"השוטים... השוטים... השוטים!!!!"

ToMeRRRRR

New member
"השוטים... השוטים... השוטים!!!!"

תחזיקו חזק , ההופעה LIVE של שוטי הנבואה בת"א אחרי שנה של שתיקה (שנה בדיוק) וזו הזדמנות חד פעמיעת לשמוע את השירים החדשים לפני צאת האלבום('מחפשים את דורות'). מחמם את ההופעה דיג'יי מטורף מבריטניה , 'DJ טלווין סינג (קפה דל מר) בהחלט שווה!!! (אבל לא כמו השוטים1!!!) בכל אופן יום חמישי 15.4.2004 בשעה 22:00 האנגר 11 תל-אביב!! *וזאת לא סוף ההודעה.. כרטיסים לתל אביביים שבינינו , יש לרכוש דרכי1!!!! (כל התלאביבים באשר הם) , או אנשים שמתעקשים(למה לא) לקנות דרכי ומעוניינים להגיע לתל אביב בשביל זה. אני אפרסם אייסיקיו גם: 101772043 בכל אופן לעוד פרטים יש לפנות לאייסיקיו ואם צריך גם טלפונים אז יש את האייסיקיו בשיבל זה! דבר אחרון - יכול להיות שגם בבומבמלה אני אמכור כרטיסים אבל מקסימום לא אפשר לשבת ולשמוע בדיחות מטורפות (גם על שוטי הנבואה) האלבום החדש 'מחפשים את דורות' בחנויות ב30.4.2004 ----סוף---

omer peleg

New member
לתומר גלר אין תעודת זהות

אבל אני אמין... אז כרטיסים להופעה הללא ספק חד פעמית הזאת אפשר לקנות דרכי במכירה מוקדמת (אז למהר) עומר פלג 058359378 או באי סי קיו שרשום בכרטיס האישי ביי

double M

New member
כרטיסים אצלי ראסטות!

ב-15.4 זה הולך לקרות ואתם לא רוצים לפספס את זה! שוטי הנבואה הגדולים בהופעת בכורה עם שירים מהדיסק החדש וגם מהדיסק הישן שכולנו אוהבים... דיג'יי מאנגליה, מסיבה עד אור הבוקר, הופעה ענקית, הפקה מטורפת. שוטי הנבואה! יהיה חזק!!!!! 15.4, האנגר 11, ת"א, 22:00. כרטיסים במכירה מוקדמת ובמחיר מוזל אצלי 064-376849 117947401

EmGee

New member
עזבו שטויות-פ"ת/ראש העין/מתנחלים

קנו ממני, אני לא מגניב כמו תומר גלר אבל בכל זאת... אייסיקיו: 108062746 או מסרים כאן. גלעד

יו יו יו

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שוטי הנבואה../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ארבע שנים לאחר אלבום בכורה מצליח ואין ספור הופעות: שוטי הנבואה!!! במופע מיוחד!!! אורח מיוחד: DJ טלווין סינג (אחד מהיוצרים הבולטים בשילוב מוסיקה בהנגרה הודית 'מסורתית' עם מוסיקה אלקרוטנית מעולם הדראם'נ'בייס והאמביינט) בימים אלו מתנגן ברדיו "ידיעה" השיר הראשון מתוך האלבום השני של הלקה. השיר מסמן את תחילתו של מסע מוסקלי, המבוסס על סיפור אמיתי, אשר נפרס לאורך האלבום החדש. ועכשיו "שוטי הנבואה" אשר כבשו והלהיבו בהופעותיהם קהל של עשרות אלפים בכל רחבי הארץ. שנה לאחר הופעתם האחרונה, שהביאה 4.000 איש להאנגר תל-אביב מגישים שוטי הנבואה במסגרת פסטיבל "בלנטיינס אקשן" מופע מיוחד!!! ההזדמנות הראשונה להכיר את השירים מהאלבום החדש "מחפשים את דורות" טרום יציאתו לחנויות ב-30.4.03 המופע יתקיים בהאנגר 11 ת"א ביום חמישי ה - 15.4.03 בשעה 22:00 כל מי שרוצה כרטיסים באזורים: אשקלון, אשדוד, קריית מלאכי, קריית גת, בית שמש, ירושלים וכל המושבים והיישובים באזורים האלה מוזמנים לפנות אלי באיסיקיו: 60986824 או באימייל\מסנג'ר: [email protected]

ל י מ ו ן

New member
בררררררר

ומה עם ראשון...איזור המרכז ככה?? אההה?????? אה????????
זאת הפליייייייייייייייייייייייייהההההההההההההההה

MiToOsH

New member
שתיקה של שנה!?../images/Emo104.gif

הם הופיעו בעיר הנוער ב-28.8, אז איך שנה של שתיקה!?

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifבלעע..הלכתי אחרי היהודים

כי יום למחרת היה לנו מחנה גיבוש והייתי צריכה לקום ב5 וחצי...או 6 משו כזה=\

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifיאפ...

אין יורת אייקונים של חורף...|פטריה||אישלג|ז"ל
אני צריכה תחליף
עד החורף הבא..

the iron fairy1

New member
יוווווווווווווו היה כל כך כיף!!!

והם גפ הופיעו בניצנים!! והם גם עושים הופעות בבתי ספר וכו'... אבל זה לא נחשב!!! יווווו איזה כיף היה בעיר הנוער.. מחכה לשל השנה !!!

הם היו אצלי בביצפר!! היפי!!!!

ועוד לא סתם ביום הולדת שלי!! זו המתנה הכי טובה שאפשר לקבל!!! במיוחד שרואי אומר בפני כל הביצפר "מזל טוב למעיין שיש לה היום יום הולדת" ועוד כל מיני ברכות ובלה בלה!! (כן כן ככה זה שיש חברות עם קשרים) והם הקדישו לי ת'שיר שאני הכייייי אוהבת "תשאירי לי פרחחחח"

EmGee

New member
הם גם הופיעו לפני שבוע בתיכון עמל

עמית בראשלצ. בכוונה היתה ששנה שלמה בדיוק הם לא הופיעו בת"א.

למעלה