השוואה בין 1940 - 2210

gabimaor

New member
השוואה בין 1940 - 2210

שלום אני שוקל לרכוש את אחד משני הדגמים של האייפאק. ברור לי שה 2210 טוב יותר השאלה היא עלות לעומת תועלת. מה ההבדלים הכי רצינים בינהם?(למעט כרטיסי CF) האם שניהם יכולים לעבוד עם דסטינייטור?(או אף אחד מהם) האם צריך חומרה נוספת כדי לסנכרון את המכשיר עם האוטלוק ע"י bt או שהוא מגיע עם הכל? בבקשה לא לענות לי לחפש בפורום כי כבר עברתי על הרבה הודעות וראיתי פחות או יותר מה הם שווים.אני לא חדש בתחום הPPC. אשמח מאוד לשמוע רשמים מאנשים שעבדו עם המכשירים. כמו כן האם יש להם חסרונות? המון תודה

castroman

New member
../images/Emo26.gif

היתרונות של ה2210 על ה1940... CF יותר זכרון (אם אני לא טועה) מסך טוב יותר...המסך של ה1940 נוטה להיות צהוב יותר מאשר לבן. בקשר לדסטינייטור רק ה2210 יכול לעבוד איתו, ה1940 לא יכול (לפחות עד שלא יצא SD GPS).. סנכרון - יש צורך במתאם BT למחשב, מומלץ לקנות מתאם BT USB מפנדה או מפלונטר... יצא לי לשחק ב2 המכשירים, שניהם טובים מאוד, אבל ה2210 לוקח בגדול

gabimaor

New member
דבר ראשון תודה

האם נתקלת בחסרונות כלשהם של ה 2210? עד עכשיו לא ראיתי מאמר אחד שמציינים שיש בו משהו רע...... לגבי הדסטינייטור זה בגלל יציאה סיריאלית שאין ב 1940? יש עוד בעיות עם ה 1940 מעבר למסך צהבהב וחיבור לא רגיל לאוזניה (אני יודע שיש מתאם אבל מה עבר להם בראש....)? כמה עולה מתאם BT למחשב? הפער בין שני המכשירים הוא כ 700 שח.האם לדעתך כבר עדיף להשקיע ולקחת את ה2210 או שאין בינהם הבדלים כאלו משמעותיים וחבל על הכסף? מה לגבי המעבד של ה 1940-הסמסונג- ? הוא מספיק חזק?

2cookie

New member
לא ציינת מעבד חלש יותר ב1940

וזיכרון שעובד בצורה מוזרה ומשאיר פחות מרחב.

2cookie

New member
בקשר לדסטינייטור.....

שוב, יש מתאמי GPS שעובדים על BT אז אני ממש לא מבין מה הסיפור אם אפשר להשתמש בכל סוג של חומרה לGPS ובמפות שהם מוכרים.

gabimaor

New member
האם

יצא למישהו להיתקל בחסרונות או בעיות במכשיר 2210?למעט העדר wifi מובנה... עש עכשיו לא שמעתי עליו מילה רעה אחת וזה מאוד מוזר.....לא הייתי רוצה להיות הראשון שמוצא בו בעיות. למיטב הבנתי ההבדלים בין 1940 ל2210 זה מעבד (לא נראה לי כזה משמעותי), תמיכה בכרטיסי CF והמסך הצהבהבשל 1940. אם למישהו יש להוסיף אני אשמח לדעת. ושוב כמה בערך עולה מתאם BT למחשב? האתר של פלונטר נפל ולא ראיתי את זה בפנדה. רב תודות

ron20

New member
אם אני מחפש ממש בכח ...

ושוב .. ממש בכח, כי לדעתי זה מכשיר מדהים, ואני אומר את זה אחרי עבודה עם המון דגמים של פוקטים אחרים ובהשואה אליהם. להלן רשימת "החסרנות" (שאני מאחל לכל מכשיר): - כפתור הניווט מעט רגיש, תזזיטי ולא מדוייק - ניתן לשפר את המצב במשחק עם אפשרויות הכפתורים. - סוללה - הייתי רוצה טיפ טיפה יותר - חסר Wi-Fi - חריץ ה CF קולט מעט אבק. - הנרתיק המסופק ממש ממש "לצאת ידי חובה" - הסטילוס (הבודד!) דק וקצר (לבעלי כף יד גדולה כמו שלי) - חסר כפתור ההקלטה הצידי. בקיצור, באמת המכשיר הכי מוצלח שהחזקתי ביד (והחזקתי לא מעט)

המסך הצהבהב

המסך הצהבהב ב1940 - יצא לי לבחון את המכשיר בכמה תנאי תאורה (כולל צפיה בסרט קולנוע באורך מלא בתנאי תאורה משתנים). ולא רואים שום דבר מטריד.....

castroman

New member
צודק בעיקרון...

אבל זה משהו ידוע, ואם תשווה אותו מול ה1910 תראה...

המסך הצהבהב

ביום-יומיים הראשונים שמים לב, אח"כ זה עובר (לא יודע להסביר למה) פשוט עובר.

2cookie

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

אומרים של130 יש מסך כחול
גם אנשים שרואים אותו אומרים לי את זה.... ואני לא ממש מבין על מה הם מדברים

דסטינטור עם GPS BT

אונרוד משווק מערכות דסטינטור עם GPS מבוסס "בלוטוט". המערכת עובדת באופן יעיל ביותר גם על מחשבי 1940!!! בקרוב צפויה גם הוזלה במחירים...

למעלה