השוואת ביטוחים

shiraz027

New member
השוואת ביטוחים

רציתי לדעת איזה ביטוח יש לכם מנהלים או קרן מקפת לי הציעו 3 הצעות קופת גמל קרן מקפת ביו\טוח מנהלים נראה לי קרן מקפת איך בוחרים קופה נכונה

לי יש ביטוח מנהלים

כיום יש בשוק שתי אופציות - האחת ביטוח מנהלים והשנייה מבטחים. המינוס העיקרי של מבטחים הוא שבמקרה מוות של המוטב, השארים שלו מקבלים פנסיה לתקופה מוגבלת אחר כך וזהו. שאר הכסף הולך לעזאזל. בביטוח מנהלים זה לא קורה. גם במקרה מוות של המוטב השארים מקבלים קיצבה עד שהכסף שנחסך נגמר. את לא יכולה לקבל יעוץ פנסיוני מפורום. את צריכה לשבת עם סוכן ביטוח ולקבל מידע על מנת להחליט. הוא צריך להסביר לך מה ההבדל בין סוגי הביטוח השונים.

ettt

New member
שתיכן טועות

כיום יש בשוק 2 אופציות לקצבה בגיל פרישה- קרן פנסיה (ויש הרבהשמות - מבטחים, מקפת, גלעד, מיטבית- עתודות וכו') ביטוח מנהלי (ויש הרבה שמות- פרופיל, מגדלור וכו') ההבדלים העיקריים והמהותיים הם בכך שביטוח מנהלים הוא חוזה בין חברת הביטוח למבוטח- ומה שהוסכם בו מחייב לכל דבר ועניין. בפנסיה- זה תקנון שהחברה יכולה לשנות ובנוסף- הממשלה יכולה לחוקק חוקים שישפיעו על התקנון (וזה כבר קרה ולא פעם אחת) הכי חשוב- לשבת עם יועץ פנסיוני שיראה מה טוב ספציפית למצב של- למשכורת שלך, למשפחה שלך, למצב הבריאותי שלך וכו'. כיום כמעט כל סוכן פנסיוני הוא גם מורשה לשיווק או יעוף פנסיוני

למעלה