ממך כאדם אחראי עם ניסיון ענק וניהול הפורום
גם אם לא באופן רשמי, אני מצפה למשהו שונה לגמרי מאשר מטיפטיפון שהוא מנותח חדש וירוק ששמע מה ששמע ועוד הציג את זה באופן של חצי תהייה. ומילא שאנשים מתרגזים עליו, אבל מכאן ועד כינויים מעליבים, ארוכה הדרך. את גם לא העלבת, אז זה לא כוון אליך. לכן גם אם מישהו פוגע בדרך לא דרך בטבעתנו הקדושה, אפשר להרגע קצת. אם אני הייתי מנותחת חדשה והייתי שומעת סיפורי בלהות באיזה חדר המתנה, הייתי רוצה לברר אם השמועה נכונה. ההודעה שלו לא תמנע מאף מטובע פוטנציאלי להתנתח, במיוחד אם היו עונים לו בצורה ישירה ועניינית: לא, אדוני, הטבעת לא מתפוצצת ויש לה חיים ארוכים ברוך השם. לכל מנותח באשר הוא, יש רשות לספר כל מה ששמע וחובתנו להפריך את השמועות הכוזבות. אני חושבת שכינויים מעליבים אין מקומם בבית ספרנו. ולידיעתך: יש אנשים שסגורים מקסימלית ומקיאים כל היום, והטבעת שלהם לא החליקה ולא תחליק. אני בחיים לא הגעתי למצב שאוכל לא עובר ימים שלמים ואפילו לא שעות שלמות, וגם לא למצב שצריכים לרוץ לפתוח מפני שנוזלים לא עוברים. במשך שנה וחצי לא פתחתי אפילו פעם אחת! וזה אומר הכל. לצערי, נפלתי בסטטיסטיקה הלא-טובה. ואגב, רק אגב, כשהייתי ממש בתחילת דרכי בפורום, נסב דיון שאינו קשור בטבעות ובניתוחים באריאטרים, דיון אמיץ וגם משעשע. אנשים נעלבו ממשהו טיפשי ביותר (בלי שהדיון כוון כלפי מישהו באופן אישי) וכינו אותי טרול. זה היה עלבון ממשי וכואב. יש תמיד הבדל בין ביקורת על קבוצה מסויימת ובין להעליב אדם פרטי. ובינינו, איזה טרולים ישוטטו פה. אפשר לחשוב איזו קבוצת כוח אנחנו...