כי גם אני משוחדת
P PureBlood1 New member 29/1/03 #22 ../images/Emo129.gif../images/Emo47.gifאוי אני היחידה..... בכל מיקרה אין מה לעשות..... אני נמסה כל פעם שאני רואה תמונה של רספוטין לא שיש לי משהו נגד השריף שגם בו אני מאוהבת.... פשוט, השיער שלו בסרט הזה |נמס| בלתי אפשרי לעמוד בפניו
../images/Emo129.gif../images/Emo47.gifאוי אני היחידה..... בכל מיקרה אין מה לעשות..... אני נמסה כל פעם שאני רואה תמונה של רספוטין לא שיש לי משהו נגד השריף שגם בו אני מאוהבת.... פשוט, השיער שלו בסרט הזה |נמס| בלתי אפשרי לעמוד בפניו
M Minerva New member 30/1/03 #25 ../images/Emo41.gif../images/Emo12.gif מעדיפה אותו (ובכלל) בלי זקן...
F Fantine New member 29/1/03 #19 אוי החלטה קשה... ../images/Emo85.gif מצד אחד - הוא באמת נראה כמו סנייפ צעיר מצד שני - אני אוהבת את הלוק הבוגר שלו, סטייל איי-דונט-גיב-א-דאם-אבאוט-וואט-יו-ת'ינק אז אני בוחרת בשילוב המנצח + =
אוי החלטה קשה... ../images/Emo85.gif מצד אחד - הוא באמת נראה כמו סנייפ צעיר מצד שני - אני אוהבת את הלוק הבוגר שלו, סטייל איי-דונט-גיב-א-דאם-אבאוט-וואט-יו-ת'ינק אז אני בוחרת בשילוב המנצח + =
מ מלאכית16 New member 30/1/03 #27 ../images/Emo23.gif ../images/Emo110.gif או שמא לוידעת.....למרות שאני כל כך אוהבת את המראה הבוגר שלו...... הוא פשוט נראה טוב בשתיהן.... אבל ה תמיד יודע וקובע.... ולכן אני אלך עם הצורה הבוגרת שלו.....|נמסה|
../images/Emo23.gif ../images/Emo110.gif או שמא לוידעת.....למרות שאני כל כך אוהבת את המראה הבוגר שלו...... הוא פשוט נראה טוב בשתיהן.... אבל ה תמיד יודע וקובע.... ולכן אני אלך עם הצורה הבוגרת שלו.....|נמסה|