השוטרים במודיעין

show

New member
השוטרים במודיעין

אני כאחד שחי 5 שנים במודיעין חושב שהשוטרים במודיעין מאוד לא חכמים וכל אלה שרושמים דוחות במודיעין כולה מתנדבים חטיירים שצריכים אולי לעזור במעבר חציה לילדים וכלום מעבר לזה נכו שיש נהגים שעוברים עבירות החטיירים לא עוזרים הם סתם יושבים באיזה צומת ורושמים דוחות או במגרשי חניה לעבירות שממש לא מפריעות לאף אחד אם מדובר על משטרה משטרת מודיעין נחשבת לתחנת משטרה מאוד עלובה בכללי בעיקר מתנדבים חטיירים והשוטרים האמיתיים עושים עבודה משרדית בעיקר כי בכללי במודיעין יש רק ניידת אחת שיש להם אולי בימים אלהזכו לניידת נוספת בכללי הם לא מטפלים בעיקר

כאחד שחי במודיעין שנתיים וטיפטיפה

אתה ...לא ממש חכם ובטח צעיר מאוד... אח שלי אחד מהמתנדבים היותר ותיקים כאן והוא בן 40 וקצת... יש כאן עוד מתנדבים שעושים לילות כימים על מנת להבטיח את שלומך ואת רכושך ואתה? מעליב ופוגע בהם...(משהו כמו משתין לבאר שממנה אתה שותה..) אני מקווה שיום אחד באמת תזדקק למתנדבים האלה ושהם יהיו שם עבורך..ואז תעריך אותם... את המתנדבים בעיר הזו אנחנו צריכים לחבק ולאהוב כמו את בני משפחותינו גם את ה"חטיירים",גם את הנוער, וגם את אלו שבינהם... את מתנדבי המשא"ז לכל אגפיו,מ.ד.א,ושאר המתנדבים(שאפילו אין לי מושג היכן ומה הם עושים) כי בסך הכל אלו אנשים שעושים חינם מה שאחרים לא היו מוכנים לעשות אפילו בתשלום אז....שלא יעבדו עליכם.... המלצה שלי?...לך תתנדב(אם יקבלו אותך..)

show

New member
אגב...

קיבלתי דוח ואני לא מפריע לי הדוח . ואם דיברנו על להתנדב הייתי 10 שנים בבילוש באחת התחנות משטרה ואני לא צעיר מעל 40 ואגב אני לא מדבר על דוחות בעיקר ההתנהגות המתנסה שלהם בעיקר .ואגב אם באמת הייתה משטרה מעניינת לא היה כל כך הרבה ונדליזם במודיעין.

show

New member
כמה שעות ביום אתה בעיר?

אני נמצא 24 שעות בעיר במודיעין ומסתובב המון במסגרת תפקידי ואני מאמין שאתה לא עובד בעיר ואתה לא רואה מספיק טוב מראה עניים מאוזניים .

ע זי

New member
שתית ../images/Emo35.gif

מרתק לקרוא הודעה מספר פעמים כדי לנסות ולהבין למה התכוון המשורר. מרתק להבין שהמשורר כנראה רצה לכתוב "מתנדב חטייר נתן לי דוח" ויצא לו סיפור כאורך הגלות. מרתק להבין שיש אנשים שבאים בטענות לאלו שמקדישים את זמנם החופשי לטובת הכלל. מרתק להבין שיש גם אנשים כאלו בתוכינו... עניתי ?

אני לא חושב שזה מרתק..

אני חושב שזה מעצבן,מרגיז,מציק,מתיש,מביש,מחליש ודבילי... מיציתי? אנשים כאלה בטח יש להם מלאנתלפים דו"חות....(יותר ממה שיש לי...) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

eitan-as

New member
מה קרה, תפסו אותך מבצע עבירת תנועה?

לידיעתך, המתנדבים במשטרה (ואני ביניהם) מקדישים שעות רבות על מנת להילחם בתאונות דרכים, על מנת שאנשים כמוך יוכלו להגיע הביתה בשלום - כל השעות האלה על חשבון זמננו החופשי אחרי שעות עבודה ארוכות, ללא תשלום או תמורה כלשהי !!! ולא, אנחנו לא עומדים במגרשי חנייה, ולא נותנים דו"חות על עבירות שלא מפריעות לאף אחד. היית רוצה להגיע לצומת, ולפגוש באמצע הצומת נהג שלא עצר בעצור או לא נתן לך זכות קדימה ונכנס בך? אני בטוח שלא, אז כדאי שתחשוב טוב לפני שאתה משמיץ, ותתן קצת כבוד לאנשים שאכפת להם ומנסים לשפר פה את איכות החיים, ולא לקטר ולהשמיץ כמוך !!! ולא, אני לא חטייר, אני הרבה פחות מזה. איתן.א.

g a l e x

New member
The SHOW must go home...

כן. קראתי את מאמרך המכובד. כמו שלא טרחת לשים פסיקים ונקודות, וכמו שהשתלחת באנשים הנותנים את מיטב זמנם לבטחונך, למניעת הקטל בדרכים ולמניעת קיפוח זכותם של משתמשי דרך ע"י בריונים שחושבים שהכביש שלהם, המדרכה נבנתה במיוחד עבור רכבם וכל שאר הנהגים והולכי הרגל הם הטרדה, כך, כנראה, גם התפרצת לצומת, בלי חגורת בטיחות ותוך שימוש בטלפון הנייד ללא דיבורית (אבל יכול להיות שאתה דווקא בסדר, רק השוטרים נודניקים...). במקום להבין שאנחנו שם למען המקופחים בדרכים, למען הנהג שלא רוצה להרגיש שלפני כל נסיעה יש לנשק את המשפחה ולהיפרד - כי אולי לא ייפגשו שוב, ולמען הולכי הרגל שלא רוצים לטייל על הכביש אלא, כמה מפתיע, על המדרכה. בחרת להשתלח בשוטרים ובמתנדבים. קל מאוד לעשות זאת מתוך הכסא הנוח מול המחשב. בוא נראה אותך מנסה לשנות מבפנים. בוא להתנדב למשמר האזרחי (טלפון 9727530 במודיעין). בוא תראה לנו איך, לדעתך, יש למגר את הנגע של הזלזול בחוק ובחיי משתמשי הדרך. אתה וכל חבריך, שכניך, בני משפחתך ושאר מקורביך - מוזמנים לסייע, מבפנים, ולא מהנוחות של הסתתרות אחרי הודעה סתמית במחשב. אגב, אותם "חטייארים" הם מתנדבים, שחלקם שירת במשטרה, חלקם בעלי דרגות ניהול גבוהות בחברות אזרחיות, חלקם גימלאי משרד הביטחון במגוון תפקידים, חלקם אף מתנדבים גם במסגרות אחרות (כמו מד"א ומסגרות אחרות, במודיעין ומחוצה לה). כולם באים מתוך תחושת שליחות, מתוך רצון אמיתי למגר את הפשע בכבישים, את הפגיעה בחיים (ובאיכות החיים), ומתוך כוונה לחנך. האמן לי, שבמשמרת שבה אנו רושמים שישה דו"חות (כולם בגין עבירות חמורות) - יש עוד 15 מקרים שאנו מוותרים, מתוך הבנה שהנהג אולי טעה, לא התכוון, לא שם לב - ובסה"כ אולי הפנים את הלקח. איננו רצים אחרי מכסת דו"חות. המטרה היא אחת: מניעת פגיעה בעוברי דרך (עוברי דרך: נהגים ברכב, נוסעים ברכב, הולכי רגל על הכביש ועל המדרכה). בברכת חג שמח. אלכס, ראש צוות ביחידת התנועה (מתנדבים) - מודיעין.

show

New member
אחלה ניסוח

אולי אתה לא חטייר ואני מכבד את זה שאתה מתנדב וצריך אנשים שיתנדבו אבל נתקלתי לא פעם ולא פעמים בחוסר מחשבה קדימה מצד השוטרים שתמיד קרה לי לראות את זה עם מתנדבים שמה שהיה העניין איך לתת דוח כשמצד שני מעבר לכביש אנשים חונים בתחנת אוטובוס והם לא שמים דוח במקביל לזה במודיעין סנטר יצא לי לפחות 10 פעמים לראות את הניידת של המשמר האזרחי חונה בחניית נכים כשהם הולכים לתחנה הקטנה ויום אחרי זה הם שמים דוחות לאנשים שחונים בחניית נכים

g a l e x

New member
תשובה רצינית

עכשיו העלית טענה רצינית, מנוסחת היטב, למרות חוסר הפיסוק הרגיל... לגופו של עניין: א. לא ניתן להתמקד בכל עבירות התנועה בשל ריבויין. ב. השוטר ו/או המתנדב מקבל הנחייה מהן העבירות המועדפות לאכיפה בהסתמך על התפלגות גורמי תאונות דרכים. ייתכן מאד שבזמן רישום דו"ח יחלוף רכב עם עשרות עבירות אחרות, אבל הוא ייהנה מ"חסינות", פשוט מפני שהשוטר עסוק ברישום דו"ח אחר, ובניגוד לדיעה הרווחת - יש לנו רק שתי עיניים ושתי ידיים, ובאופן מפתיע , מוח אחד... אותו דבר בזמן אכיפת עבירה מסויימת, בזמן שעבירה אחרת מבוצעת מולנו - יש מטרה ולא ניתן להתפזר. ג. נושא הדוגמה האישית חשוב לי במידה רבה מאד, וכבר הגשתי דו"חות כנגד רכבי משטרה שעברו עבירות (שלא בתפקיד, כמובן). נושא החנייה בחניית הנכים הועבר למפקד התחנה ב"מודיעין סנטר" וכולי תקווה שלא יחזור. בברכת נסיעה טובה.

אלכס../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ו...ברוך הבא
תישאר פה איתנו...קצת צפוף,אבל מה זה חשוב

למעלה