השוואה בין שני דגמים

zugi99

New member
השוואה בין שני דגמים

אהלן, מתלבט בין שני הדגמים הבאים: 1. מחשב נייד LG - LS55-1GJE מחשב נייד מקצועי, אינטל סונומה, מעבד מהיר 1.73GHz, מסך 15 אינץ, זכרון גדול, צורב DVD, קורא כרטיסי זיכרון, רשת. מעבד: Intel® Pentium® M Processor Dothan 1.73GHz(740), 533MHz FSB, 2Mb cache נפח דיסק קשיח 60GB זכרון פנימי 512MB, ניתן להרחבה עד 2048MB במהירות 333MHz מערכת הפעלה WIN XP Professional כונן צורב DVD מובנה התומך בכל שיטות הצריבה הקיימות 3 שנות אחריות! מחיר ליח' כולל מע"מ ₪ 6,998.99 2. מחשב נייד LENOVO - THINKPAD R50E 1834 U2G אחריות שנת אחריות בינ"ל במעבדות IBM גודל מסך 15" TFT דיסק קשיח 60GB IDE זיכרון פנימי 512MB DDR כוננים צורב DVD-RW כרטיס מסך Intel® Extreme 64MB DDR shared כרטיס רשת 10/100MB Internal Ethernet Card מעבד Intel® Mobile Pentium M 735 1.7GHz 400Mhz BUS Level 2 cache 2MB מערכת הפעלה Windows XP Home Edition Hebrew Enabled משקל כ-3 ק"ג סוגי חיבור 2 X USB 2.0, RJ11(Modem), RJ45 , PCMCIA עכבר TRACKPOINT תקשורת אלחוטית 802.11b/g Wireless מחיר ליח' כולל מע"מ ₪ 5,698.99 ה-LG קצת יותר יקר, אבל ממילא אני רוצה להרחיב את האחריות לשלוש שנים, וההפרש שנשאר נראה לי סביר בשביל יציאת ה-s-video. מה שאני טיפה חושש לגביו הוא שאני לא מכיר אף אחד עם מחשב LG, אבל כן מכיר הרבה אנשים שמרוצים מה-IBM שלהם. יש למישהו מחשבות בנושא? למישהו יצא לעבוד עם התמיכה הטכנית של LG? תודה, גיא

Jan22

New member
הכל תלוי בשימושים שלך ..

2 הניידים מצויינים ,עם מפרטים סבירים בהחלט ,רק שהLG בעל יתרון מבחינת כרטיס המסך (אם אני לא טועה - RADEON 200M או GMA) שהוא יותר מתקדם משל הIBM ; חברת LG אכן חדשה בתחום הניידים ,אולם מתחילה לתפוס תאוצה והרבה לקוחות מרוצים (גם לא חסרים בפורום). שימושים חביבי ,שימושים !?

zugi99

New member
השימושים

השימוש העיקרי יהיה ללימודי מחשבים. הולך לכתוב קוד כולל תוכניות matlab זוללות cpu. וכמובן הרבה קריאה של מצגות. חוצמזה אם יתאפשר לחבר לטלויזיה ולראות סרטים זה יהיה נחמד.

Jan22

New member
בעיקרון ,2 הדגמים יענו לדרישות

רק מומלץ להרחיב ל1GB זיכרון פנימי לעבודה עם מאטלאב ; כרטיס המסך הוא די שולי עבור השימושים שלך ,כך שתוכל להסתפק בכרטיס המסך הבסיסי שמגיע עם הR50E (אינטל אקסטרים 64) ; חיסרון של הIBM הוא המשקל - 3ק"ג (הLG שוקל פחות) .

למעלה