השוטר בן ז%$#!!!!!!

mz 2t power

New member
השוטר בן ז%$#!!!!!!../images/Emo46.gif

נו טוב,לא כזה בן זונה האמת..... אתמול רכבתי על הווספה(לכל מי שיודע ה MZ בתנומת חורף
) והיגעתי לרמזור אדום מאוד ארוךךךך. החלטתי "לקצר" אותו אז עליתי על המדרכה נסעתי על המדרכה כמה מטרים ימינה ואז בקפיצה ירדתי אל הכביש אחרי שראיתי שהוא פנוע כמובן. לפתע משום מקום הגיח דיוק משטרתי וחסם לי את נתיב הנסיעה ואמר לי לעצור בצד..... הווספה קצת מקרטעת ולא דומה ל MZ בתצאוצותיו המטורפות ;) לכן החלטתי שאיןו לי ברירה ועצרתי. ואז הנוהל הרגיל:רשיונות בבקשה!!!! אני מוציא וכבר רואה איך המינוס בבנק גדל :( כבר ראיתי איך הרשיון שלי נשלל במקום אך לתדהמתי השוטר או שהיה מתחשב בצורה בילתי רגילה או שלמשטרה יש הוראות חדשות של צימצום סכומי הקנסות עקב המיתון(הסיבה השנייה לא נראית סבירה כל כך....) אמר לי שהעבירה שביצעתי היא אומנם לא עבירה כל כך מסוכנת ומסכנת ובגלל זה אני יקבל קנס של 250 בלבד במקום קנס על 3 עבירות(רמזור אדום,נסיעה על המדרכה ועוד משהו שבסך הכל היה מסתכם ב 1750 שקל!!!!) אז לדעתי יצאתי בזול מכל הסיפור מה שמביא אותנו למסקנה שגם לשוטרים(לפחות לאחוז מיזערי מהם) יש לב ושכל ישר או שהעובדה שגם הוא רוכב קטנוע תרמה לשיקול שלו. בכל מיקרה מה שיותר מציק לי זה הניקוד על העבירה שלא ידוע לי. מישהו יודע מה זאת תקנה 38(א)?! בכמה נקודות "יצ'פרו" אותי הפעם?

mz 2t power

New member
אינסינקט בסיסי אחרי.....

שמקבלים קנס לא?! ומישהו בכל זאת יודע כמה נקודות מקבלים על 38(א)

mz 2t power

New member
כתוב שקנס של 250 ש"ח

יכול להיות 2 או 4 נקודות איך אני יודע כמה נקודות הקנס שלי?!

mz 2t power

New member
תודה רבה!!!

ניצלתי!!!! רק 2 נקודות!!! אם השוטר היה רוצה הוא היה יכול לגרום לי לקבל 12 נקודות. יצא גבר הפעם.....

למעלה