השוואת מחירים

דן דן 76

New member
השוואת מחירים

חסכתי סכום מסוים ואני רוצה לנסוע לטייל, האפשרויות שמושכות אותי הן קוריאה או יפאן. איפה יעלה יותר זול כחודש במקומות האלו ברמת מחייה נמוכה עד בינונית. תודה מראש, דן דן שורה תחתונה - איפה יותר זול לטייל ביפאן או קוריאה?

kriefe

New member
דן דן

השאלה שלך כללית מדיי ולא מאפשרת לענות לך בצורה יעילה אז אולי תרחיב קצת את השורה התחתונה שלך... מה סוג הטיול שאתה מחפש? איזה סוג אתרים אתה רוצה לפקוד? יש בעיות מלון/אוכל/שפה? תעזור לנו לעזור לך...

דן דן 76

New member
חודש ביפאן או קוריאה

בוא נגיד שכל החודש אני רק בסיאול או טוקיו. אוכל במסעדות עממיות ישן במוטלים לא מדבר את שתי השפות יוצא לשתות בירה בערב איפה פחות יקר? אומדן כללי בלבד, מאקרו, תודה, דן דן

בקוריאה התחבורה והאוכל זולים יחסית

התחבורה בקוריאה מסובסדת, וזולה בהרבה מאשר ביפן. ב-1000 וואן (3.3 שקל) אפשר לעשות כל נסיעה באוטובוס או באוטובוס+רכבת תחתית למרחקים בינוניים. יש גם אוטובוסים יותר זולים, השכוניים, כ-700 וואן, ויותר יקרים הבין עירוניים, וגם אלו זולים משמעותית באשר ביפן שם התחבורה הציבורית פחות מפותחת. האוכל בדרום קוריאה זול במסעדת פועלים ארוחה עולה כ-4000 וואן. במקדונלד סט עולה 4500, ובדיל לצהריים עולה 3000 (עשר שקל). אז עלות אוכל ליום יכולה להיות 16,000 וואן ליום (חמישים שקל) וזה כולל התנסות יומית במאכלים קוריאנים מעניינים. במלון של דירות קטנות עם טלויזיה אינטרנט מיקלחת ומטבחון אפשר למצוא מ-65,000 וואן בערך. אם הבנתי נכון מהמטיילים שנסעו לאחרונה אפשר למצוא לינה באכסניות ב-30,000 וואן ללילה. הכניסה למוזאונים היא זולה יחסית. חלק חינם, וחלק בעלות בסביבות 4000 וואן לאדם. יש כמובן דברים יקרים יותר כמו למשל פארק השעשועים אוורלנד או מופעים תרבותיים שונים שעולים 20-60 אלף וואן. אני חושב שמלבד האוכל והתחבורה, שאר הדברים עולים בערך אותו דבר. יש מלונות זולים בשתי המדינות, ויש דברים שיותר קל למצוא בזול ביפאן כמו מוצרי אלקטרוניקה. דברים כמו ירקות ופרות יקרים בערך באותה מידה בשתי הארצות. למשל אשכול בננות קטן (שבע בננות גדולות) עולה 2,000 וואן, עגבניות עולות בד"כ 400 וואן למאה גרם ומעלה (13 שקל לקילו) גזר עולה בערך חצי מזה. האגס הענק והמדהים שחייבים לאכול בקוריאה/יפן עולה מעל 15 שקל ליחידה. רוב הפרות יקרים בשתי המדינות. מה עוד זול בקוריאה? אינטרנט קפה, בסביבות 1,000 וואן לשעה (לייתר דיוק, פי סי. באנג, לא בטוח שקפה יש שם חוץ ממכונות) אבל אני כבר לא זוכר כמה זה במקומות אחרים בעולם.

דן דן 76

New member
רון , תודה רבה רבה

בהצלחה בקוריאה,(קראתי חלק מהבלוג) אני גם מקנא וגם מפרגן לך

MalkiNuna

New member
יש שם :)

הכוונה לפי סי באנג, יש גם פינה למעשנים וללא מעשנים יש קפה ומקרר עם משקאות שונים ביניהם קפה קר יש חטיפים

MalkiNuna

New member
הטיסה לקוריאה הרבה יותר יקרה

מה שעושה את הטיול לקוריאה ליקר זו הטיסה, אם מתכוונים לטייל ברחבי קוריאה ולא להתמקד רק בסיאול, מומלץ להזמין טיסות פנימיות כבר מהארץ, זה הרבה יותר זול וניתן להספיק ולראות הרבה יותר בנוחיות. הבנתי מסוכן הנסיעות שהטיסה ליפן הרבה יותר זולה

למעלה