השוודית החדשה

אופירA

New member
מנהל
השבדית החדשה, הישנה - אותו רעיון

לדעתי - אף אחד לא יודע מה האמת... אין נביאים... מה הרופאים אומרים? ככה: אם אין תקלה, אין סיבה לבלאי. יכולה להישאר כל החיים.

לפי מה שאני הבנתי, הטבעת בממוצע ל 8 שנים

לאחר מכן היא פשוט מתפוצצת, וצריך להחליפה. אבל אני מבקש לא לקחת את המידע הזה כרשמי

LATIN GIRL77

New member
מתפוצצת??../images/Emo5.gif

חבל שלא קראתי את זה בבוקר....
האמת שזה נראה לי הפרט היחידי שלא בררתי.... מה באמת תוחלת החיים שלה. דרך אגב נתקלתי השבוע בפרסומת - שלט חוצות ענקי שכתוב עליו "תגידי סלמאת לטבעת" , עזבו שלא הבנתי את הרעיון עד שחברה בהמשך הסבירה לי.... אבל דבר ראשון אחזתי בפורט ואמרתי לעצמי, אין מצב!

קוביd1

New member
הטבעת המתפוצצת

חמודון הטבעת מתפוצצת אחרי 8 שנים ,הצחקת אותי ,בדיחה מצויינת .מתאימה לשבוע החדש אז אני שנתיים אחרי המפץ הגדול של הטבעת שבוע טוב קובי

היי! אני לא בא ואומר את זה כדי להפחיד

אלא כדי להביא עובדות אם למישהו אחר יש טענה אחרת... יהיה נחמד לדעת. ואפילו לשנות לי את הידיעה בנושא

צירוף מקרים. לא מידע מבוסס.

אני מכירה לפחות ארבעה שמסתובבים בחוצפתם רזים יפים ובריאים עם אותה טבעת (ישנה), כבר מעל 9 שנים. והם מכירים אחד את השני (למה זה קשור??). זה בדיוק כמו האגדה האורבנית על הציצים מסיליקון שמתפוצצים בטיסות...

קובי d1

New member
טיפטופון

מה זה נקרע להם הטבעת ,מה זה התפוצץ להם הטבעת אל תזרוק דברים באוויר ,אתה סתם מפחיד אנשים אני מכיר אחד שיש לו טבעת מעל 10 שנים ותודה לאל הכל בסדר ,ההיכרות אישית ,וזה אני קובי

אופירA

New member
מנהל
אני מכירה כמה מנותחים

שהטבעת שלהם דלפה אחרי שנתיים שלוש. זה לא אומר שום דבר על גיל בלאי הטבעת. ובוודאי שלא עושים סטטיסטיקה בצורה כזו, ומסיקים מסקנות בצורה כזו. סטטיסטיקה ומסקנות עושים על כמות הרבה יותר גדולה של אלמנטים המובאים להשוואה, וכן אחרי שדואגים לסנן היטב את כל הגורמים האחרים היכולים להשפיע על התוצאה.

רוייקו

New member
רעל !!!

צריך לזהר מאנשים שמפיצים רעל !!! אני לא מצליח לראות שום דבר אחר מהרעל שהוא מפיץ (הוא-היא או לא משנה מי הדמות העלומה) והרעל החדש של הטרול שלנו: הטבעת השבדית ל 8 שנים בממוצע. איזה טיפוס רעיל.. פיכס

קובי d1

New member
רוייקו

צריך להתייחס לאנשים כאלה בהתאם לא לקרוא את מה שהם כותבים לא חסר טרולים , אני מציע לכולם לא להתיחס למה שהגאון הזה כותב ,אולי בדרך הזאת הוא יבין שמקומו לא כאן קובי

LATIN GIRL77

New member
הלו, מה קורה לכם?? איזה טרולים חולפים לכם

בראש?? קובי ורוייקו לפינה ומיד
, טיפטיפון לא רק שהוא לא טרול, הוא כותב כאן ואף נחשף עימנו בשרשור הכרות האחרון. אז הוא כתב על דברים ששמע מאחרים, גם אני הזדעזעתי לקרוא על טבעות מתפוצצות.... אבל מכאן ועד להכריז עליו טרול ?? מפיץ רעל?? לא נראה לי שדברים נאמרו ברוח שאתם מקשרים. המשך יום נפלאאאאאא

קובי d1

New member
הדברים לא הוצאו מהקשרם

אי אפשר לכתוב דברים בצורה בלתי אחראית ,יש פה מנותחים חדשים ששואבים מידע מהפורום הזה ,ובשביל זה הפורום קיים לכתוב כל דבר בלי לחשוב לרגע על התוצאות שיכולות להיגרם ממש לא לעיניין אז אני מציע לכל המנותחים החדשים ,ועל כל אלה שלא החליטו איזה סוג ניתוח לעבור ,להתיחס בהתאם לכותבים הרציניים ,ובצורה המתאימה למי שהכתיבה שלו לא רצינית ,וניזונה משמועות מופרחות חסרות כל בסיס . רוייקו וגם אני חברים ותיקים בפורום הזה מעל 10 שנים ,ומכירים היטב את הטרולים שיש להם סיבה לקדם סוג של ניתוח מסויים ,את לא מתארת לעצמך כמה גורמים יש בשטח שיש להם אינטרס לעשות את מה שעושים ואם טיפטיפון לא שייך להם ,אני רואה בכתיבה שלו חוסר אחריות הרבה בריאות לכולם. קובי

שרה16

New member
יש הבדל גדול בין שמועה שהיא ידיעה בלתי מאומתת

ובין ידיעה מוסמכת .

אז רק לידיעתך הכל כך נרחבת...

אני מנותח טבעת, ואין לי שום אינטרס כאן לכתוב משהו כדי לדחוף אנשים לעשות ניתוח מסויים אני מציג את המידע שנכנס לי לאוזן, ויש לי זכות הבעת דיעה בדיוק כמו לך. בין אם זה נאה לך ובין אם לא... לפורום יש את הזכות להציג את כל הצדדים של המטבע, ולא רק את הצד הטוב הוורוד עם הדשא הירוק עם הבלונים הפורחים והציפורים המצייצות... קובי, רק שתדע לך, שאני מאד נפגעתי מהכתיבה שלך, ואפילו שקלתי על לפנות להנהלת הפורומים על צורת ההתבאטות שלך. להיפך, הדיבור שלך יגרום לי להשאר כאן ולנקר לך עינים.

קובי d1

New member
טיפטופון

לך יש את הזכות לכתוב בפורום כמו לכל אחד ,הפורום הזה נועד לעזור מהניסיון של המנתוחים כמי שנמצא פה מעל 10 שנים ואני לא דורש זכות יתר בהבעת דעתי ,יש לי ניסיון רב בנושא הניתוחים עם ההצלחות והכישלונות ,וראיתי מאות או יותר מקרים של הצלחות כבירות ולצערי גם כישלונות ,לפני שאני כותב משהו אני בודק 20 פעם ורואה שהמידע שאני כותב הוא אמיתי ולא סתם שמעות מופרחות . לא אהבתי את מה שכתבת "להיפך, הדיבור שלך יגרום לי להשאר כאן ולנקר לך עינים. " קח את זה בחשבון שאני כפול ממך בגיל , אז תן את הכבוד המינימלי. מעניין שבמשך עשר השנים אולי 2-3 אנשים העירו לי על סיגנון הכתיבה שלי יותר אני לא מתכוון להתיחס לנושא ,אמרתי את שלי קובי

למעלה