השוואות

orinks

New member
השוואות

אני חושבת שאני לוקחת את העולם קשה מדי. אני יותר מדי עסוקה בהשוואות בין אנשים ובינם אליי. אני חצי מהזמן רוצה להיות מישהו אחר. לא טוב לי בכלל.
יש לי אינטואיציה חזקה מדי ואני רואה אצל אנשים גם את כל הגועל נפש והמניפולציות שהם מנסים להסתיר. זה גורם לי לכעס ועצבים מיותרים.
אני רגישה מדי וקשה לי לסבול את העולם הזה כמו שהוא.
לא הלכתי לטיפול פסיכולוגי יותר משנה כי היה לי בסדר ואני יודעת שאני צריכה שוב אבל אין לי כוח לעשות שום דבר בעניין. פשוט יושבת ולא עושה כלום עם עצמי כרגע, מחכה שהכל יעבור. שונאת את החיים האלה (אבל הם לא בסיכון כי יש לי משפחה אז אני סוחבת).
 

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

מבינה אותך לגמרי. זה מעצבן שאתה מצליח להרגיש ולחוש את כל הרע שיש בעולם מסביבך, וזה עוד יותר עושה מגעיל, ומוסיף לך למצב הרע שאתה חש בו.
וכך גם לגבי השוואות לאחרים גם לי יש את זה.
אבל!
אחד הדברים שכן עזרו ועוזרים לי לצאת מזה זה לראות ההיפך.
לנסות למצוא דווקא כן את האנשים הנחמדים (ויש) דווקא כן את המעשים הטובים שאנשים עושים, וגם בהשוואות, לראות בעצמך את הדברים הטובים שיש בך ואין בהם.
שאת רגישה והם לא, שלך אכפת ולהם לא, שיש לך אינטואיציה מעולה ולהם לא, וזה רק תחילה של רשימה ארוכה.
נכון זה לא קל לנסות לראות בדרך אחרת, אבל אני ממליצה להתחיל בקטן.
והכי קל זה לראות את הדבר הכי טהור שקיים. חיות.
סתם להדליק יוטיוב ולראות סירטונים על חיות חמודות או אמיצות.
לאט לאט לראות בני אדם מצילים חיות, וכך הלאה.
מנסיון אם את לא מטפלת במשהו ומחכה שהוא יעבור, הוא לא עובר, אלא אם כן מישהו גורר אותך בכוח , וגם אז אם אין לך מוטיבציה לזוז את עדיין תחזרי לאותה נקודה.
כן לכי לפסיכולוג, את תראי שלמרות שאין לך כוח להזיז את העינינים לזה, ברגע שיהיה לך פסיכולוג, מישהו שיוכל בצורה אוביקטיבית לייעץ לך, ומקום שבו תוכלי לפרוק את כל מה שאת מרגישה בלי להתחשב ולעשות חשבון, זה יפצה על הכל.
 

ShotgunRider

New member
העולם יפה


תאהבי את מי שאת- כי את זה הדבר הכי מיוחד שיכלת לאחל לעצמך :)
העולם יפה והחיים מאושרים, אני מאחל לך שתזכי להסתכל על הדברים היפים שיש לזכות לחיות כאן על פני האדמה להציע.
 
למעלה