השוואה בין פוג'י 5500 לZ3

ronit ronit 1

New member
השוואה בין פוג'י 5500 לZ3

שלום לכולם יש לי מספר שאלות האם מישהו יכול לעשות השוואה בין שתי הדגמים (בהנחה שההבדל במחיר זניח) או להמליץ על דגם אחר הדרישות שלי מצלמה איכותית אבל לא מקצועית, שאני יכול לצלם גם נוף לכן הזום האופטי צריך להיות גדול, עמידה (אני לא בנאדם עדין במיוחד) ושלא יקרע את הכיס ועוד שאלה מה החשיבות של מיצב תמונה? אשמח לתשובות ותודה מראש

PMBJ

New member
שלום

מייצב תמונה חשוב מאוד, במיוחד בצילום טלפוטו (זום ארוך) שכל תזוזה קטנה של המצלמה ביד באה לידי ביטוי בתמונה מטושטשת (בלעדיו). הפוג'י הינה יותר עמידה ואיכויות הפלט שלה טובות יותר במקצת משל הקוניקה. תוכל גם להשיגה במחיר יותר משתלם. בהצלחה

ronit ronit 1

New member
מה שאתה אומר

הוא שלמרות שאין מייצב תמונה בפוג'י היא עדיפה או שרק בגלל המחיר (כי בוואלה מוכרים Z3 עם כרטיס 128 ב2000 ש"ח שזה מחיר כבר מאוד קרוב לפוג'י) אשמח לתשובה תודה

PMBJ

New member
זה כבר תלוי בך...

ביכולת הידיים שלך ליציבות... הפוג'י מפיקה תמונות באיכות קצת יותר טובה ובנוייה יותר טוב מהמינולטה (אם עמידות חשובה לך...) את יכולה להשיג אותה תמורת 1,600 ש"ח הייתי ממליץ לך לשקול גם את האולימפוס C-765 (עמידה ביותר ואיכותית )

upetar

New member
../images/Emo150.gifאין מה .........

תחזיק את המינולטה בזום מקסימום ותנסה לכוון. עכשיו לתץ חצי לחיצה כדי שהמיצב יעבוד ןתיראה את ההבדל .עכשיו תגיד אים אתה מוכן לותר על מיצב."מצלמת זום בלי מיצב =חבל על הזמן"

למעלה