השואף לממרם.....

zininininizidj

New member
השואף לממרם.....

אתה אספן הבקבוקים המיניאטורים... נכון????????????????????????? יש ברשותך בקבוק מיניאטורי של וויסקי ג'וני ווקר?? ואם כן איזו גרסא??(תוית)

מה המצב זידאן?

כן... אני אספן הבקבוקים המינייטורים ויש ברשותי את התוויות הבאות של המותג JOHNNIE WALKER: JOHNNIE WALKER RED LABEL JOHNNIE WALKER BLACK LABEL JOHNNIE WALKER GREEN LABEL JOHNNIE WALKER GOLD LABEL JOHNNIE WALKER BLUE LABEL JOHNNIE WALKER 1820 (ONLY AVAILABLE IN JAPAN למה שאלת? אני יודע שחסרים לי עוד 2 סוגים שהם SWING ו SUPERIOR אבל הם לא בגרסת התווית,העיצוב של הבקבוק שונה.נכון למה שאני יודע,יש לי את כל התוויות שקיימות אבל אני אשמח לשמוע ממך

zininininizidj

New member
אז ככה....

א.יש לך את אחד מהם כפול?? ב. יש לך כבר פשוט יכולתי להשיג לי מחבר שלי (ב-50 ש"ח) את האדום הזהב והשחור..... ג. שאלתי אם יש לך אחד מהם כפול כי אני רוצה וחבר שלי....(לא בדיוק חבר יותר מכר) מוכן למכור לי רק את שלושתם ביחד ב-50 ואני רוצה רק אחד קטן עם תכולה.....אני מוכן לשלם עד 15 ש"ח......או להחליף איתך על משהו אחר שאתה אוסף...

בוא ואני אגיד לך ככה:

יש לי שחור ואדום כפולים... אבל-אם תשיג ממנו רק את הזהב אני מוכן לתת לך שניים בשבילו. אתה יכול גם להחליף איתי את האדום או השחור בעד בקבוקים אחרים או דברים הקשורים לשתייה חריפה כמו פרסומות או דגלים או חולצות או כל דבר שאתה יכול להציע,אני אשמח לשמוע עליו.אם תשיג את הזהב לבד זה יהיה מצויין

zininininizidj

New member
אני אנסה את הזהב.....

ואתה מעוניין אולי גם בקופסאות או בקבוקים ריקים של סוגים מסויימים...??(לא מיניאטורים) אם כן תרשום איזה אני אנסה להשיג לך

אם אתה יכול פשוט

תן לי לדעת על כל קופסא אפשרית שיש ברשותך אם יש לך גם פרסומות ממוסגרות או דגלים של משקאות חריפים כולל בירות אז אני אשמח לשמוע.אם אתה יכול לתלוש מאיזה פאב שלט כזה שעובד על מנורות ניאון אז בכלל יצאת אחל'ה באמת זידאן,חולצות ופירסומות יכולות להיות לי מאוד טובות

zininininizidj

New member
כמה דברים...

א. קרא לי זיו ב. אני יכול להשיג מלא קופסאות ובקבוקים ריקים... תגיד מה אתה רוצה ואני אנסה להשיג לך...

אוקיי זיו אז ככה:

תנסה להשיג קופסאות של בקבוקי וויסקי שהם מהסוגים הבאים BOURBON SOUR MASH TENNESSE WHISKY AMERICAN WHISKY GLENFIDDICH SCOTCH WHISKY הקופסאות צריכות להיות בצורת גליל או מפח או מקרטון צא לדרך

Athaclena

New member
לא מכירה את רוב המשקאות

אבל את הקופסאות של GLENFIDDICH ראיתי יותר מפעם, נראה לי שאני מכירה 3 אנשים שיש להם אותו. לדעתי אתה לא מכיר מספיק בריטים. בריטים (אלה שמבינים באלכוהול) אוהבים וויסקי (אני מניחה שגם אירים וסקוטים אבל אני מכירה פחות כאלה) וכמו שאמרתי אני מכירה יותר מאחד עם אוסף קופסאות ו/או בקבוקים. וחוץ מזה בעלי הבריטי והמבין אומר שיש לך טעם גרוע בוויסקי...

הי! עוד רחל אחת בפורום!!!../images/Emo2.gif

אני באמת מתרגש: אספנית נוספת בפורום, שזה לבד ארוע יוצא דופן, ועוד אחת שמתעסקת בקטבוקים, ועוד קוראים לה רחל! אשרינו שזכינו. ברוכה הבאה לפורום. אשמח אם תציגי קצת את עצמך, מהבחינה האספנית כמובן: איך הגעת אלינו? אוספת משהו? אם כן - מה, למה, כמה, איך וכל יתר השאלות. ולגבי הטעם של רותם בוויסקי, הרי על טעם ועל ריח לא מתווכחים.

Athaclena

New member
שלום גם לך! ../images/Emo24.gif

טוב, האמת שאני לא אוספת קטבוקים וגם לא בקבוקים (שבם דובר). סתם התעניינתי אז באתי לקרוא ולראות מה קורה. א-ב-ל... כן, אני אוספת שטויות. בוא נראה: כפיות תיירות כאלה (אולי 20 באוסף), שקיות סוכר ריקות (100+ באוסף), בולים אבל לא רציני - חצי ירשתי מאבא והשאר סתם ממעטפות, סביבונים - מה שיש בחנויות, ואפשר לקרוא לכמות החרוזים שיש לי אוסף. אבל אף אחד מהם לא ברמה מקצועית ממש, אף פעם לא החלפתי בולים או משהו. הקטע של אוסף כנראה עובר במשפחה - לסבא שלי ז"ל היה אוסף בולים אם אני לא טועה, לאבא שלי יש אבל הוא קפוא ולא נוסף לו כלום לאחרונה, ולאחים שלי ביניהם יש אוספים של: האמרים (האוטו - מודלים וכו'), פקקי שעם של יין, וטלכרטים. אז סביר להניח שאני אציץ מדי פעם או יותר אבל אא"כ מישהו ממש ממש רוצה לדבר על חרוזים או שקיות סוכר, תוכלו למצוא אותי במד"ב ופנטזיה, אם בכלל. ומה אתה אוסף? ומה החשיבות של השם רחל?

astrok

New member
שלום!

שמי תמיר ואני אספן בולי חלל וישראל בן 13 מת"א. אריק אוסף בולי כלבים, ובעיקר כלבי מזחלות. אם תרצי רשימה מלאה של אספני הבולים בפורום, אפנה אותך. ואגב - מה זה כפיות תיירות? וחוץ מזה, אם יש לך באוסף בולי חלל אתן לך הרבה תמורתם! חג שמח! תמיר.

Athaclena

New member
בולי חלל זה מגניב

יכול להיות שיש לי כמה (וגם של כלבים) אבל אני אוספת רק ממכתבים שמגיעים אז אין לי בולים נדירים. את אלה שיש לי בטח יש לכולם... יש לי בעיקר מישראל
ומאנגליה

astrok

New member
לא ממש מעניינים אותי נדירים בגילי

כי בינתיים אני הולך על כמות בחלל (בסה"כ אני אוסף חלל חצי שנה). לכן יש מצב להחלפה, רק לא הבנתי מה את אוספת. אנא כתבי לי. בכל אופן, בישראל אני כבר מתחיל איכות, אז חוץ מאסנים ממש רציניים, חנויות, ו- eBay, אי אפשר ממש לעזור לי... חג שמח! תמיר.

למעלה