השגתי את "שובבי ציון"

השגתי את "שובבי ציון"

על פי המלצתו של מישהו שראה כאן שאני מחפש בנרות את התקליט הזה, הלכתי ביום שישי למיני שוק הפשפשים שיש בככר דיזנגוף. שוק נפלא. מי שאוהב דברים ישנים כמוני יכול לבלות שם שעות. ואכן יש, באמצע השוק, דוכן של תקליטים ודיסקים משומשים, עם מבחר נפלא ובחור נחמד שעונה בחן ובסבלנות לשאלות ולבקשות. וחיכו לי שם "שובבי ציון", תלויים בנפרד מכל המבחר כי זה נחשב רייריטי. מקובל עליי. זה לא הודפס בדיסק, וכמעט בלתי אפשרי להשיג עותקים של התקליט הזה. בהחלט רייריטי. וגם הוזהרתי שזה יעלה בין 100 ל- 150 שקל. נראה לי קצת מוגזם, אבל נניח. אם זה רייריטי, וזה עותק מקורי "ועוד מנויילן", וזה שמור ובמצב טוב... הייתי מוכן לשלם את המחיר. למרות שכאמור, זה נראה לי קצת מוגזם, במיוחד כי לקחתי גם עוד שניים שלושה תקליטים, ושני דיסקים משומשים. אחלה קנייה. ובכל זאת, הבחור לקח ממני 115 שקל עבור שובבי ציון. והזהיר אותי לגבי אחד התקליטים האחרים (שמחירו היה 15 שקלים) שלא אקח אותו כי הוא שרוט. אין מה להגיד. אמין הבחור. והגיע לשם גם הבחור ששלח לי את המסר עם ההודעה היכן למצוא את השובבים. ממש פגישת מחזור. שילמתי. 115 שקל עבור תקליט של שובבי ציון מהקיץ של 1971 "שמור ובמצב מעולה ללא אף שריטה", בעטיפה המקורית שהיתה "שמורה ובמצב מעולה ואפילו מנויילנת". רק מה... התקליט לא ניתן להשמעה. נורא. שריטות איומות, המחט קופצת והסאונד על הפנים. התקליט כל כך שרוט שהצלילים נבלעים בתוך רחשי המחט, והקפיצות שזו מדלגת בין חריצי הצלילים. נו שוין. בחיי שהתכוונתי להמליץ על הדוכן וגם לחזור לשם בעתיד כי המבחר היה מדליק. אבל רימו אותי. שיבושם להם. לא אחזור לשם בחיים. שבוע טוב סקסופון

sacrament

New member
משתתפת בצערך../images/Emo140.gif

מניסיון, זו הרגשה חרא מצד שני, מטעויות לומדים בהצלחה בחיפוש הבא...

תודה אבל אני צריך עוד השתתפות...

גם ה- CD של סנטנה שקניתי אצלו דפוק. שלושים שקל. 'סמאק
סקסופון

למעלה