השוואה בין NIRVANA ל-FOO FIGHTERS

exterior

New member
חוץ מדייב, כלום. וגם דייב כאן הוא

לא הילד המסומם שהיה אצל נירוונה....אז למעשה- כלום.

dirty boots

New member
יש בזה משהו.

אני אישית חושב שפו פייטרז הם *יחסית* פוסט גראנג', ושדייב, למרות הכל, די הושפע ממה שהיה בנירוונה (למרות שעל הפוז הוא מנצח ביד רמה, ועל נירוונה בכלל לא). הם די שונים, אבל אפשר להגיד שאם לוקחים את נוורמיינד ואת הלהיטים של הפוז, תתקבל תערובת די דומה.

NiKi†a

New member
בעיקרון אני מעדיפה את

הפו פייטרס. אבל אני לא רואה דימיון להשוואה.

Sum41xGiRL

New member
לדעתי שתי להקות שונות

ממש לא אותו דבר גועל נפש-גועל נפש

dirty boots

New member
וד"א,

נראה לי שאני מעדיף את נירוונה. עד כמה שנמאס-לי-מנרוונה-חוץ-מהאנפלאגד, ועד כמה שקורט היה יותר יוצר מעניין מאשר סולן טוב או גיטריסט טוב (למען האמת, הוא לא היה אף אחד מהם), דייב הוא סולן יותר בינוני מקורט, והוא גם פחות מוכשר, ובינינו, לפחות לנירוונה יש את האנפלאגד לזכותם. למרות שהפו פייטרז בסדר גמור, בכללי.

sharzoe

New member
כן, יקירי ה- mtv. מה שכן, אהבתי את

הקליפ של "כאילו פרסומת למנטוס". נראה לי שהם גם קיבלו על עליו שלל פרסי mtv. מצד אחר, גם פרל ג'ם כיכבו עם איזה 8 פרסי וידאו מיוזיק אאורדס ב 94 עם ג'רמי....אז זה שהם היו יקירי ה mtv באותה שנה לא אומר שלא עשו מוזיקה טובה. לסיכום , כפי שאמרו לפני בשרשור- אין כל קשר בין שתי הלהקות. אני יותר אוהבת את נירוונה. אבל זה כבר לא קשור.

UnderTown

New member
אין הרבה קשר

נירוונה עשו פאנק גראנג', שבעיקרון ה"נוסחא" בו זה בתים שקטים ופזמון מפוצץ בדיסטורשנים. הפו פייטרס מנגנים רוק רגיל, אין סביבם איזה הייפ מיוחד, ובעיקרון, בלי העובדה שדייב היה המתופף של נירוונה - הם היו סתם עוד להקה.

Vdrums

New member
שטויות הם היו מצליחים גם אם

גרוהל לא היה מוכר לפני כן.

פו פייטרס להקה דיי טובה

אחלה שירים, נחמדים כאלה ולא מזיקים ויש להם קליפים מגניבים. אני לא מסכימה בקשר למה שאמרת. יש אנשים שהכירו את הפו פייטרס לפני שהם ידעו שדייב תיפף בשביל נירוונה.

UnderTown

New member
נכון

גם אני די מחבב את הפו פייטרס, אבל רק רציתי להדגיש שיש הרבה מעריצי נירוונה, ובכלל רוקרים, שקיבלו מהם יחס בגלל שדייב היה המתופף של נירוונה אני למשל, הכרתי את הפו פייטרס אחרי שחבר אמר לי שזאת להקה שדייב גרוהל מתופף בה, ומכיוון שאני מעריץ נירוונה, הייתי בטוח שזה יהיה דומה

helenas

New member
אולי

אבל הוא לא דומה לעצמו ככה, איך יכולתי לנחש שזה הוא?

Vdrums

New member
אין מה להשוות.

לטעמי הפו פייטרס לוקחים בגדול, השירים שלהם הרבה יותר מעניינים ואנרגטיים מנירוונה.

itoosh2

New member
אני יכול../images/Emo13.gif

learn to fly my hero (הגרסא האקוסטית שלו גם פצצה) breakout Gimme Stitches M.I.A. Headwires Everlong Times Like These All my life Monkey Wrench Live-In Skin Next Year ולא אני לא הולך להמליץ על BEST OF U כי זה שיר חרא!!!

גם אני שונאת את best of you!

הוא מעצבן אותי והוא חוזר על עצמו. Everlong שיר טוב אני גם אוהבת את big me (הקליפ שלו טוב) וwalking after you

למעלה