השווצה קטנה...

ronnieyuval

New member
השווצה קטנה... ../images/Emo9.gif

אז אני חייבת להשוויץ קצת... יובלי כבר אומרת כמה מילים קבועות וזה הדבר הכי מתוק בעולם! אני נגנבת ממנה כל פעם... היא מצביעה על המנורה ואומרת "אוווו"
היא עונה כששואלים אותה איך עושה פרה "מווווו"
כמובן שאומרת אבא
ואמא
ואנחנו כל כך גאים... מילים אהובות נוספות: פרפר ("פה-פה"), דג ("דד")
, שעון ("עון"), במבה, בלון ("בה בה"), וכינוי כולל לאוכל זה "נה נה".... לא לאכול אותה???? כל היום היא מסתובבת ומצביעה כדי שאני אגיד לה מה זה. כשהיא יודעת את המילה היא אומרת בעצמה... ואני נמסה לי לאיטי... בברכת לילה טוב לכולן, נשיקות רוני

michal cohen

New member
בערך המילים של הדר

גם הדר התחילה מ"אווו" (אור) ואח"כ "מממ" (פרה). עכשיו נוספו גם "אבא", "מים", "עודג´" (עוד), "די", "הב hab" (כלב), "baba" (בובה). כל כך הרבה מילים, ורק "אמא" היא לא אומרת. אחרי הרבה לחצים אני מוציאה את זה ממנה, אבל זה אף פעם לא בא ביוזמתה. מה שמעניין זה שהיא צמודה אליי כל היום. היא מהילדים שלא נותנים לאמא לעזוב אותם לרגע. כרגע למשל היא מחפשת אותי בבית בעצבנות. אבל היא לא תגיד "אמא", כפוית טובה שכמותה...

inbale

New member
זה בסדר ../images/Emo6.gif

אצלנו אבא זה הלהיט...היא צמודה אליי כל היום כולו אבל ברגע שהיא רואה את אבא שלה היא צוהלת וקוראת לו בקולי קולות.... המילה הראשונה שלה אגב היתה "תודה" וגם זה להיט אצלנו.

איזו חמודה.. זה נראה לי שלב מדהים

כשהם ממש מתחילים לתקשר אה? ואני מתלהבת שאיתמר התחיל ל"דבר" בשפת התינוקות והוא קצת מחקה הבהרות וקולות שלנו... אטוטו גם ידבר

ענבל30

New member
איזה יופי! ../images/Emo25.gif ליובלי הגדולה

אנחנו עוד "תקועים" בשלב ה"אור" - ויאמר לזכותה של אמא שלי, הזמרת וחובבת ההגיה הנכונה, שהיא לימדה את רומי להגיד גם את ה-ר´ בסוף... לפעמים לא יוצא לה ר´, ולפעמים אני נשפכת מצחוק כשהיא מושכת את הר´ ל-רררררררררררררר...
אמא שלי היא הממונה על "לימוד הדיבור" - עכשיו היא מנסה ללמד את רומי להגיד "אף"

לאה_מ

New member
איזה כיף! ../images/Emo80.gif../images/Emo62.gif../images/Emo19.gif../images/Emo133.gif../images/Emo65.gif

איזה עונג ../images/Emo13.gif

אייל (שלמד לדבר וטרם למד לשתוק
) התחיל עכשיו את שלב השיחה הוא פונה אלינו כדי שנענה לו. אנחנו מתמוגגים: אייל: "טוק טוק, מי שם?" אני: "מי שם?" אייל: "כלב" אני: "שלום כלב, באת לבקר? מה אתה מספר? אייל: "שלום, הב הב הב" וכך הלאה.. מגיע החתול ("שלום, מיאוווו"), וסבא ("ייל, מיצלימון?" יענו: אייל, רוצה מיץ לימון? כמו שסבא שואל אותו) ועוד הרבה חברים.

Shellylove

New member
איזה מתוקה!!!

גם לנו יש כבר רפרטואר שלם, שלאחרונה, לכבוד יום העצמאות, נוספה אליו המילה דה-גה או גה-גה (יענו דגל
). ודרך אגב, אצלנו ננה הוא שם כינוי לבננה וליניקה (אין לי מושג למה).

למעלה