השוואה!

גל 4U

New member
השוואה!

אתם יודעים מה? לשמינייה יש אחוז צפייה מאוד גדול! כמעט כמו לסדרות שמופיעות בערוצים "המובילים" היום! למשל הוט 3 או יס 3 וכל מיני כאלה...אז לדעתי זו הצלחה גדולה מאוד לערוץ הילדים שהצליח לעשות קאמבק אדיר!!

KiShKooSh

New member
בוא נדייק...

אני לא בטוחה שערוץ הילדים כ"ך עשה קאם בק הסדרה היא מהוט והיא על משבצת קטנטנות... עדיין ערוץ הילדים יש רק 2 סדרות מופת שתיהן ענקיות (אני כמובן מדברת על השמיניה ועל סדרת המופת-ארתור
) והמנחים החדשים(שירה קצנלברגר!כן אני יודעת לכתוב תשם משפחה שלה, ומחזור מ' ליטה
) הם אולי הוט הוסיפו דברים טובים אבל ע"ה לא נפטרו מההרגלים הרעים שלהם מלפני

גל 4U

New member
תשובה על בוא נדייק!

תראי,כזה קאמבק עדיף מלהשאר ללא צופים...כי היתה תקופה...שלא צפו כמעט בערוץ הילדים! וחבל..כי גדלנו עליו...הוא פשוט משדר במקום תוכניות חדשות לנוער הוא משדר רק פרקים חוזרים ותוכניות לתינוקות כמו קובי קובי...זה סדרות חמודות אבל לא לגילנו...והשמינייה היא סידרה טובה לנוער ולילדים!

orush15y

New member
אני לא מבינה למה הם הוציאו את הסדרו

הסדרות* שאני גדלתי עליהם... ואני מדברת על נילס הולגרסטון.. רון הדבורון... מרקו.. קטקטים.. הדבורה מאיה.. האסופית.. בית קטן בערבה.. בלינקי ביל (הקואלה).. (ועוד שאני לא זוכרת עכשיו...) אולי עכשיו אני חושבת שהם קצת מטומטמות.. אבל בתור ילדה מאוד אהבתי אותם ואני לא מבינה למה הילדים של היום לא יכולים להנות מהם גם כן! התוכניות של היום מעודדת אלימות, וגם היא ממוסחרת! (קלפים, בבילייד, סרטים, ועוד..)

גל 4U

New member
נכון...

את צודקת!! אז למה הם לא שמים את התוכניות של פעם?? רק את התוכניות החדשות של הילדים שלא מעניינות? אם הם היו משדרים את התוכניות של פעם ערוץ הילדים היה פתוח אצלי כל הזמן!!חבל...

orush15y

New member
זה מחזיר אותי לגילאי 7-11

אוטובוס הקסמים, אמא אווזה, המלך בבר (הפיל..), טוב טוב הגמד, מסעות גוליבר, סינבד, סימבה, סיפורי אבא בונה, ציפי בלי הפסקה, קלימרו, רובינזון קרוזו, שלתיאל קוואק... ועוד מלא!!

hilasapir

New member
הכול אבל הכול בחינוכית1!!!

אפילו יש בחינוכית חדשות ישראל בשפות שונות (זה דיי מצחיק) בקיצור למרות כול שידורי הלוף המעצבנים (חוץ משידורי הלוף של קרובים קרובים) חינוכית=לא מילה גסה!

orush15y

New member
אבל בעיקרון כמעט ואין ריטיניג לחינו

לחינוכית* ובערוץ הילדים הם רק מתמסחרים והתוכניות שיש עכשיו גוררות לאלימות (אני יודעת לפי אח שלי.. שהוא מתחיל לחקות את התוכניות..

hilasapir

New member
זה הרעיון שלהם....

הם אומרים: "סוף סוף ערוץ שלא מושפע מלחצי ריטינג"

KiShKooSh

New member
שגיליתי את האתר הזה..

הייתי רק בו איזה שבוע.... מתלהבת מכל תוכנית שראיתי (תיכנסו ל "על מלי ולמה" זה עם טל מוסרי, הייתי בשוק [ אבל ראיתי את התוכנית הזו ובלי איש השלג שליטה
ונעלולי פלא

אז לכי תראי הופ

ילדים צריכים ללמוד מה לעשות שהם יהיו בוגרים גם אם הם יצפו בסדרות שמעודדות אלימות זה לא נורא

Secret17

New member
לא יודע מה איתכם אבל אצלי -

ערוץ הילדים פתוח רק בין 14:30 ל - 15:00 ובין 19:00 ל - 19:30.

גל 4U

New member
חחחח../images/Emo13.gifנכון!

אני פותחת רק בשמינייה ובאחיות או לא להיות שכבר ראיתי אבל זה עדיין מעניין....כל השאר מאיה ומיגל או בבלייד ודרגון בול לא מעניינים אותי..הכל מכות!!

uvxox

New member
וואלה.... אני אוהבת לראות את

..התוכניות של הערב....<חוץ מטלמאניה וזה... לפעמים- "בגוף ראשון"

למעלה