לי
פה לא בא לי , וכתבתי את התחושה שלי

yaron599

New member
זה משהו..

שחייב, אבל חייב להיות באמון הדדי ומוחלט
אחרת....אין בזה כל עונג (ואני בטוח שכאן העונג מושלם ומוחלט)....

הכתיבה שלך נעימה וזורמת....

טוסבר

New member
בדיוק (בערך)

זה לא "משחק"
אבל כן, זה בהסכמה הדדית, ובגבולות מוגדרים מראש
ובמקרה האישי שלי, מחוייבת כאן גם הנאה הדדית.

yaron599

New member
בדיוק כך

כל אחד ואחת עושים מה שחושבים שמענג להם כל עוד זה נעשה בהסכמה הדדית
&nbsp

ערן 71

New member
אף פעם לא היה לי קשר לבדס"מ ולא ממש נמשכתי

אבל הקטע הזה כתוב נפלא ובעיני מעורר כבוד על האומץ ורמת האמון שנראה לי שיכולה ליצור רגש חריף של חיבור,

למעלה