השוויצרי המכוער

השוויצרי המכוער

או אם לדייק - השוויצרית המכוערת. כן, לא רק הישראלי יכול להיות מכוער, אני מניח שבזה אני לא מחדש לכם כלום, אבל רציתי לשתף אתכם בפגישה שהייתה לי עם השוויצרית המכוערת. אז בואו לא נשכח, היא שוויצרית (מבוגרת), כך שהיא לא קשקשה על קירות, היא קשקשה לי באוזניים. נגנתי רסיטל, שהכיל כמה יצירות ישראליות, אני מקפיד שבתוכניות/מודעות הקונצרטים שלי יהיה כתוב שאני מישראל (אני יודע שזה עושה "שרות י"חצנות" לישראל ובסה"כ זה דבר מקובל, לפחות באירופה). אחרי הקונצרט נגשו כמה אנשים ללחוץ את ידי (ענין שבשגרה), בינהם היו גם מי שהוסיפו שהם "מתפללים שיגיע שלום לארץ שלך ותפסק האלימות". פייר. לא הביעו עמדה וכן הביעו דאגה. אז נגשה מישהי ואחרי שברכה אותי על הקונצרט המוצלח, שאלה האם אני מבין את מה שישראל עושה עכשיו. אחרי קונצרט, אני לא מכיר אותה, אבל נו טוב. אמרתי שאני באופן אישי שמאלני למדי אבל אני יכול להבין את המניעים לתגובה של ישראל. "כן, אז אולי תסביר לי" (בנימה שחצנית). אז אם לא הייתי מודע לעובדה שתגובות שלי מוכללות על ישראל ולעובדה שההסברה של ישראל ממש על הפנים (לפחות בשוויץ/גרמניה/צרפת) הייתי מנפנף אותה ב go fuck yourself, והולך. אבל, אני כן מודע, ולתומי חשבתי שאולי היא תקשיב. אז אמרתי שבחודש מרץ היו 124 הרוגים בפעולות טרור, התגובה היתה: "כן". המשכתי שמה ששרון טוען זה שככל שישראל נתנה יותר חופש פעולה לפלסטנאים היו יותר פעולות טרור. "זאת כבר אינטרפרטציה" אמרה. הסברתי שזאת לא אינטרפרטציה אלא סטטיסטקה - אפשר לבדוק תאריכים של היטרים של ישראל לפלסטינאים ומספר פעולות טרור. "זה מאוד בעייתי - מה מגדירים כטרור" אמרתי שאני לא רואה הרבה דרכים להגדיר מישהו שמתפוצץ במסעדה, או ירי על אוטובוס אזרחי וכו´ אז היא הפסיקה להקשיב באופן סופי, ועברה לשלב של "שטיפה" זה היה השלב שבו אני "כיביתי את עצמי" פשוט שתקתי וחכיתי שתעוף לי מהעיניים (כך שלא אצא הישראלי השחצן שלא מקשיב לאחרים והיא תהיה חסרת הבושה שנואמת שטויות בלי להקשיב) אז זה היה יכול לקרות בכל מצב, והייתי אומר שהיא סתם לא מקשיבה ונתונה למה שמוכרת התקשורת, אבל אחרי רסיטל, עם אדם שהיא לא מכירה - מאיפה היתה לה חוצפה?

תופס...

אולי תשתף אותנו ב"מקלחת" שקיבלת ממנה? אותי בכל אופן מעניין מאוד לשמוע את הטענות שלה. מאיפה הייתה לה את החוצפה לגשת אליך ככה? תראה, אם היא כל כך מעוצבנת על ישראל ועל הישראלים, אז היא פשוט חיפשה קורבן... "התמזל מזלך" להיות הקרבן
שבת שלום, הישיבה

עילית32

New member
גם כן פלצנית ...../images/Emo67.gif

פעם הבאה תשלח אותה לטפס על איזה הר ולקפוץ משם בלי מצנח. מהבולה.

marsala

New member
תופס עוגב-משליך זקנה

בפעם הבאה שאתה מנגן במנצסטר (יש סיכוי??)LET ME KNOW אני אדאג שלא יעשו לך צרות MOISH

תמיד יש סכוי

מויש, עוד לא הייתי באנגליה, אבל כמו שאתה מבין אני די מסתובב... אז אין לדעת. אם יזמינו אותי, מן הסתם אבוא. בכל אופן תודה על הדאגה

למעלה