קניתי שולחן סנוקר חצי מקצועי, ללא שיש, ועם הזמן פלטת העץ התעקמה. בדקתי עם פלס ויש מקומות שהפלטה נמוכה יותר - שקעה מטה. זה דופק את המשחק - במכות לא מהירות הכדורים פשוט מקבלים סטייה. מה אפשר לעשות?
לנסות ליישר את הפלטה הוא לא יוכל וגם אם כן התוצאה בחיים לא תיהיה מושלמת לך לספק עצים ובקש ממנו פלטה או פלטות MDF באותו העובי של הפלטה שהתעקמה לך ושיחתוך לך אותם במידה שתבקש פלטה באה בגודל של 244X122 ס"מ - כמה אתה צריך? אם תרשום את העובי אני יוכל לרשום לך +- את המחירים
יתעקם במהירות!!! מה שאתה צריך זה עץ מלא או לבדוק את האפשרות של שיש. השאלה היא כמה השולחן עלה והאם שווה להשקיע בו או במקום כדאי לחסוך ולקנות שולחן חדש מקצועי. אם קנית את השולחן מחנות אז אתה גם יכול לפנות אליהם לעצה או פיתרון
עבדתי כמעט שנתיים בתור מעצב מטבחים ויש לי ידע וניסיון בנושא MDF הינו אבקת נסורת מודבקת בשרף תחת מכבש MDF יותר חזק מעץ מלא ומפלטות סנדוויץ ומלמין עץ מלא במיוחד אם הוא עובד בעודו רטוב ממשיך "לעבוד" גם אחרי כמה חודשים הוא יכול להתעוות ויכול להיפתח במקומות מסויימים בחיבורים של הקרשים תאמין לי שפלטת MDF בעובי אינץ' או אפילו 2 פלטות 17 מילמטר מודבקות אחת לשניה יהיו יותר חזקות מעץ מלא וממש KILL OVER עבור השולחן שלו
בגודל 8 פיט פלטת MDF קניתי אותו מהשולחן הירוק והם מנפנפים אותי כבר תקופה למרות שהם נתנו לי אחריות זה שולחן מעולה ורק בן שנה, אני לא הולך להתעסק עם החלפת הפלטה אפנה לשולחן הירוק שוב, אם שוב יעשו בעיות - אתם תהיו הראשונים לשמוע. תודה על העצות!
1. היכן השולחן ממוקם? בחוץ? בתוך הבית? מרפסת? גג? 2. האם ליד חלון? 3. האם יש מקור חום או קור קרוב לשולחן כמו מזגן או תנור? אתה צריך להבין שעץ זה חומר עדין ששינויי טמפרטורה ולחות פוגעים בו בקלות