השוואה

חיים S

New member
השוואה

בבעלותי מכונית דייהו רייסר ולחברי ישנה מכונית סיטרואן bx כל אחד רב למי יש את המכונית הטובה ביותר מבין השניים אז חברים מי צודק למי יש רכב יותר טוב (מבחינת ביצועים על הכביש, כ"ס, נוחות , אחיזה) ומי החוליה החלשה?

יוסי®

New member
אממ......

לדעתי, ללא ספק בכלל - ה-BX טובה בהרבה - מנוע הרבה יותר חזק (עד כמה שזכור לי בסביבות ה-100 כ"ס), נוחות נסיעה עדיפה למרות הבדלי המודלים, אחיזת כביש טובה בהרבה, והנאה מנהיגה רבה הרבה הרבה יותר..... התחומים היחידים שהרייסר אולי טובה יותר זה בסעיף האמינות (גם אבל לא רק בגלל הבדלי המודלים) ועלות האחזקה. בקיצור, הרייסר היא החוליה החלשה, שלום
.

חיים S

New member
מבקש לדעת נתונים על...

דייהו רייסר GL שנת 95´ 1.5 גיר רגיל מבחינת כ"ס, מומנט, תאוצה ומהירות סופית . תודה.

עתיד©

New member
דיי !! האוטו שלך עגלה

וחבר שלך ניצח עדיף כבר לנהוג באוטו של איציק ולא ברייסר שלך
(החיוך לאיציק !!) עדיף כבר לעלות על עז (לא לא על סער - עז אמיתית) ולא על הדיהו שלך !! תמכור כבר !!

be_roo

New member
עכשיו רק נשאר לכם לריב

של מי הז&^ יותר גדול. SI
שיר, לא מרוצה מהעליה בכמות הטסטוסטרון בפורום לאחרונה

עתיד©

New member
זה ברור ששל בעל הרייסר - ויש הסבר

אומרים שאדם שמאותגר אייברית - קונה מכונית גדולה וחזקה להבדיל מהבחור עם הרייסר שהלך על מכונית חלשה ולא גדולה כנראה שאת מנוע הV6 שלו הוא נושא בין הרגליים עתיד - 1.9 טורבו דיזל זה גדול ?

ceyal

New member
אפרופו BX (הייתי חייב) ../images/Emo98.gif

הנה BX נחמדה

ceyal

New member
ועוג אחת-קבריולט

אל תשאלו אותי איך הוא עשה את זה

ran levi

New member
טוב אז ככה הסיטרואן הפתוחה

היא פרי פיתוחה של סדנת סבארו הצרפתית ובסדנה הזאת הם בונים דגמי מכוניות מדהימים ואני חושב שאפילו מוכרים אותם הנה קישור לאתרו של אדון סבארו וכן גם את הלאון הזאת הוא בנה, תהנו

למעלה