השד שבבקבוק..

tairon

New member
השד שבבקבוק..

למי אין אותו...?? לכלאחד מאיתנו יש את השד בבקבוק טוב או רע לפעמים קצת מכל דבר.. ובכל אחד מאיתנו יש בתוכו את הבקבוק הזה.. ובו לפעמים יש תיבת פנדורה שאתה לא יודע עם תפתח אותו מה יצא משם.... שהייתי ילד קצתיותר צעיר כל הזמן יחלתי שיפול לי לידים מין בקבוק שכזה שמתוכו יוצא איזה ג`יני ויאמר לי שיש לי איזה 3 משאלות אותו הוא יקים חלפו עברו השנים והבנתי שאין מעשי קוסמות ופלאים.... והג`יני נמצא בכל אחד בפנים עמוק צריך רק לעורר אותו ועם מעט כוח רצון.. הדברים קורים ...... לפעמים צריך סבלנות.. היה כבר איזה חכם שאמר.. דברים טובים מגיעים למחכים... ואם כבר אנחנו פה.. נשאלת השאלה...?? איזה שדים אתם חושבים שהבקבוק שלכם מכיל??? מישהו רוצה להרים את הכפפה??? טאי

יש לי בקבוק כזה טאי

הבקבוק נמצא במשפחתי מזה דורות ועובר רק בין הבנות וכל אחת חושבת שוודאי לשמור אותו לדור הבא כדאי. ולפעמים ברגעים קשים כשנדמה שכלו כל הקיצים מחזיקה עצמי בכוח את הבקבוק לא לפתוח כה מייחלת לשדון החביב כה מפחדת מהרשע המגניב וחושבת שהפכם שוב מוותרת ואותו לבת שלי שומרת אבל על אמת - נדמה לי שאם אפתח הבקבוק - הרי אתה טאיצ`יק תקפוץ ממנו ואותך כבר יש לי - קוסם יקר

למעלה