השוודית החדשה

כיף לך לירות לפגוע, להחביא את הנשק

ולטעון שאתה טלית שכולה תכלת.. נורא בוגר, אני הולך להתעלם ממך באופן גורף. דעותך, הם כדעת טיפש עבורי ולא מעניין אותי לאן יגרור הפוסט הזה בתגובותיו. אתה פשוט אדם אלים, ולא ארד לרמה שלך. יום טוב

שרה16

New member
אני חושבת שצריך למחוק את התגובה שלך לאלתר

אני מכירה את קובי 10 שנים וחוץ מלעזור כל השנים למנותחים חדשים, הוא לא פגע בזבוב. ההודעות שלך לא אחראיות וזורות פניקה שלא לצורך. ובגלל זה היתה התגובה של הוותיקים. אני מציעה שתחזור בך מדבריך, כי כרגע אתה מקלל.

טיפטיפ69

New member
אני בעד למחוק את כל הפוסט הזהל

לא נעים מכאן ולא משם.... יאללה סולחה!!!

שרה, עם כל הכבוד ויש כבוד

אני לא מקלל. מצידי שתכירי את קובי 20 שנה ושיהיה איש זהב... גם קצב היה איש זהב, ותרם המון למדינה.. אפילו היה לנשיא המדינה.

קובי אלים חחחחח

טיפטיפון אני בד"כ קוראת סמויה מידי פעם מבקשת יעוץ ועזרה אבל אני מכירה את קובי ממפגשים איתו .והוא ממש ממש אבל ממש לא אלים. ההיפך קובי מאוד אוהב לעזור וליעץ מהנסיון העשיר שלו.אני חושבת שזה גלש לפסים מאוד לא יפים. זה גם לא אחראי מצידך לבוא ולכתוב כזו הודעה מרעישה.

שמחה37

New member
קובי ורועי עם כל הכבוד ויש כבוד

הבחור אמר מה שהוא שמע וזה בסדר אני לא חושבת שמישהו שחושב לעשות טבעת לא יעשה בגלל אותה אמירה. הוא מקסימום יבדוק עוד פרמטר. טיפטיפון הוא לא טרול הוא "מקרבנו" ופעיל פה לאחרונה. לא חושבת שהיו לו שום מחשבות זדוניות. חבל לי שההתבטאויות ההדדיות הגיעו לרמה הזו. שמחה

אופירA

New member
מנהל
חוסר אחריות בכתיבה - לזה הכוונה

לקבוע בלי שום ידע ובסיס שהטבעות מחזיקות מעמד 8 שנים זה חוסר אחריות. להגיד (מניסיון של חודש ימים עם טבעת) למנותחת שזה מוזר שאחרי סגירה ראשונה היא לא מרגישה שום הגבלה, ושמצב זה אומר דרשני - זה חוסר אחריות. יש דרך לכתוב דברים ששמעתי מאחרים, באופן שלא תוציא את הדברים מהקשרם.

לא אופירה... זה לא שאלה של חוסר אחריות...

יש אפשרות להציג גם דיעה, ויתרון הפורום הוא שפשוט אפשר להכנס ראש בראש על מידע.. ולא לקלל. בפורום מכובד, היו פונים אלי (במיוחד מרוייקו - שהוא מנהל הפורום) במסר, ומבקשים ממני לשקול תגובות לפני... אבל לעשות עלי עלייהום, ולהוציא עלי את הטפרים ולנעוץ אותם בבשר, זה לא נראה לי דרך טבעית והגיונית של פורום להביע דעה.. להיפך, אני מבין מזה, שכל הפורום הזה כולל בתוכו צביעות וגועל על ידי ההנהלה שלה בעצמה... תקנו אותי אם אני טועה בגישה. יכולות הפוסטים הם לפסול פוסט קודם בדיבור מכובד ומתורבת.. לא קיללתי, לא רצחתי ולא פגעתי באף אחד. ובכל פוסט שאני חלוק בו בדעתי, אני מציין את זה ומבקש שאנשים יחלקו בדעותיי.... אז תעשו לי טובה. ותשתקו! (או תגיבו נכון)

אופירA

New member
מנהל
נכון, אני מסכימה שיש דרך להתנגד

ושצריך להיכנס ראש בראש על המידע ולא לקלל (וזה מה שעשיתי). אבל אני לא מחנכת מנהלים, רק את עצמי. ומסתכלת על ניהול בפרספקטיבה רחבה, תוך הבאה בחשבון של אישיות כל אחד ואחד מהמשתתפים, לפני שאני שופכת את המים עם התינוק כי אני כועסת על המים. יש לך זכות הבעת דיעה, וזכותך להגיד שלדעתך כך וכך וכך. אבל כשאתה מציין "עובדות", אבל אתה צריך להגיד דברים נכונים, אם אתה רוצה שלא נגיד לך שדבריך חסרי אחריות. לפורום יש הזכות להציג את כל הצדדים של המטבע, אבל לא לצבוע את שטר באדום ולומר שהוא 200 ש"ח. אם אתה תגיד למישהי שהמקרה שלה מוזר, כי המקרה שלך היה אחרת, אז אני אספר לה שאתה מנותח חודש, ואני מכירה 3 שנים של מנותחים, והמקרה המוזר הוא שלך. כי יש לך זכות לספר על המקרה שלך, אבל זו לא אמת עובדתית לטעון שהמקרה שלה מוזר. טוב שמחית על כך שקראו לך טרול וחשדו במה שלא שלך. אני מסכימה איתך. אבל לטובת הפורום, חשוב שתשמור מכאן והלאה על כללי הפורום, כי כללי הפורום שומרים על כולנו.

SHLOROZ

New member
מחשבה חיובית

אנשי הפורום . חלק מהצלחתנו וכוחנו הוא בחשיבה החיובית אותה אנו חייבים לאמץ כדרך חיים . הדרך האחרת הביאה אותנו לדרכים ולמקומות אותם אנו רוצים לשנות . הפורום הנ"ל נועד להיות במה להשמעת דעות לכאן ולכאן ועדיף שיהיו תמיד אחראיות . גם שמועות הם חלק מהשיח בפורום ואני בטוח שמי שעדיין לא קיבל החלטה ניזון ממגון רחב של דעות ומי שכבר קיבל את ההחלטה מכיר את כל הפרטים לאשורם . בכל מקרה אני חייב לומר שאני מאד נהנה מההודעות בפורום אני קורא את כולן לומד מתעדכן ואפילו מקבל חיזוקים . כשיש לי מה להגיד אתם רואים . תודה לכולם .

ותודה לך

שהפוסט שלך נתן לי את האומץ להגיב על הפוסטים המגעילים שלהם. אני לאחר קריאת הפוסטים האלו, פשוט שתקתי, מהשוק של הסיטואציה. ושוב תודה

טיפטיפון הוא איש נחמד שהתחיל להיות

פעיל בפורום. לא רעל ולא טרול, לא איכס ולא שום דבר אחר. הוא שמע שמועות זדוניות שהוא לא אחראי להן, ובהיותו מנותח חדש הוא נחפז לשאול אותנו הכצעקתה. צריך לזכור שמנותחים חדשים הם אנשים שמושפעים בקלות משמועות, כי אין להם ניסיון אישי רב וגם לא ניסיון שבא מהשתתפות יומיומית בפורום במשך תקופה ארוכה. בקיצור, אני נעלבתי בשבילו.

LATIN GIRL77

New member
זאת בדיוק הנקודה - נעלבתי בשבילו

כי גם אם הוא כתב בצורה בלתי אחראית כפי שאתם אומרים, יש דרך להאיר/להעיר לו, בין זה לבין לקרוא לו טרול, מפיץ רעל וכו'.... לא נעים לי ואני רואה שאני לא היחידה. מעריכה מאוד את הוותק והידע שלכם קובי, מעריכה מאוד אפילו, בזכותכם צברתי לא מעט ידע ולעיתים מבלי לדעת עזרתם לי לצלוח מצבים, אבל עדיין. לא רוצה/מתכוונת לגרור ויכוח, רק שמתי עצמי במקום אדיר ולא חושבת שנעים היה לקרוא דברים כאלו, בטח שאני בטוחה שלא נאמרו בכוונת זדון.

אופירA

New member
מנהל
נקודה למחשבה, רונה

שמענו פה על כמה טבעות שזזו, נכון? היו פה כמה סיפורים על החלקת טבעת בפורום, ועוד סיפורים שכל אחד מאיתנו שמע בחיים הפרטיים שלו עם מכרים, שלא כותבים בפורום. בכל הסיפורים בפורום (והסיפורים שאני שמעתי מחוצה לו), למדנו שהתזוזה נגרמה לאנשים שהקיאו או דחפו אוכל, ושהמעבר שלהם היה הדוק מאוד. יש רק סיפור אחד של תזוזת טבעת ששמענו שלא נגרם מהתופעות הללו, והוא הסיפור שלך. ועוד נתון בסיפור שלך - את מנותחת הטבעת היחידה בפורום של ד"ר רזיאל. את רוצה שאני אעשה אחד ועוד אחד, ואודיע בפורום הודעה מוצקה מבוססת עובדות, שיש בעיה לסמוך על ד"ר רזיאל בהנחת הטבעת? ברור שלא. אני לא בן אדם לא אחראי!

LATIN GIRL77

New member
אני לגמרי מבינה את הנקודה שלכם, אבל- ויש פה

אבל גדול, מכאן ועד לקרוא לאדם בכול מיני שמות. אדיר אחד משלנו ולגמרי ברור שהוא לא טרול, בטח שלא עשה זאת בכוונה רעה, גם אם טעה, בסה"כ שיתף בקול רם. יש לי עוד הרבה מה לכתוב, אבל אני רואה שזה סתם יגרר וזה ממש מיותר.

אופירA

New member
מנהל
נכון.

הרגשתי פה גישה פרנואידית. ירייה בתותחים במטרה ממש לא מותאמת לכלי הנשק...

ממך כאדם אחראי עם ניסיון ענק וניהול הפורום

גם אם לא באופן רשמי, אני מצפה למשהו שונה לגמרי מאשר מטיפטיפון שהוא מנותח חדש וירוק ששמע מה ששמע ועוד הציג את זה באופן של חצי תהייה. ומילא שאנשים מתרגזים עליו, אבל מכאן ועד כינויים מעליבים, ארוכה הדרך. את גם לא העלבת, אז זה לא כוון אליך. לכן גם אם מישהו פוגע בדרך לא דרך בטבעתנו הקדושה, אפשר להרגע קצת. אם אני הייתי מנותחת חדשה והייתי שומעת סיפורי בלהות באיזה חדר המתנה, הייתי רוצה לברר אם השמועה נכונה. ההודעה שלו לא תמנע מאף מטובע פוטנציאלי להתנתח, במיוחד אם היו עונים לו בצורה ישירה ועניינית: לא, אדוני, הטבעת לא מתפוצצת ויש לה חיים ארוכים ברוך השם. לכל מנותח באשר הוא, יש רשות לספר כל מה ששמע וחובתנו להפריך את השמועות הכוזבות. אני חושבת שכינויים מעליבים אין מקומם בבית ספרנו. ולידיעתך: יש אנשים שסגורים מקסימלית ומקיאים כל היום, והטבעת שלהם לא החליקה ולא תחליק. אני בחיים לא הגעתי למצב שאוכל לא עובר ימים שלמים ואפילו לא שעות שלמות, וגם לא למצב שצריכים לרוץ לפתוח מפני שנוזלים לא עוברים. במשך שנה וחצי לא פתחתי אפילו פעם אחת! וזה אומר הכל. לצערי, נפלתי בסטטיסטיקה הלא-טובה. ואגב, רק אגב, כשהייתי ממש בתחילת דרכי בפורום, נסב דיון שאינו קשור בטבעות ובניתוחים באריאטרים, דיון אמיץ וגם משעשע. אנשים נעלבו ממשהו טיפשי ביותר (בלי שהדיון כוון כלפי מישהו באופן אישי) וכינו אותי טרול. זה היה עלבון ממשי וכואב. יש תמיד הבדל בין ביקורת על קבוצה מסויימת ובין להעליב אדם פרטי. ובינינו, איזה טרולים ישוטטו פה. אפשר לחשוב איזו קבוצת כוח אנחנו...

למעלה