השד העדתי

• פותח הנושא Bmaya
  • פורסם בתאריך
1. ממה אני מתעלמת?

2. עכשיו באמת הצחקת אותי. במשפט הראשון אתה אומר שאני קובעת לאחרים מה לחשוב ומה לעשות ובמשפט השני אתה בעצם אומר לי מה לעשות
. 3.דווקא אתה מגיב בצורה מאוד לא עניינית. אני כתבת על בוסי וספרו האחרון, ועל מה אתה בדיוק ענית?

TaL53

New member
עניתי לך בצורה מאוד עניינית

כי למשפט בנוסח הזה - אתה - עוד אחד שקרא ספר אחד של בוסי וכבר חושב שיש לו דוקטורט בכל מה שנוגע לשכונת התקווה. אי אפשר להתייחס ברצינות. אני לא אומר לך מה לעשות, אני מנסה להראות לך מה הדרך הנכונה (בגלל זה כתבתי -כטיפ לחיים). כי בינתיים כמו שכבר כתבתי מקודם, ההודעות שלך מרגיזות אנשים סתם (ולא רק בשרשור הזה) ונראה שאת לא מבינה למה.

יכול להיות שהגזמתי, אל תעלב.

פשוט הזכרת לי הרבה ילדים שמסתגרים באיזה שכונה צפון-תל אביבית ירוקה ובטוחים שבכך שספר אחד נותן להם נקודת מבט מושלמת ונכונה על דרום העיר.

TaL53

New member
אני לא נעלבתי בכלל

פשוט אני רואה כבר בערך פעם חמישית הודעות שלך בנוסח קצת מתנשא או הערות לא במקום, לכן רציתי להעיר את תשומת ליבך לעניין. בנושא מה הזכרתי לך, הדרך הכי טובה לברר על מה מבוססות דעותיו של אדם היא לשאול אותו:) תאמיני לי שזה פותר הרבה מאוד אי נעימויות.

הפנמתי....

אם כי את כל מה שאני כותבת עדיף לקחת עם קמצוץ של מלח. זכור שאני כולי בת 15 ואני גם באה מסביבה מאוד בוטה בה לא נהוג לעדן מילים.

כושלאמאשלך, יא חתיכת...

גם אצלי בשכונה לא נהוג לעדן מילים, לכן אני מקווה שתקחי את דברי עם קמצוץ של מלח... נ.ב לא להעלב. זה בצחוק!

מה זה? שירים של נורית זרחי?

קטן עליי. כל השכנות שלי הן רווקות בנות 20 + שנהנות לספר לכולם עד כמה טוב היה בן זוגן, או אפילו בת זוגן, אתמול בלילה, מבלי לבחול בתיאורים כמובן. מתחת לבנייני מתקהלים להם נרקומנים שלא מבינים לא נעלמה 'אמסטרדם הקטנה' (היא עברה לבעלי המלאכה ואז הושמדה על ידי המשטרה). ומדרומי כמובן ניצב לו שוק הכרמל שעל שפת אנשיו אין להרחיב במילים.

shon100000

New member
אתה עושה הכללות,הימנע מכך..

כואב לך על העם היהודי שסבל שואה אך זכור מה גרם לה,שנאה עיוורת רק בגלל דעות קדומות אשר נבעו מבורות וגרמו להכללות על העם היהודי כולו. ראה: היהודים רוצחים וחוטאים(רצחו את האל),מכינים מצות מדם ילדים קטנים נוצרים=פרעות ופוגרומים,גירוש. כל זה הוביל ל-היהודים רודפי בצע,ערמומיים,גזלנים,שקרנים,אויביים של המולדת,לא נאמנים..=המשך פרעות,פוגרומים וגרוש. היהודים מכוערים,שחורים,בעלי אף גדול,שעירים,המבנה של הגוף שלהם שונה וגם של הגולגולת,הדם שלהם אחר,הם לא שייכים לעם שלנו,הם נחותים,יש להשמיד אותם=שואה. וכל זה השתלשלות אשר נבעה מדעות קדומות שהיסתמכו על הכללות שונות. אסור להכליל על אנשים.

אני לא מדבר על שמועות ודעות קדומות, אלא על

דברים שנאמרו, ויצאו מפיהם של אנשים שנקראים "יוצאי ארצות האסלם" [יהודים כביכול].

shon100000

New member
יצאו מפיהם של "כל"היהודים יוצאי ארצות האיסלם?

ולא יהודים "כביכול". האם מנגד כל האשכנזים אומרים דברים טובים על כל "יוצאי צפון אפריקה". בכל עדה ועדה תמצא גזענים!

אבל אני עוד לא שמעתי על אשכנזים שטענו שחבל

שהיטלר לא הגיע גם לצפון אפריקה, ושחט גם את כל היהודים שחיו שם. רק כדי לחשוב על דבר מסוג זה, צריך להיות עם מוח חולני ומעוות לחלוטין. יש הבדל בין "להגיד דברים לא יפים", לבין לחשוב אפילו על הדברים שנאמרו מקודם. בנוסף, לא שמעתי לא על אשכנזים, ולא על "אשכנזים חדשים" [יוצאי חבר המדינות], שרצחו מרוקאי אך ורק בגלל שהוא השתייך למוצא המרוקאי. לעומת זאת, זכורים לי כמה מקרים בעיר אשדוד, שבהם נרצחו אנשים אך ורק בגלל שהיו "רוסים". וגם היה מקרה שבנאדם שהיה מחופש ל'דד מורוז', בערב השנה הלועזית, הוכה קשות אך ורק בגלל שהוא תוייג כ"רוסי גוי".

shon100000

New member
אני שמעתי

על אשכנזים שמונעים מלהזכיר את גורלה של צפון אפריקה במלחמה. שמעתי ואני בטוח שגם רבים מהם שמעו מפי נאשכנזים על מנהגיהם "הברברים". ורוסים לא הורגים קווקזים על רקע עדתי ומנגד קווקזים רוסים? "רק כדי לחשוב על דבר מסוג זה, צריך להיות עם מוח חולני ומעוות לחלוטין. יש הבדל בין "להגיד דברים לא יפים",מי אמר אבל שכולם חושבים כך,או אפילו הרוב.האם אתה פגשת את כל יוצאי מצריים,לוב,טוניסיה,אלג'יריה ומרוקו??? ברור שתשמע יותר את האמירות הגזעניות מהם מאשר את אמירותיהם של האנשים השפוייםן,כי תמיד את הרע שומעים הכי טוב..

shon100000

New member
כל מה שכתבת

לא מוכיח לי שכל יוצאי צפון אפריקה הם כאלה.ניתן לחשוב כי כשאתה רואה אדם כהה עור ובעל מראה מזרחי אתה נרתע מיד ומעלה במוחך את מגוון הסטריאוטיפים שהדבקת לאנשים שמוצאם משם. מה שראתה אינו מעיד על כך שכל יוצאי צפון אפריקה שונאי אשכנזים ולא מכבדים את יום הזיכרון. אני בבית הספר דווקא רואה את אותם "יוצאי צפון אפריקה" עומדים בצפירה ולוקחים חלק בדיונים על יום טרגי זה. מה גם שהשואה הגיע גם לצפון אפריקה.בטוניסיה היה כיבוש נאצי ישיר ויהודים החלו להישלח למחנות עבודה.בלוב נספו כ-700 יהודים.הסיבה היחידה שלא הגיע עליהם החורבן שהיה באירופה זוהי העובדה שהמלחמה היתה כבר בשלבי סיום וההפסד הנאצי היה נראה באופק.וגם שהמעצמות הקולוניאליות לא ששו לעזור מיד לגרמנים והדרך להפעלת הפיתרון הסופי שם היה מסובך. רציחות על רקע עדתי יש בכל עדה ועדה. בבונים מזוהמים...מזכיר לי אימרות שאמרו שם בגרמניה לפני כ-60 שנה.. לא תרמו כלום למדינה-חלק מזה היה בגלל שהאשכנזים ראו בהם נחותים ולא שילבו אותם בחברה לכן גם אני לא מופתע שיש לחלק מהם דעות אנטי-אשכנזיות.הקליטה לא היתה טובה כמו שקורה עם העולים מחבר המדינות שהם שק החבתות של המדינה הזאת והחוסר השתלבות של רבים מהם גרם להם לתיסכול ולפשע. אתה משייך באופן בוטה את האשכנזים לחלק מהלאום הערבי,זה כמו שאפשר לשייך אותך לחלק מהלאום האוקראיני והדת הנוצרית.גם דעותייך מתאימות לימי מרידות הקוזאקים.. בן אדם שמגיב כך ומכליל על אוכלוסיה שלמה אין לו זכות לומר אפילו מילה אחת על השואה. מצטער מאוד.

איפה כתבתי ש"כל" יוצאי צפון אפריקה הם כאלה...

מספיק שיש חלק ניכר שעשה את המוות למגזר אחר, כדי שתתפתח שנאה כלפיו. ואין צורך להסביר לי שהיטלר תכנן לרצוח גם את "יהודי ארצות האסלם". העניין פה הוא שנאתם התהומית של המזרחים כלפיי הרוסים והאשכנזים [האשכנזים הותיקים, והאשכנזים החדשים, לפני שיתפסו אותי כאן בקטנה על זה שזה בעצם אותו דבר], עד כדי כך, שהם כל כך שמחים על השואה שקרתה ליהודי אירופה, ומצטערים על זה שהיא לא הושלמה [כלפיי יהודי אשכנז]. כן, לא רק שלא תרמו כלום, אלא שהנזק שהם גרמו [וממשיכים לגרום] הוא פשוט עצום. אנשים כאלו הם האחרונים שיש להם איזושהי זכות למתוח ביקורת על מישהו אחר, קל וחומר על "מגזר" כל כך גדול, שדווקא כן תרם למדינה, ועוד תוך זמן קצר יחסית שהוא נמצא בה. משייך אשכנזים לערבים? אולי התכוונת לאלו שנקרים "מזרחים". בוצעו מחקרים שקבעו שהרבה מיוצאי ארצות האסלם, הם "צאצאים לשבטים פגאנים שגויירו בכוח". רוצים תאמינו, לא רוצים אל תאמינו. כשהעלו פה [ובמקומות אחרים] כתבות של מחקרים על נושא האייקיו ומנת המשכל, אז היו כאלו שלמרות הכל - שהאמת הייתה תקועה להם מול הפרצוף, העדיפו להאשים בזגענות ורמאות.

shon100000

New member
כתבת דברים הרבה יותר גרועים..

"תגובה של לא מעט מ"יוצא צפון אפריקה"-אבקש הוכחות.כמה אחוזים מתוך כמיליון יוצאי צפון אפריקה בארץ אמרו זאת??? "מירור חייהם של יוצאי חבר המדינות, ונסיון להפיכתם לבלתי אפשריים. הבבונים המזוהמים הללו, שבמשך 60 שנותם בישראל, לא רק שלא תרמו כלום למדינה שבהם הם חיים, אלא רק הזיקו והזיקו והזיקו [והזיקו והזיקו והזיקו], מעזים לפתוח את הג'ורה המלוכלכת והמטונפת שלהם, על מגזר של אנשים, שבמשך כמה שנים בלבד, תרם למדינה הזאת יותר ממה שהם יתרמו בכל חייהם, חיי ילדיהם, חיי נכדיהם, וכל הדורות שיושרצו לאחריהם..."-עכשו תראה את דברייך בשינויים קלים. "מירור חייהם של יוצאי אזרחי הרייך ה-3, ונסיון להפיכתם לבלתי אפשריים. הבבונים המזוהמים הללו, שבמשך אלפי שנותם בגרמניה המפוארת, לא רק שלא תרמו כלום למדינה שבהם הם חיים, אלא רק הזיקו והזיקו והזיקו [והזיקו והזיקו והזיקו], מעזים לפתוח את הפה המלוכלך והמטונף שלהם, על עמנו האדיר, שבמשך אלפי שנות ההיסטוריה של אומתנו תרם למדינה הזאת יותר ממה שהם יתרמו בכל חייהם, חיי ילדיהם, חיי נכדיהם, וכל הדורות שיושרצו לאחריהם.... ניתן להמשיך ולשנות חלק מן הדברים ולהתאים אותם גם לאנטישמיות בת זמננו. עוד דוגמא-לפי דברייך כמובן,עם שינויים קליטם בלבד.. העניין פה הוא שנאתם התהומית של היהודים כלפיי העם הגרמני עד כדי כך, שהם כל כך שמחים על ההפסד במלחמת העולם הראשונה של אומתנו האדירה וכינונה של רפובליקת ואיימר, ומצטערים על כך שהתבוסה לא היתה גדולה יותר, לא רק שלא תרמו כלום, אלא שהנזק שהם גרמו [וממשיכים לגרום] הוא פשוט עצום. אנשים כאלו הם האחרונים שיש להם איזושהי זכות למתוח ביקורת על מישהו אחר, קל וחומר על "מגזר" כל כך גדול, שדווקא כן תרם למדינה כמו עמנו הארי הטהור, ועוד תוך זמן קצר יחסית שהוא נמצא בה. שוב,לפי דברייך(עם שינויים קלים בלבד). משייך אשכנזים לנוצרים? בוצעו מחקרים שקבעו שהרבה מיוצאי אשכנז, הם "צאצאים לשבטים פגאנים נוצריים". רוצים תאמינו, לא רוצים אל תאמינו.ידוע שרבים מקרב יהודי אירופה אף התבוללו עם הגויים מאז ראשית ימי האמנסיפציה המערב אירופה ועדות מוצקה לכך היא ברית המועצות.

למעלה