השוואה בין נגנים

השוואה בין נגנים

שלום לכולם אני רוצה לקנות נגן mp3 פשוט אך איכותי במטרה לשמוע מוזיקה ולא לראות סרטים וכו'. אחרי שוטטות באינטרנט צמצמתי את האפשרויות ל2 חברות מוכרות: sandisc וiaudio/cowon - בסנדיסק אני לא סגורה עדיין על המכשיר (אשמח להמלצות) ובiaudio חשבתי על F2... כמו שאמרתי מה שהכי חשוב לי זה שהאיכות תהיה כמה שיותר טובה (המחיר פחות חשוב למרות שברור שאני מעדיפה לא להשתגע...) אז השאלה שלי היא גם מה מומלץ וגם איזה חברה נחשבת טובה ואיכותית יותר? תודה רבה!

tweeg

New member
שאלות

נפח? חשיבות לוידאו? תקציב? מכיוון שבחרת בf2 אני מניח שמדובר על נגנים קטנים עם מסך אפשרויות: i7 המחליף של הf2 e200 m3 הנאנו לדעתי הi7 הוא בהחלט הבחירה הכי טובה מבינהם

לא בדיוק..

אני דווקא לא מחפשת עם מסך כי מה שחשוב לי בסופו של דבר זה נטו לשמוע מוסיקה ולא לראות סרטים התקציב שלי הוא עד בערך 500 ש"ח והנפח הוא 2 ג'יגה אבל בעיקרון - איזה חברה נחשבת לנגנים עם סאונד יותר איכותי (לא כל הפיצ'פקס מסביב)?

tweeg

New member
אממ

הייתי לוקח את הסאנסה קליפ ואם יש יותר תקציב את הi7 למרות שיש בד"כ סאונד כללי לחברות עדיין יש הפרשים בין דגמים

יותר מ...

הסאנסה קליפ עדיף נגיד מהE250 או M250 או הסאנסה אקספרס? ותודה על התשובות המהירות...

1979amit

New member
הסנסה קליפ מעולה בשביל רדיו ומוסיקה אני מאוד

מרוצה. קניתי אחרי ההמלצות פה בפורום והוא מצוין.

למעלה