השוואה...

nofar858

New member
השוואה...

בתור אחת שחולה על אן סינק ועל שירי הבקסטריט בויז: אן סינק מכרו פי 4 מה-bsb בשנתיים האחרונות בכל דבר!!!! הם הרבה יותר שווים והמסר שלהם חיובי (לא לסמים ,בניגוד לבקסטריט בויז) וגם עוד משהו אני לא באה לפתח מריבה רק אני בעד אן סינק וכדאי שהם יתפרקו כבר כי כולם שם נשמעים אותו דבר!!! חברה,זה כמו לשמוע אותו אחד כל הזמן!!!! לא מזכיר לכם את הסיפור של הספייס גירלז?

mandy

New member
תסלחי לי אבל

אם את "לא באה לפתוח ריב" אז בשביל מה את אומרת את כל הדברים האלה? את גם מצפה שהמעריצות כאן יסכימו איתך? אם את רוצה הסכמה מגוחכת לדברים שאת אומרת- כאן זה לא הכתובת. דבר שני, "המסר שלהם חיובי(לא לסמים, בניגוד לבקסטריט בויז)" למה את מתכוונת בדיוק?? את שמעת על אחד מחברי הלהקה שהוא מכור לסמים? שהוא מעודד סמים? לא! איי ג´יי היה מכור לאכוהול וזהו. והוא התגבר על זה. יש המוני אנשים בעולם שהמכרו לאלכוהול והתגברו על זה. במקרה אחד מהם שר בבקסטריט בויז. ואם את כבר מניחה שהמסר של בקסטריט הוא לא חיובי, כדאי לך לבסס את הדברים שלך על משהו כמו אממ בואי נגיד...עובדות?! עזבי, אני לא הולכת להמשיך את הויכוח הזה כי את מדברת שטויות, במיוחד על הקטע הטיפשי של הספייס גירלז. אבל אם את כבר הולכת בכיוון הזה, בואי נדבר על ה"קריירת סולו" של ג´סטין, מסכן הקול שלו- איך שהוא מתעלל בו ומנסה להיות מייקל ג´קסון... עד כאן- אל תנסי אפילו להמשיך עם זה, גם אם את "חולה על השירים של בקסטריט בויז" HAVE A NICE DAY

LiOr CaRtEr

New member
אז זהו ש... לא!

אוקיי, גם אני לא רוצה להמשיך את הוויכוח הזה, אבל יש לי משהו להגיד לך שחשוב שתהיי מודעת אליו, כי שמים לב כמה שאת "אוביקטיבית"... אין אף אחד בבקסטריט בויז שנשמע כמו השני - אף אחד! ואם דעתך שונה, סימן שאת לא כל כך "חולה על השירים שלהם" כמו שאת טוענת... ואם כבר מישהו צריך להתפרק זה אם כבר אן סינק, כי הבנאדם היחיד ששר שם זה ג´סטין, כל השאר סתם עומדים ברקע ועושים תנועות וריקודים... חוצמזה שהסולו שלו נשמע בדיוק אותו דבר כמו עם אן סינק... בלי להמשיך את הוויכוח... אני פשוט עשיתי פה משהו פשוט שנקרא - להתבסס על עובדות קיימות אז בפעם הבאה שבא לך לחלוק איתנו משהו, תחשבי שוב, ותפני את המחשבות שלך לפורום אן סינק הקרוב....

למעלה