השווא שבאמת.

סלח לי, אבל השפיות היא ממך והלאה.

השאלה היא שאלה הפוכה- כיצד בן אנוש השרוי מעל הזמן, יכול לשרות בתוך הזמן. רק אדם עכור ששקוע בחומר ישאל את השאלה בדרך שאתה שאלת. החוויה הכי טבעית, והכי ראשונית, היא על-זמנית. ועל זה שאיך הזמן ממשיך ומשתנה זה באמת השאלה הקשה.

יכול להיות,

יכול להיות שאני מהבל הבלים, אבל מה שאין בו ספק הוא שאתה לא יכול לפרוך אותם. וגם לא להגיד איזשהו דבר מעניין בהקשר שלהם.

מולוקו

New member
שגיאת כתיב, להפריך לא לפרוך.

אתה צודק, כיוון שהוכחנו שהם הבלים, יוצא ממשפט הפתיחה שלך. אזי אין בהם עניין. מ.ש.ל.

אחי, אתה כותב שטויות.

ההשתלשלות של ההודעות האחרונות שלך מהוות עלבון לתבונה. ההודעות לא חותרות לשום מקום, לא מעידות על אינטליגנטיות, ולא מעניינות. אני מקווה שתסלח לי, אבל אני לא מתכוון להמשיך את הדיון המטופש הזה.

hikok

New member
היי מולוקו

שאלת : "איך יכול בן אנוש השרוי בזמניות, ליצור אידאות אלזמניות ? " והתשובה היא כאשר אינו בהכרה , וזהו מצב שגם הוא חלק מטבענו למשל ראה את תהליך החלימה וכיצד המח פועל בעת מצב שינה זכרונות מועברים ממקום למקום בתהליך שאינו ליניארי רואים אנשים במקומות בהם לא היו מעולם, או לא יכלו להיות במסגרת זמן לינארית , תמונות של התנסויות שנחוו במסגרת זמן עולות ללא סדר העבר וההווה מעורבבים יחד הארגון היחיד , המיון היחיד הוא מה שנחווה במציאות הזמן כמשמעותי ,גם אם במודע וגם אם בלא מודע, ומה שמשמעותי הוא מה שקודם ואולי מתוך האלזמני ניתן לשנות את מסגרת הזמן שלנו כאן בזמני... כלומר ארוע שחווינו בזמני ,בעבר ניתן לשכתב את הרגשות שלנו בנוגע אליו באלזמני ולראות אותו שונה , לשכתב את ההיסטוריה שלנו ושל המעורבים...:) באהבה סיגל

מולוקו

New member
היי סיגל

הנקודות שאת מתארת מרתקות. תוכלי לעמוד על המעבר בין הזמני לאלזמני. מהי הנקודה הארכמדית ? והיכן מתרחש המעבר ? רק אהבה תנצח מולוקו

למעלה