השוטרת כאן עם וידוי

SHOTERET-POLICE

New member
השוטרת כאן עם וידוי

היי לכולם ובכן ככה לפני מספר ימים הבטיחה השוטרת שהיא לכם מספרת וידוי מהחיים של שוטרת במדים אז ככה שנה כמעט עברה מאז נכנסתי לצאט לראשונה בהתחלה מצוטטת רגילה ואחר כך קיבלתי תפקיד מההנהלה מנהלת פורום סקס בתור התחלה מממ.......... נושא לא הכי מתאים לבחורה נושא עם הרבה תהודה היו שאמרו לי עזבי היו שתמכו בי ויעצו לי קחי קצת חששתי קצת היססתי אך בליבי ידעתי שאני רוצה כי אוהבת אני את הכתיבה ובפירוש את התהילה בחריזת חרוזים אני אלופה גם אם הם עוסקים בחווית האורגזמה מידי פעם כותבת שירים מרגשים מוסיפה פה ושם משפטי ריגושים סיפורים וחוויות עם המון רגשות כי הכל מתחיל ונגמר בהודעה החדשה שאותה אני כותבת כל יום בהתמדה ולרגע לא מצטערת שלקחתי על עצמי כזו משימה שאותה אני מבצעת באהבה רבה. ממני השוטרת

tairon

New member
הלו שוטרת...

קודם כל אני מאחל לך הצלחה שם בפורום שלך אין ספק שהיית צריכה להיות עם ראש פתוח..ורחוקה מלהיות ביישנית בכדי לקבל עליך את התפקיד של ניהול פורום סקס... תודה על וידויון... אני כבר חשבתי שאת הולכת להביא לנו ממש וידוי קטלני אבל ..זה גם טוב הרשי לי לאחל לך ערב נהדר טאי

t@gel

New member
ווידוי ממני בתמורה

אז מעולם לא נכנסתי לפורום סקס פשוט אין לי מה לחפש שם... גדול עלי הקטע... אבל מאז שאני מסייעת לדקל בפורומים אני נכנסת לשם מידי פעם... מחפשת לראות אם הכל בסדר... שוב...פורום עם תהודה...גדול מידי על בחורה אבל מחזיקה ממך שוטרת יקרה את אמיתית... אוהבת...אני

למעלה